- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, 50k max. kerettel 10"-ban mi a legjobb vétel?
Samsung Galaxy Tab E T560-at nézegettem eddig
Hazai garis kellene, Kína most nem játszik -
ot93
senior tag
válasz
pepejoe #74297 üzenetére
Üdv, "hivatalosan" tablet beárazós fórumban kéne megkérdezned
de lehet, majd itt is válaszolnak
-
pepejoe
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem de remélem kapok választ vagy átirányítotok a megfelelő topicba.
A kérdésem pedig az lenne hogy egy Samsung Galaxy Tab 3 SM-T210 8GB -os (használt) gépet mennyit érhet.
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm. -
Golyo69
senior tag
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam most a tabletek körül!
Egy nagyon jó ismerősöm megkért nézzek már neki egy "Bestbuy" tabletet!
Méretben 10 col körül!
4G legyen benne
Nyilván vmi erősebb hardverrel sok rammal!Keret: 100e körül! Persze ha pl. 105990 az még belefér
Melyik tabletek lennének ajánlottak!?
Lehetőleg itthonról beszerezve!Előre is köszönöm!
Ezt nézem most:
-
zsolt19900
őstag
válasz
carex6 #74286 üzenetére
jaja nekem teljesen elfogadható, nem is játszani vettem kifejezetten -ettől függetlenül az is kiváló rajta
- az üzemideje azért nem igen releváns nálam, mert nem igen pörög még annyira a kezemben, mint kellene, de így amit eltudok mondani, hogy sok készenléttel és mondjuk egy fél napi nyüstöléssel elmegy nálam 2 napot tuti
-
cidalain
veterán
válasz
castiels #74290 üzenetére
50-ert rohadt jo. De az adott linken 68 (de ez is jo ar)
Altalanossagban elmondtam korabban, hogy mindegyik Huawei M3 szeri batran veheto. Mindegyiket ajanlani fogom. Hogy ki melyiket veszi, az nyilvan az aratol is fugg, mert 75-110 kozott van az aruk, attol fugg melyik tipust nezem. Ha nyipvan olcsobban hozza lehet jutni, az csak jobb lehet.(#74291) Riccsiz_h
Annyiert az jo bolt volt. Gondolom hasznaltan 1-2 honaposan vetted, igy egy valag gari is van meg rajta. Igaz gyengebb mint a Lenovo P8, de ezt mar most hasznalhatod, nemnkell ra varni, es a gari is egyszeru -
castiels
addikt
válasz
cidalain #74289 üzenetére
[HUAWEI MEDIAPAD M3 LITE 8 32GB WIFI SZÜRKE TABLET ]
Errőo mi a véleményed? 50k-ért megêrne?
-
cidalain
veterán
-
carex6
csendes tag
válasz
zsolt19900 #74281 üzenetére
szia.
akkor neked 10"-os van, és korrekt a felbontás.
annyit kérdeznék még, hogy nagyjából hogyan alakul az üzemidőd?
köszönöm.
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Nem tudom Galaxy TAB S2-t vegyek vagyt mediapad m3-mat.
Szerintetek? Egy S2 már van itthon, csak kellene még egy és most nem tudom melyik legyen.... -
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Dokumentációk/jegyzetek olvasásához keresek egy olcsóbb tabletet, nem tudom mennyire valós az elképzelésem max. 30 ezer forintot tudok rászánni (nagyon esetleg 40).
Előny lenne a nagyobb kijelző (7"+), illetve a nagy kapacitású akkumulátor. Főként pdf/doc fájlokat olvasnék rajta, az ereadert nem tanácsolták erre a célra ezért maradt a tablet. Esetleg böngészőből 1-2 honlapot néznék amin interaktív ábrák futnak le. Semmi más extra funkcióra nincs szükségem, abszolút nem zárkózom el a használt vagy a külföldről rendelt modellektől. Néztem az összefoglalót és olvasgatok visszafele itt a topicban, hátha közben rátalálok valami jóra, addig is köszönök minden tanácsot
-
troll81
addikt
sziasztok bonyolult kerdesem lenne inteligens tablat, kotnek ossze laptopal ill tablettel
egy ilyennel kivitelezheto ez?mondjuk ezzel?Ezcast USB to HDMI Adapter Converter Micro USB to HDMI,VGA, Audio 1080p
-
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #74277 üzenetére
Nem, hozzank csak 6,59 USD az EU Express
(#74278) wing_hun
Sajna nincs ilyen. 20-30 kozt csak 7"-os tab van ami egyaltalan szoba johet. Ebbe is 1 gb ram lesz csak, ami jatekra nem idealis (bar szokereso, meg ilyen egyszerubb dolgokra eleg lesz)Lenovo tab3 7 Andy Lite 23 kornyeke. Ez a minimum amit lehet ajanlani ebben a keretben. A tobbi 7"-es 30-ig nagyjabol ugyanezt tudja.
Minosegibb 8-as 40 korul van
Lenovo tab4 8" -
carex6
csendes tag
hello mindenkinek.
tessék nekem tanácsot adni.
tabletet szeretnék venni, a huawei t3 topicban már kaptam egy szuper kimerítő értékelést arról a típusról.itt most azt a kérdést tenném fel, hogy a 9,6"-nak elég-e a HD felbontás?
elsődlegesen a gyerekeknek tennénk be autós mesenézős eszköznek. nem utolsó sorban ölben böngészgetős, yutubézós kütyü lenne. utóbbinak biztos jó a 8", de az autóba meg talán kéne a nagyobb.
ot93 kolléga írta a szuper üzemidőt a fent nevezett vason a 4800 mAH-s akksival, ami az ő 8"-án jól teljesített.
az árak miatt sajnos nem a "válasszunk fullHD-s 10"-os gépet", hanem a "legyen 8"-os HD-s" opciós játszik.
köszönök minden RE:agálást
üdv
-
wing_hun
csendes tag
Sziasztok!
Asszonynak keresek 8 colos androidos tabletet keresek filmnézésre és böngészésre. Néhány játékot fog rajta tolni, de minimális igényűeket. Keret 20-30 között, inkább 20 felé, ha létezik ilyen
Köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #74275 üzenetére
Lenovo P8 gearbestrol, 140-150 dollar kornyeken van a kek es a feher is.
Mindenkeppen Priority Line/EU express szallitast valassz. Ez itthonra extra ado nelkul jon, mert angliaba kuldik, es onnan jon DPD-vel. Romaniaba is gondolom ugyanigy megy a dolog.Black Friday itthon egy vicc, minden ertelmes vetelbol 1-2 darab van, a webshopok osszeomlanak. Kinaban lehetnek azonban jo akciok. De a fenti Lenovo most is jo vetel.
A Lenovo pont ma volt tema a Gearbest topicban. Kupon is van ott ra, mert bongeszobop draga a kek, de appbol olcso. De kuponnal lehet hogy meg annal is olcsobb.
-
spileraaa
senior tag
Sziasztok
édesapám jelenlegi tabletje megment az aksija úgy tudom arra nincs garancia pedig csak 11 hónapja volt vásárolva és pedig ez
https://eurogsm.ro/tableta-vonino-navo-qs-7-wifi.html(az aksi 70% után rohamosan csökken és kb 5 perc alatt le is merül
ez szoftver hiba lehet vagy inkább az aksinak lett annyi? )a lényegre térve a bevezető után neki szeretnék újat rendelni mivel a garancia úgyse ér semmit így külföldről hátha olcsóbban jobb beszerezhető (jó lenne olyan ahol nem kell fizetni áfát)
a szempontok pedig nem valami sok a kamera lényegtelen
a kijelző lehet jobb lenne a mostanitól nagyobb 8-9 mert csak hírek olvasására és társasjátékokra használja
és erősebb hangszóró
az ár pedig 40-50 ezer ft korul ha van valami jóui. érdemes megvárni a fekete pénteket?
előre is koszi a segítséget
-
cidalain
veterán
válasz
castiels #74268 üzenetére
szerintem ez el van baltázva, a 10 Lite-ban nem Kirin 950 soc van
hivatalos specifikációegyébként ugyanennyi az Edigitalban is alapáron, de ott még a HUATAB12 kuponnal 12%-kal lejjebb lehet vinni az árát.
(#74269) Wandamme
Lenovo tab4 8" LTE
Huawei Mediapad T3 8" LTE
ezeknél nincs olcsóbb. a fenti kupon neked is érvényes a huaweire az edigitalban. -
Wandamme
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni. Mindegy hogy magyar vagy külföldi webshop. A kritériumok a következők lennének:
- 8-9" kijelző
- B20 4g
- Min. 2GB ram
- Leginkább filmezés és internet
- kb 50ezer Ft-igKöszi
-
castiels
addikt
HUAWEI MediaPad M3Lite 10 WIFI Tablet, Szürke
Ilyen van valakinek? 85 ért megéri?
Kijelző mérete: 10",,1920 x 1200, HiSilicon Kirin 950,1.4 GHz 8 magos,RAM: 3 GB,32 GB,6660 mAh
-
hegyimorc
senior tag
válasz
®abstract® #74265 üzenetére
Köszi, majd megnézem
-
cidalain
veterán
válasz
urobee #74263 üzenetére
Jesszum, ez az Asus rem fos hardver! Ertelmes boltokban ezt 25 korul adjak. Ezt gyorsan felejtsed is el, nem er ez 39-et!
Amit itthon erdemes lenne megvenni:
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8"Mindegyik gyengebb hardver mint a Lenovo P8. Mindketto 40-50 kozott van, igy dragabb is mint a P8. De itthon vannak 2 ev garanciaval.
Ha a gari kerdesen tul tudsz lendulni akkor a P8 egyertelmuen jobb dontes, annyival tobbet tud hasonlo, kicsit jobb arert. Ha a P8 mellett dontessz, akkor a Priority Line/EU Express postat valaszd majd a Gearbesten, es akkor nem varhato extra koltseg itthon (nagyon ajanlott kifizetni erte azt a 6-7 dollaros felarat, az afa es egyeb joval tobb lenne) -
®abstract®
őstag
válasz
hegyimorc #74251 üzenetére
amiduos,memu,remix os. utóbbi nem indult baytrail procival,2giga rammal,igaz ez már 6os droid.remix os feltelepült de nem indult..
az emulátorokból a play verzió a windowsba fut a nem play az települ és csak az fut-biosba boot-kiválaszt-emulator.
nekem elég jónak tünt az amiduos.az emuk root tak. -
®abstract®
őstag
válasz
Killerlaca #74250 üzenetére
pl. a cube mix plus,techlast x5 pro.
i5 procis tabletek.
-
urobee
tag
Sziasztok!
Elsősorban Youtube+Facebook-ra lenne használva a tablet, semmi extra programra vagy játékra.
Fentebb említette valaki ezt:
[Lenovo P8 Tablet PC]Ami a hátrány az a külföldi forrás. Ekkora értékben nem rendeltem még GB-ről.
Ezt találtam ami erőben cseppet sincs közel hozzá, de legalább az országban van
[ASUS ZENPAD 7]Érdemes megkockáztatni a GB-t?
Vagy van esetleg valami javaslat hasonló árkategóriában?
A lényeg, hogy létezzen pirosban vagy fehérben...Köszi!
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
castiels #74256 üzenetére
Elotte irtad, hogy fontos a 10".
Az M3-nak 2 verzioja van, abbol is van Lite, meg sima.
A lite kepernyoje 8.0, az erosebbik 8.4
Az erosebb termeszetesen jobb a 10 Lite-nal is.
Ez viszont 100 korul kezdodik kiepitestol fuggoen. Az arukereson ossze is van mosva a ket gep, egy oldalon hozva a 8.0 Lite-ot, es a sima 8.0-at (ami egyebkent 8.4 ugye) -
cidalain
veterán
válasz
castiels #74253 üzenetére
Inkabb az M3 10 Lite.
Vagy a Lenovo tab4 10 plus johet meg szoba. Ebben meg erosebb soc van mint a Huaweiben.(#74254) Boom
Androidban igen. Eleg eros, van speci tollas vezerles. Mondjuk iszonyuan tularazott. Nem tud ketszer annyit, mint a 3 sorral feljebb irt Lenovo peldaul.(#74247) Worlynox
Huawei Mediapad M3 10 Lite LTE
Lenov9 tab4 Plus 10 LTE - ez mondjuk lehet hogy eppen keret feletti kicsivel, de ha nem surgos, ki lehet varni akciot valahol, es akkor bemegy 100 kornyekere. -
Boom
kezdő
Hi. Samsung galaxy tab s3 most a legjobb tab?
-
castiels
addikt
T3 10 ajánlott vagy 80k ért inkább Huawei MediaPad M3 Lite 10 32GB?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Milyen tabletet ájánlanátok 100 alatt?
Fontos a gyorsaság, netezés, böngészés, film nézés,tv-zés.Fontos a 10col.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
®abstract® #74249 üzenetére
Miket próbáltál? Azokban minden működött?
Én most az Android x86-t próbáltam egy windowsos tableten. Ez nem emulátor, külön partícióba vagy akár a win mellé is felmegy, csak nem működik tökéletesen gyakorlatilag egyik változata sem. Próbáltam a 7.1-rc2-t, 6.0-t, ... most azt hiszem a 4.4 megy, még talán ez a leginkább használható ezen a gépen, amivel már "csak" annyi a baj, hogy nem működik a hangerőszabályozó gombja a tabletnek és nem tud sleepelni. ... Na, ezért kérdezem, hogy az emulátorokon _minden_ rendesen működik-e?
(Én ezzel csak játszadoztam, van egy Lenovo Tab4 plus 10 is rendes használatra. Majd ha emulátor vagy valami önálló android port is fut így az egykori win tableten akkor lehet, hogy én is ajánlani fogom az "alternatív megoldásokat", de addig nem)
-
Killerlaca
senior tag
válasz
®abstract® #74249 üzenetére
És melyik wines tablet erős ennyire?
-
®abstract®
őstag
téma volt,hogy nincs igazán bivalyerős tablet.
szerintem orvosolható ez
windows tabletre tudunk feltenni 10 fajta android emulátort és kapunk 4.4 v 5.1 v 6.0 droid rendszert.2 fajtát próbáltam,tetszik.
4giga ram nem árt.
antutu benchmark is 200e pont fölé ugorhat combos coreM l vagy I5 procival.
ennyi pontot a legerősebb androidos tablet se tud jelenleg,még az ipad ek se.. -
Boom
kezdő
Melyik a legerosebb tablet most? Power + kijelző?
-
Worlynox
csendes tag
Sziasztok
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
9+
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
internet,film
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
Bruttó 100 000 FtSIM kártya + LTE a speciális igény.
Előre is köszönöm az ajánlatokat.
-
Boom
kezdő
Hi. Az ipad pro 10.5 nek melyik androidos tablet van vele versenybe?
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!
Lenovo yoga tabletem töltőre rakva folyamatosan csak újraindul,bekapcsoló gombra nem reagál...van valakinek ötlete,hogy mi lehet a gond?
-
Sziasztok!
Egy haverom épp Malajziában van pár napot, és nemrég hívott hogy baromi olcsóak ott a tabletek és hogy lehet hogy venne egyet. Kérdezte hogy mit ajánlok, de én ezekhez tök hülye vagyok ( laptop/telefon párost használok csak) így innen kérnék egy kis segítséget, és előre is bocs hogy nem olvastam vissza, mert mindig végig szoktam olvasni jópárszáz hozzászólást mielőtt kérdezek, csak most nincs rá idő.
Tehát 2in1 billentyűzetes, 11-12" kijelzővel, főleg tartalom fogyasztásra/levelezésre/filmezésre kellene neki, és max 160.000.- ig tudna árban elmenni. (illetve ennek megfelelő maláj pénz) Küldött egy fotót hogy egy Acer Switch Alpha 12 SA5-271-300k 2700RM-be kerül ami nagyjából 160.000.- pénz tehát ahogy néztem kb. félárral lehet számolni az itteni árakhoz képest.
Előre is köszönöm mindenkinek az ötleteket. (Elég ha csak pár nevet bedobtok, mert akkor én utánanézek.)
-
cidalain
veterán
válasz
CharlieDrop #74238 üzenetére
Olcsobb, sokkal erosebb. Cserebe imadkozni kell, hogy ne legyen gondja, mert a gari ugyintezes sokkal macerasabb, es hosszabb ideig tart, mint itthon.
-
cidalain
veterán
válasz
CharlieDrop #74235 üzenetére
Itthonrol csak ez a ketto lehetoseged van. Egyforman ajanlott, gyakorlatilag nincs lenyegi kulonbseg. Tapizd meg mindkettot, ha van ra lehetoseged, hatha valamelyik jobban all a kezedben, vagy szebb a kepe a szemednek, stbstb.
Kulfoldrol a Lenovo P8 lehet meg jo dontes a Gearbesttol pl.(#74236) ot93
Hianypotlo! -
ot93
senior tag
Üdv, a huawei mediapad t3 szériának csináltam fórumot, gondoltam mivel sokszor ajánlott készülékek itt, így ott a jelenlegi és leendő tulajdonosok kommunikálhatnak egymással
[Huawei Mediapad t3 széria fórum] -
CharlieDrop
veterán
Ha 50000 Ft körül vennék 8”-os tabletet, akkor a Huawei Mediapad t3 vagy Lenovo Tab 4 az ajánlottabb?
Esetleg egy haramadik?Köszi
-
Dr.NX
Topikgazda
Lenovo Tab 3 8 Plus (P8) root guide
Csak saját felelősségre, zárt bootloader mellett rootol, szóval a lépések be nem tartása kockázatos. -
cidalain
veterán
válasz
Killerlaca #74232 üzenetére
3 giga ramnak el kell vinni 4 böngészőablakot.
legyen durván 1 a rendszeré, akkor 0,5 giga marad ablakonként. az bőven jó.wines tab meg felejtős szerintem. gyenge négymagos atomot minek vennél? akkor már inkább egy 2 év körüli használt üzleti kategóriás core i5 laptop
-
Killerlaca
senior tag
válasz
cidalain #74231 üzenetére
Az eszköz függőség csak azért érdekes, hogy elbírjon 4 böngésző ablakot egy időben memóriával illetve processzor teljesítménnyel.
Az Xposedben van ilyen kiegészítő ami engedélyezi átméretezni a programokat.(youtubon találtam ilyet)
Majd délután kipróbálom a telefonomon, hogy mennyire megy jól.
Egyébkét ennyiből jobb lenne egy win-es tablet csak az elég kihalt.
Ha tudtok ajánlani olyat az is szívesen veszem. -
cidalain
veterán
válasz
Narxis #74230 üzenetére
jaja, belegondolva, pl hogy a fenébe tudnék nézni 4 YT videót? ha négyszer nyitom meg az alkalmazást, amit ugye nem lehet. vagy streamnél 4 böngészőablak legyen egyszerre aktív kisebb méretben.
esetleg, ha 1 oldalba van beágyazva a több stream. vagy van olyan app, ahova be tudok ágyazni több stream-címet. mindenesetre ez nem eszközfüggő dolog. alapból egyik sem fogja tudni. ez app kérdés leginkább szerintem.
-
válasz
Killerlaca #74228 üzenetére
Osztott képernyőt tudnak mert az android 7 funkció, de, hogy több ablakot tudnak-e azt max. play store-ban lévő app-al ha van ilyen.
-
cidalain
veterán
válasz
Killerlaca #74228 üzenetére
azt passzolom, hogy több ablakban tud e videot.
-
cidalain
veterán
teljesen jó mindekettő.
a tab3-nál már van eggyel újabb verzió is: Lenovo tab4 8", ez is belefér a keretbe bőven.(#74224) Killerlaca
streamhez, inkább a szélesvászon ajánlottabb, így olyat mondok. és a keretet sem kell teljesen kimeríteni, mert jobb áron kapsz a célra tökéletesen megfelelő gépeket is. a keretedbe még a 4G verziós is bőven belefér, de ha elég a wifi akkor 100 alatt megúszod.
Huawei Mediapad M3 10 Lite
Lenovo TAB4 Plus 10"
én ebből a kettőből választanék, mert viszonylag új gépek. a Lenovo kicsit talán jobb
(de van tavalyi modell is ami megfelelhet: Samsung SM-T580 meg Lenovo tab3 Business10") -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Venyera7 #74225 üzenetére
Ha itt nem találsz, akkor valószínűleg nincs. Linux alapú OS-ek amúgy sem gyakoriak, néhány ismertebb tabletre (Nexus 7) vannak nagyon kisérleti oprendszerek.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy tablet vételén.
9-10" körüli méretre gondoltam.
Igazából streameket szeretnék rajta nézni, egyszerre akár 2-3 ablakban is.
És ne akadozzon meg omoljon össze ettől.
Nem tudom milyen ára lehet egy ilyen tudású tabletnek.
Legyen mondjuk 100-120 000Ft.Köszönöm
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a Lenovo TAB4 8" a MM-tól. Bekapcsolás után rögtön két nagyobb frissítéssel kezdett (egy kb. 400Mb és egy 500Mb), utána nyomkodtam kicsit. Elsőre nagyon tetszetős darab, masszív, van benne anyag. Kijelzője (igaz csak a két korábbi olcsó tablethez tudom viszonyítani) nagyon szép, jó fényerejű, éles képet ad (sötétben, sötét háttérnél látszik a bevilágítás a széleken, de nem zavaró). Tettem bele egy 32GB-os Samsung EVO microSD kártyát, amit lehet belső tárhelyként is formázni, ez egy fontos szempont volt vásárlásnál. Hangereje jó, a rendszer gyors, szóval eddig úgy néz ki jó vétel volt. Majd még telepítek rá pár dolgot, gyereknek lesz születésnapi ajándék, három hét múlva kezdi az éles üzemet.
Köszönöm a fórumos ajánlásokat, segítettek a választásban!
-
cidalain
veterán
-
Dapro
senior tag
hali, édesanyámnak lenne egy tab
■ 8+ col
■ uj
■ otthon, vagy anglia (amazon lenne a legjobb, ebay.co.uk. , argos is akár)
■ skype szóval első kamera értelmes legyen és facebook
■ 100-200 font körül jó lenne ( 30-60k ?)lenovo tab 3 8 amit olvastam itt, ahogy visszapörgettem!?
vagy ez akár? lenovo yoga tab 3 8 refurb -
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy régi huawei ideos 7 slim tabletem és egy olyan kérdésem lenne vele kapcsolatban, hogy meg lehet-e csinálni simán csak monitornak? Gyakorlatilag csak arra szeretném használni, hogy pár információt kirakjak rá. Fixen beforrasztani a tápot és egyebek. Tehát az androidot törölném és valamivel helyettesíteném( ha lehet), hogy amikor jelet kap a mini hdmi akkor induljon és mutassa az asztalt.
Kivitelezhető valahogyan?Köszönöm a válaszokat!
-
wetsom
tag
Sziasztok!
Egy Samsung Galaxy Tab 3, ennyit tud csak kiadni magából, ezt is csak akkor mikor rádugom a töltőt, máskor még ennyi sem jelenik meg, csak a logo.
[kép]
Ez eléggé a vég jele, szerintetek is? -
cidalain
veterán
Jaja idokozben rajottem, hogy a kosarbol mar valaszthato, csak a fooldalon nem irja... Allandoan kevernek valamit.
Ez a gep boven meger 150 dolcsit a szallitassal egyutt, ha a nehezkes garanciaugyintezesen tul tud lendulni az ember. 35-ert itthon loszart se kap az ember... -
cidalain
veterán
válasz
S e t h #74211 üzenetére
Gearbesten van lehetőség Priority Line/ EU express postát választani. Ekkor a GB előszőr beszállítja UK-ba, majd ott feladják a nevedre DPD-vel. ebben az esetben az extra költségeket nem a vásárló fizeti.
A kinézett terméknél azonban ez az opció nem elérhető. Így bármilyen szállítással hozatva itthon 27% áfa kerül rá, illetve 3000 forintos ügyintézési költség.
ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül, hogy ez egy elég noname tablet. nem ismerjük hogy mennyire gondosak voltak a szoftveresek, hardveresek.Van pl egy papíron kicsit gyengébb, de jobb vételnek számító Lenovo P8 is a kínálatban az adott webshopban. a bögészős ár most elég magas, de appból vásárolva kapásból 60 dollárral olcsóbb, úgy már csak 147 dollár.
vagy a fehér verzió ami böngészőből is csak 150 dollár
vagy a spéci email price only linkről a fehér 140-értViszont az EU express szállítás most erre sem él (2-3 napja még volt ez az opció), tehát a 27% áfa és a +3000 Ft itt is rájön majd itthon még a vételárra
itthon 75000 környékéért lehetne venni hasonlót (Huawei Mediapad M3 8 Lite)
ha a 140 dolláros Lenovót nézem, akkor az minden adó megfizetése után kb 50-be fog fájni. -
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Egyik hozzátartozóm hozzám fordult segítségért tablet témában, én puffogtattam neki közhelyeket külföldről történő vásárlásról, áfáról, garanciáról, de inkább bedobom ide hátha tud vki segíteni, nálam biztosan többet.
Ezen a linken található terméket nézte ki magának, elsősorban az ára miatt, mert szerinte ilyen specifikációval itthon hasonlót nem tudna venni.Én már a termék nevétől is lefagytam, így inkább elküldtem neki az összefoglalóban látható kérdéseket.
Ez a termék, nem tudom érdemes-e innen, ennyiért, vannak-e hátulütői az innen történő vásárlásnak.
[link]A válaszok amit küldött nekem.
8 vagy 9 hüvelykes
új
inkább itthon,de külföld is lehet
játék,internet
60 ezerAhogyan sejtem fő preferencia a játék lehet, mert kb. 10 éves forma gyerekeknek lenne 2 db.
Köszönöm előre a segítséget!
-
válasz
alphamooncam #74206 üzenetére
Tv alatt mit értesz? Már egy modernebb LCD tv-t, vagy egy képcsövest? Mert a Chromecast kizárólag HDMI csatival tud a tévére csatlakozni. Viszont LCD esetén már szerintem mindegy hogy tv vagy monitor, mert a kép rendben lesz.
-
Vangelis
félisten
Üdv Fórumtársak!
Adott egy asus K01A 7" noti...
Asus logonál csak pörög pörög...
wipe törlés nem segített.... ugyanaz van -
alphamooncam
őstag
válasz
davenport #74202 üzenetére
Ez a TV-s kérdés meg azért merült, fel, mert vagy 10 éve kötöttem utoljára TV-re sztg-et, és hát az ott megjelenő excell táblázat tök homályos volt, monitoron meg tök éles.
Azért kérdezek ennyit, mert a tabletet ugyan én vettem, és a kislányomnál van, Őt viszont az anyja neveli így nemigazán férek a tablethez. A kiegészítőket meg szülinapi, karácsonyi ajándékoknak szánom.
Szóval TV-vel éles a kép táblázatnál is ?
-
cidalain
veterán
válasz
MADAND51 #74204 üzenetére
az a tapasztalatom, hogy az újabb kártyák, amikből már nanosim méretet is ki lehet törni, azok pár tizedmiliméterrel laposabbak. lehet hogy ez a gond. ha a kártyahely tálcás, akkor próbálj a tálca és a kártya közé tenni 1-2 réteg papírt/szigszalagdarabot.
illetve az is lehet, hogy használt kártyákon az érintkezésnél a kártya picit benyomódott, és amiatt nem érintkezik. ebben az esetben a kártya cseréje javasolt egy újra (szolgáltató ingyenesen cseréli)
a kártya érintkezők sajna elég bénák ilyen szempontból. fém lábacskák lógnak ki a nyákról és állnak a levegőben. sajnos ezek könnyen hajonganak. a legjobb, hogy ezeken a becsúsztatós kártyahelyeken nem könnyű hozzájuk férni, így manuálisan sem lehet kijjebb hajtogatni.
-
cidalain
veterán
válasz
alphamooncam #74200 üzenetére
az otg hubokkal kapcsolatban elég vegyesek itt a fórumon a tapasztalatok.
főleg azokkal amikre eszközöket lehet tenni és emellett a tab töltését is meg kellene oldani egyidejűleg.
mindenképpen magyar boltból vegyed, hogyha probléma lenne vissz tudd vinni hogy nem megy. általában a töltéssel szokott baj lenni. ne kérdezd miért, én nem használtam még ilyen kütyüt.bill egér kombó:
gyakorlatilag bármelyik BT-os kütyü jó lehet. -
válasz
alphamooncam #74200 üzenetére
Kérdezz csak nyugodtan, de azért nem írtam a többire mert nem próbáltam belőlük ki semmit
. Egyszer akartam egy kétoldalas (usb-micro usb) ped drive-t rákötni, de azt sem ismerte fel, úgyhogy hagytam az egészet a csudába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged