- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- One mobilszolgáltatások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
®abstract® #74249 üzenetére
Miket próbáltál? Azokban minden működött?
Én most az Android x86-t próbáltam egy windowsos tableten. Ez nem emulátor, külön partícióba vagy akár a win mellé is felmegy, csak nem működik tökéletesen gyakorlatilag egyik változata sem. Próbáltam a 7.1-rc2-t, 6.0-t, ... most azt hiszem a 4.4 megy, még talán ez a leginkább használható ezen a gépen, amivel már "csak" annyi a baj, hogy nem működik a hangerőszabályozó gombja a tabletnek és nem tud sleepelni. ... Na, ezért kérdezem, hogy az emulátorokon _minden_ rendesen működik-e?
(Én ezzel csak játszadoztam, van egy Lenovo Tab4 plus 10 is rendes használatra. Majd ha emulátor vagy valami önálló android port is fut így az egykori win tableten akkor lehet, hogy én is ajánlani fogom az "alternatív megoldásokat", de addig nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest