- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Látom nem ment át a lényeg.
Én nem meggyőzni akarlak, csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy sajnos vannak gyártók, akik addig "optimalizálják" a szoftverüket, hogy a világ minden RAM-ja kevés lesz.
Ezért hoztam példának a saját telefonomat. Ha valaki most a kezembe adta volna így, 9-es Miui-val, akkor azt mondom, hogy tényleg semmire sem elég a 2 Gbyte RAM. Viszont mivel több mint 4 éve (!) meg van a cucc (nem vagyok az a konzumidióta, aki 4-6 havonta cserélgeti a telefonját) látom, tudom, hogy mit tudott ugyanez a HW 5-ös Miui-val és egy másik, jobban optimalizált rendszerrel.
Egyébként FYI: a Chrome-nál nem sok memória / tárhely zabálóbb böngésző van. -
cidalain
veterán
2 eve hasznalom az aktualis telomat. Egyszeruen olyan problema nincs amiket irsz. Minden porog szuperul, 2 ev utan is. Nem volt sose factory reset, semmi.
Persze a vilag osszes 2 gigas keszuleket nem hasznaltam meg, igy beismerem tenyleg lehet olyan, amelyik hulladek. Es nyilvan ami hulladek, azt nem is ajanlja senki. Amelyik meg jo, azt igen.Csak akkor tenyleg azt nem ertem, miert kertek tanacsot? Vegyetek azt amelyikben a legtobb a ram, azt csokolom.
Tabbol regebbi 1 gigas van. Ennel tenyleg akadnak mar memoria gondok, itt ervenyes az egyszerre 1 max 2 app futtatas. De nem ez volt most a tema.
(#74378) wing_hun
Felejtsd el a T1-est mar vagy 3 eves gep. Mar a T3 szeria van. Lenovobol is van tab4, igy a jo valasztas ezek kozul kerul ki
Lenovo tab4 8
Huawei Mediapad T3 8
Lenovo tab3 csak indokolt esetben nagyon olcson erdemes, mondjuk 35-ert ujonnan. Dragabban nem erdemes, mert 40 kornyeken mar kapni a tab4-est is, mert akorul van az akcios ara. -
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
mert nem nekem kell hanem apámnak és úgyse használná ki a drágábbat a lényeg akadás mentesen menjen rajta ezek fb és youtube és pár társasjáték
a másik pedig akármilyet veszek az aksija 1 évnél tovább nem fogja bírni szerintem mert hiába mondom neki ne tartsa mindig a töltőbe amikor nem használja o mindig töltőbe rakja hogy ha használni akarja teljesen fel legyen töltődve
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest