- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz
pepejoe #74297 üzenetére
Üdv, "hivatalosan" tablet beárazós fórumban kéne megkérdezned
de lehet, majd itt is válaszolnak
-
ot93
senior tag
Üdv, a huawei mediapad t3 szériának csináltam fórumot, gondoltam mivel sokszor ajánlott készülékek itt, így ott a jelenlegi és leendő tulajdonosok kommunikálhatnak egymással
[Huawei Mediapad t3 széria fórum] -
ot93
senior tag
Üdv, másnak, akinek szintén mediapad t3 8" tabletje van, annak van olyan hiba, hogy a legalacsonyabb hangerő szint is hangos? Éjszaka pl. nem is lehet használni úgy csak fülhallgatóval mert olyan hangos...
Szerintem amúgy szoftveres gond lesz. {szoftver verzió az enyémen: KOB-W09C100B250} -
ot93
senior tag
Üdv, milyen tokot ajánlotok 8"-ban?
Huawei mediapad t3 8" - hoz kellene ami minden irányból zárt és jól véd. 3k-ig néznék de ha muszáj az felettit is írhattok. ☺️ -
-
ot93
senior tag
hát igen én is így gondolom bár azt már nem így tettem, hogy először lemerítettem (50% volt) hanem egyből ráraktam tölteni... mostanra már talán teljesen fel is töltött.
amúgy azt sem értem miért írnak 8 órát töltésnek. És nem is az elsőre írják, legalábbis nem egyértelmű.... :-/
meg azt is írják, hogy ne hagyjam rajt ha már feltöltött. Szerintem ez más kütyük (pl. telefon) esetében nem baj, hisz sokan rajtahagyják éjszakára. Jól gondolom? .-) -
ot93
senior tag
Vettem ma egy ME176CX táblagépet...
Lenne 3+1 kérdésem: :-)
- Első használat előtt meddig kell tölteni? (mobiloknál szokták írni, hogy első töltéskor 10-12 órán keresztül töltsük!)
- Nektek mennyi ideig tart egy feltöltés átlagban?
- Nektek is 1,35A-es töltő járt hozzá? (tesztben 2A-t írnak)
+1
Továbbá azt olvastam húzzam le a töltőről ha feltöltött. Ez nem úgy működik, hogy ha feltöltött akkor leállítja az elektronika a töltést? :-/ Manapság már ez a jellemző!Előre is köszi! :-)
-
ot93
senior tag
válasz
tjb007 #58741 üzenetére
Értem, köszi... Asszem Asus lesz és azt akkor helyben át is tudom venni E-digitalban. Egyébként asus-t mediamarktban teszteltem, kijelzője megfelelt nekem. LG viszont nem volt így nem tudtam összehasonlítani... Akkor meg is rendelem és személyesen átveszem remélhetőleg hétfőn és akkor írok róla véleményt ha akarjátok... :-)
Még egyszer köszi!
-
ot93
senior tag
válasz
tjb007 #58720 üzenetére
Köszi a választ! Még lenne olyan kérdésem, hogy most nézegettem az Asus Memo Pad 7-et (ME176CX), amit most pár ezerrel olcsóbban adnak iponnál... Megérné inkább azt venni? Igazából LG-t amit ajánlottál meg ezt néztem ki és nem tudok dönteni... :-)
Asus mellett szól hogy valamiért jobban tetszik :-), elméletileg erősebb, ezt tudnám venni helyben is viszont az lg-ben van infralámpa (távirányító funkció), jobb kamera, rezgőmotor, viszont neten kéne rendelni ami garancia szempontjából nem tudom mennyire hátrány. Továbbá az Asus-ról valami üzemidő problémát olvastam, de állítólag már javították frissítéssel. Fényerőre gazából mindegyikre azt írták, hogy napsütésben már nem éppen jó, de hát valami kompromisszumot kell kötni ezen az árszinten :-)LG Iponnál kiszállítással ~40.500, PCX-nél meg csak 1 évet adnak rá, e-digitalban már csak fehér van, mediamarkt meg valahogy nem szimpatikus :-/
Asus Iponnál 38.500 kiszállítással (IPON garanciával), PCX-nél ~ 39.500 kiszállítással, E-digitalnál ~37.000 + tok
Tekintve, hogy nem vagyok jártas a tabletek között és ezen boltok közül csak a pcx-el volt dolgom (garancia), így segíthetnétek, hogy melyik boltot ill. tabletet válasszam....
Előre is nagyon köszönöm, bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam...
-
ot93
senior tag
Táblagépet keresek az alábbi kritériumokkal:
- 7 ill. 8 hüvelykes képátló (lehetőleg 8)
- Új
- itthon szeretném megvásárolni
- leginkább böngészésre, dokumentum megtekintésre (pl. word, pdf) használnám
- 20 és 30.000 között gondoltam
- mivel olvasásra használnám így a kijelző minősége a fontosabb kritériumok közé tartozik (persze az árkategória adta lehetőségeken belül)Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest