- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy haverom épp Malajziában van pár napot, és nemrég hívott hogy baromi olcsóak ott a tabletek és hogy lehet hogy venne egyet. Kérdezte hogy mit ajánlok, de én ezekhez tök hülye vagyok ( laptop/telefon párost használok csak) így innen kérnék egy kis segítséget, és előre is bocs hogy nem olvastam vissza, mert mindig végig szoktam olvasni jópárszáz hozzászólást mielőtt kérdezek, csak most nincs rá idő.
Tehát 2in1 billentyűzetes, 11-12" kijelzővel, főleg tartalom fogyasztásra/levelezésre/filmezésre kellene neki, és max 160.000.- ig tudna árban elmenni. (illetve ennek megfelelő maláj pénz) Küldött egy fotót hogy egy Acer Switch Alpha 12 SA5-271-300k 2700RM-be kerül ami nagyjából 160.000.- pénz tehát ahogy néztem kb. félárral lehet számolni az itteni árakhoz képest.
Előre is köszönöm mindenkinek az ötleteket. (Elég ha csak pár nevet bedobtok, mert akkor én utánanézek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest