- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boom
kezdő
válasz
<Adamsky> #74392 üzenetére
A régebbi és mostani csúcs lg sw je teljesen rendben van, sokkal kevesebb szemét és felesleges dolog van benne mint egy samsung touchwiz ben pl.. Engem úgy se tudsz meggyőzni hogy aktív mindenes felhasználónak, több program egyszerre futtató usernek jó a 2gb, mert egyszerűen elfogy, ez tény. Nyilván az nem veszi észre aki egész nap csak facebookozik vagy játszik..
-
Boom
kezdő
válasz
cidalain #74376 üzenetére
Nincs vmi sok tapasztalatod akkor .. Én falra mászok mikor a 3 éves csúcs telefonomon lg g3 képtelenség egy gmail és egy chrome ot egymás mellett futtatni mert mire visszalepek ujra toltodik minden... Vagy chrome bol kilepve, google fotot megnyitva aztan vissza...annyit tud ma már egy 2gb os készülék hogy egy appot tudjon normalisan futtatni.. 100 200mb szabad mindig es 6.0 van rajta...
Remélem a m3 lite 8 3gb rammal nem fog ilyet csinálni..
-
Boom
kezdő
Na rendeltem végre, már meg hülyültem majdnem a sok tipus/ fajta nezelodesben...
-
Boom
kezdő
Lehet venni itthon huawei m3 lite 8" 4gb ram / 64gb rom tabletet? Ha igen dobjatok linket mert már annyi tipus van hogy megbolondulok lassan.
Cidalain: az lehet de jatszok 2 komolyabb játékkal, és szaggatna vele a sima m3...
Ezért venném az m3 lite ot amibe andreno 503 van.. Az nem zavarna hogy teljesitmenye joval kisebb mint kirin950 nek, ez is porgeti a rendszert, csak akkor mar a 4/64 est veszek.
-
Boom
kezdő
Melyik a legjobb/erősebb 7-8" tab a piacon most jelenleg? A huawei m3 8" teljesen jó lenne, de gyenge gpu van benne és kiesik ezért. Néztem a lenovo tab4 plus 8" abból csak 3gb/16gb vehető itthon 2 üzletből, de nekem a 4gb/64 es kellene az meg nincs...
-
Boom
kezdő
Hali. Huawei tabok között az m3 8.0 a legújabb/erősebb?
-
Boom
kezdő
Hi. Samsung galaxy tab s3 most a legjobb tab?
-
Boom
kezdő
Melyik a legerosebb tablet most? Power + kijelző?
-
Boom
kezdő
Hi. Az ipad pro 10.5 nek melyik androidos tablet van vele versenybe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest