- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Hát szerintem véd: a tabot körbe fogja egy kemény műanyag, a kijelzőre meg rá lehet fordítani az elejét, aminek a külseje valami műbőr, a közepe kemény, belül meg valami plüss szerű dolog van.
Vittem már táskában többször, és jövő héten a nyaralás alatt is csak ebben a tokban lesz. 🙂 -
cidalain
veterán
ja, kb 10-15% között tedd fel majd töltőre, de azért kéthavonta lemerítheted 5% alá, de azért még ne kapcsoljon ki.
A modern akkuknál nem számít ez annyira hogy hogy töltöd. A lemerülés-feltöltések száma az ami meghatározó. A teljes kisütést nem szeretik (de az 1-2% az ugye nem teljes kisütés még!). -
taip
senior tag
Nem vagyok akkumulátoripari szakember, csak a véleményemet írom.
Szerintem attól sem lesz baja, ha rögtön feltöltöd. Olyan rémlik, hogy az első pár alkalommal teljes ciklusokban használd, tehát nagyjából lemerít, feltölt, lemerít, feltölt. De lehet, hogy ez is urban legend, meg úgysem így jön ki.Az viszont tuti, hogy nem kelek fel hajnali 2-kor, hogy lehúzzam a töltőről, arra való az automatika, hogy kikapcsoljon.
-
taip
senior tag
Amikor megveszed, valamennyire fel van töltve, mondjuk félig. Én azt csinálnám, hogy használom addig, míg le nem merül (mondjuk 10%-ra) utána rátenném a töltőre és hagynám, amíg feltölt. Lehetőleg ne szakítsd meg a töltést.
Amikor feltölt, úgyis átvált csepptöltésre. Hiába hagyod rajta 12 órán át, ha mondjuk 4 óra alatt feltöltötte, a maradék 8 órában nem fog semmi történni. -
tjb007
nagyúr
Lenovo A7
(#58699) atis1224
Mivel az adott készülékre senki sem portolta/készítette el a CWM recovery-t, így sehogyan, nincs rá lehetőség.
(#58700) smiti
Igen, annyit megér.
(#58701) ShellKretor
Nem csak az.
(#58705) poirot
Akkor jó lenne ismerni a keretet, mert ilyen jellegű felhasználásra én is inkább Windowsos modellt ajánlanék.
(#58706) zozika2
Ajánlott, az ME572CL gyakorlatilag egy prémium modellnek számít.
A szokásos x86-tal kapcsolatos dolgok viszont ennél is fennállnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest