- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy haverom épp Malajziában van pár napot, és nemrég hívott hogy baromi olcsóak ott a tabletek és hogy lehet hogy venne egyet. Kérdezte hogy mit ajánlok, de én ezekhez tök hülye vagyok ( laptop/telefon párost használok csak) így innen kérnék egy kis segítséget, és előre is bocs hogy nem olvastam vissza, mert mindig végig szoktam olvasni jópárszáz hozzászólást mielőtt kérdezek, csak most nincs rá idő.
Tehát 2in1 billentyűzetes, 11-12" kijelzővel, főleg tartalom fogyasztásra/levelezésre/filmezésre kellene neki, és max 160.000.- ig tudna árban elmenni. (illetve ennek megfelelő maláj pénz) Küldött egy fotót hogy egy Acer Switch Alpha 12 SA5-271-300k 2700RM-be kerül ami nagyjából 160.000.- pénz tehát ahogy néztem kb. félárral lehet számolni az itteni árakhoz képest.
Előre is köszönöm mindenkinek az ötleteket. (Elég ha csak pár nevet bedobtok, mert akkor én utánanézek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest