- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zahoran.zk #75699 üzenetére
Azert abban a samuban csak 1,5 giga ram van, es a samu touchwiz rendszere is tobbet fogyaszt belole az atlagosnal. Igy siman eontudom kepzelni hogy kicsit keves, es emiatt akad.
Ez mondjuk eleg ok lehet az elallasra, ha neten vettetek, 14 nap torveny szerint.
Hasonlo aron lehet kapni 2 giga ramos gepet is, igaz azok 8 colosak. -
jFox
addikt
válasz
zahoran.zk #75697 üzenetére
Attól is függ milyen codec-kel vannak kódolva. x264, MP4 -et bármelyik fiatalabb tabletnek le kéne játszani.
Esetleg próbáld meg még az MX Player-t! Play áruházban megtalálod.Tölds le hozzá a codec csomagot is.!
-
zahoran.zk
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Édesapám vásárolt egy Samsung Galaxy A6 (2016) 7" 8gb belső tárhellyel.
Mivel nem vagyok benne az adroidban meg a tabletekben az volna a kérdésem képes e ez a A6 sima 720-as hd filmek vagy BDripek lejátszására? Ha igen akkor hogyan?
VLC appal próbálkoztam meg a rajta lévő "gyári" appal mind a kettőn akadozott kb nézhetetlen minisségben. -
TripleB
senior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Henker2 #75691 üzenetére
Először kellene egy pontos típus, aztán meg kéne nézni, hogy be tudsz-e lépni recovery-be (...google kereső), és / vagy fastboot módban látja-e a számítógéped. Ha, szerencséd van, akkor újra lehet flash-elni, ha nem, akkor szerviz vagy kuka ... szerintem.
-
jFox
addikt
válasz
Mondbraker #75690 üzenetére
A Lenovo-n kívül nem lesz ilyen szerintem.
Sz.cs.: Egy mentés után hard reset-tel probalkoznék.
-
sz.cs
tag
Üdvözlet mindenkinek. A feleségemnek van egy Lg gpad 2 10.1 tabletje és sajnos mostanában film nézés közben, illetve játék, YouTube közben akadozik. Filmhez próbáltam több féle lejátszót, de semmi változás. Kb. 800 - 900 szabad Ram van. Azt mondja a drágám, hogy kb. Egy hónapja ilyen. Van valakinek valami ötlete?
-
Mondbraker
csendes tag
Sziasztok ,
olyan kérdésem van ,hogy tabletet keresek.
Igazából tablet ,noti ,transformerbook-ot keresek.
lényegében főleg 12 colltól felfelé kacsintgatok ,de 10 a legallja ,szóval 10 colltól keresek.
Olyat keresek főleg ,aminek érintős billentyűzete van ,és multifunkcionálisan használható ,mint lenovo yoga book a12 hogy alapból megvilágítatlan, de érintős billentyű ,multitasking és komplett rajzpadként használható akár.
Illetve, hogy azért egy ~5-8 mp-s kamera azért legyen.
Szeretnék a lenovo-n kívül mást is keresni. -
cidalain
veterán
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Van egy Sony Z2 tabletem, jelenleg ha jól tudom Marsmallow fut rajta.
A kérdés annyi lenne, hogy újabb rendszert tudok e rá telepiteni.
Illetve van egy OTG-s pendriveom, amin vannak feliratos filmek.Direktbe letudja játszani a masina a pendriveról
vagy rá kell másolnom a gépre vagy sd kártyára? -
-
profit
tag
Létezik duál sim, hdmi gps tablet?
-
Henker2
addikt
Üdv!
Segitsetek!
Van egy Acer Iconia tablet a kezemben. Bekapcsoláskor, töltéskor, csak az android-os bábú van a kijelzőn, mint amikor a boot menübe akarunk belépni. Resetre újraindul, de ugyanez a szitu.
Mit lehetne tenni? -
jFox
addikt
válasz
cidalain #75679 üzenetére
Én láttam már olyat is, amiben csak két szál van. Csak töltésre alkalmas.
Egyébként ezt a választó ablakot automatikusan fel kéne dobnia, nem kell hozzá a fejleaztői mód.
Ha nem dobja fel, akkor meg le kell húzni az értesítési sávot, és ott van egy "USB konfiguráció" vagy hasonló és arra koppintva jön elő. De ez csak akkor jelenik meg, amikor rádugod a gépre a tabletet. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Timyyy #75678 üzenetére
De minek tartogatsz otthon ennyi kabelt, aminek a 80%-a meg adatatvitelre is alkalmatlan?
Alapvetoen ketfele microUSB kabel letezik:
Vannak a jo kabelek, 2-3A toltest atvisz, adat miegymas OK.
Vannak a szarok, amivel tolteni nem lehet (0,5 A max), de adatra meg ok.Es vannak a tieid, amik meg adatra sem jok. Tolteni nem tudom hogy toltottek, de gondolom lassan.
-
Timyyy
őstag
-
Timyyy
őstag
Huawei T3 8 colos 16 gb-s tabletem van, összekötöm géppel de nem reagál semmit, a töltésen kívül. Miért nem tudok rá így fájlokat másolni? Ez az állandó memória kártya kitépkedés szar megoldás, kb 3 hónapot adok a tartó konzolnak és tuti eltörik vagy kikopik...
-
olloczky
senior tag
Hali
Ismerősömnek van egy Wayteq XTAB-700 QCI tabletje. Bekapcsoláskor recovery fogadta (3e). Wipe data/factory reset, wipe cache, wipe media megvolt. Mégis ha rámegyek a reboot system-re ugyanide a recoverybe hoz vissza. Mi a teendő?
üdv
-
-
Gabesz87
veterán
Szintén Lenovo P8 kérdés: azt be lehet állítani, hogy a billentyűzet/navigációs gombok nyomkodására ne rezegjen? Sehol nem találtam.
Tényleg kéne már egy saját topic a P8-nak
-
AndrewBlase
senior tag
-
cidalain
veterán
válasz
sublett #75662 üzenetére
nem nagyon van más ajánlható gép.
ami nincs benne az összefoglalóban, az azért nincs, mert gyenge (gyengébb), noname, stb.ebben az árkategóriában tényleg csak ezek ajánlhatók bátran. 2 GB ram mindegyikben, friss 7-es android.
Lenovo tab4 8" vagy 10"
Huavei Mediapad T3 8" vagy 10"2 év gari mindegyiken, megbízható gépeknek számítanak.
Ezek közé nem tennék relációs jelet, mert nincs jelentősége. Hosszútávú megbízhatóság infó ezekkel kapcsolatban még nincs. De tablet vonalon mindkét gyártó jobbnak számít. -
sublett
tag
sziasztok! a téma bevezetőben szereplő közép kategóriás készülékek mellé tudtok még ajánlani néhányat az alábbi paraméterekkel?
40-50 ezer forint,
új készülék,
Magyarországi vásárlás (kizárólag a gari miatt és mert ajándék lesz)
8asnal nagyobb kijelző jó lenne, de gondolom az a teljesítmény rovására megy
használat: netezes kizárólag wifin, max webes játékok (kártya játékok, nem mozgalmas dolgok)amennyiben a bevezetőben benne van minden, úgy mi a márka sorrend? én laptopban az Acert nem szerettem, lenovo laptopokrol sem hallottam jókat.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
sublett
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
AndrewBlase #75660 üzenetére
Az, hogy "pofázik"-e, nem függ össze a GPS vételi képességekkel. A programot, amit írsz egyébként nem próbáltam, de jónak tűnik. Lehet megnézem majd én is, és akkor még konkrétabb választ tudok adni. Addig esetleg azt próbáld meg, hogy felteszed / beállítod a Google TTS-t. Úgy látom, hogy kezel TTS hangot.
Te régóta használod? Tényleg ennyire jó (4.7-es értékelés)? Mi az ami free, és mi az, amiért fizetni kell (in-app purchase)"Azt be lehet valahogy állítani, hogy az értesítő sávot lehúzva egyból beadja gyorselérés... "
Sajnos nem, de 3rd party launcher-rel (én pl. minden készülékemen Novát használok) ezt is meg lehet oldani. Nem éppen úgy, ahogy írod (jobb oldalt lehúzással), de mondhatni még kényelmesebb / elegánsabb módon.ROM: nem nagyon láttam még mást rá (szóval, ilyen szempontból tök mindegy, hogy van-e root), de szerintem nem is kell (egyelőre). Satbil, gyors. Bízzunk benne, hogy idővel valaki majd át-portolja a Tab4-es 7-es droid alapú rendszerét.
-
AndrewBlase
senior tag
Lenovo P8 (tab3 8plus) tulajoktól kérdem elsősorban: a gps-t, ha használjátok, nektek van hang? Nekem az istenért se akar pofázni (offline maps & navigation).
Más. Azt be lehet valahogy állítani, hogy az értesítő sávot lehúzva egyból beadja gyorselérés (és beállítás) ikonjait, hogy ne kelljen mégegyszer rátapizni a sávra? Másik tabon tökre tetszett/tetszik, hogy baloldalt lehúzva értesítések, jobboldalt lehúzva pedig gyorselérés +beállítások elérése.
Erre "csak" 6.0.1 android érhető el? (Nem rootolva)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bghistvan #75658 üzenetére
Ha, nem akarsz Tasker-rel vagy más hasonló programmal vacakolni, akkor esetleg a Wi-Fi sleep policy-ját úgy beállítani, hogy kikapcsolt képernyőnél kapcsoljon le. Ezzel lehet némi energiát spórolni, és talán nem kell állandóan ki-be kapcsolni a készüléket.
"Viszont tableteknél van valamilyen "reset" funkció,ha megakad vagy kifagy a rendszer?"
Egy ideje a legtöbb készülékeknél a power gomb vette át ezt a funkciót. Hosszan nyomva tartva egy "csonttá fagyott" készüléknek is újra kell indulnia. -
bghistvan
senior tag
válasz
<Adamsky> #75633 üzenetére
Értem,valami ilyenre tippeltem én is,hát minden nap egy kb 2 órát szokta használni esténként ,meg hétvégente főzés közben arról néz filmeket
Végülis lassan másfél éves lesz,és soha nem fagyott még ki,nem is laggolt,ugyanolyan gyors mint újkorában......szereti is nagyon,reméljük nem fordul újra elő ilyen,vagy ha igen,akkor gari időn belül.
Viszont tableteknél van valamilyen "reset" funkció,ha megakad vagy kifagy a rendszer? -
kiskkas
tag
Sajnálom hogy nem tudom szakszerüen leirni az új room feltételét, nem vagyok informatikus képzetségű. Ismerős csinálta meg elöttem, de a részleteket nem ismerem. A lényeg hogy szeretem ezt a készüléket és nehezen nélkülöztem. Örülök hogy a forum talált rá megoldást és foglalkozott a problémával, talált rá megoldást a többiek okulására. Szivesen olvasom mások "ügyeskedését" még akkor is ha számomra ezek még megoldhatatlanok.
-
Game-over
aktív tag
válasz
coqito #75653 üzenetére
Az MHL szabványt (micro usb-n kimegy a HDMI jel) tisztán androidos vonalon ma már nagyon kevesen támogatják, azon belül is csak a high-end eszközök, úgyhogy ilyet nem fogsz találni. (szerk.: kínai gépeknél dual boot-os vonalon van még ilyen)
Ha főleg a tv-re kellene akkor én androidos media boxot vennék a helyedben, 30-40$ között már igencsak jók vannak, az ebay-es topicban is gyakran szó van róla.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
TripleB #75648 üzenetére
Nem a root, ill. a módosított recovery miatt akadt meg? Én mondjuk ezt is kipróbáltam, és annyi történt, hogy az újraindítás után nem történt meg a frissítés. Miután betöltött a rendszer, újra jelezte, hogy frissítés van.
Sajnos root esetén nem megy az OTA. Jelzi, hogy van frissítés, de nem tudja feltenni. Módosítatlan rendszer esetén nekem egyszer sem volt gondom. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kiskkas #75645 üzenetére
Mit kellett megvenni? Nem értem. Én spec. ingyen töltöttem le (talán az XDA-n talált link-ről). Mivel én root-oltam is, ill. nem ment minden elsőre zökkenőmentesen, ezért már nem egyszer flash-eltem újra az egészet.
A frissítéseket - ennél a konkrét készüléknél - elég nehéz ignorálni. Én legalábbis nem láttam rá módot, hogy az update-re való figyelmeztetést kikapcsolhassam. Normál esetben nem is kell, ill. nem is szabad. Ezzel jönnek a javítások, pacth-ek, amiktől jobb, biztonságosabb lesz a rendszer.Meg is találtam. Azt hiszem, ez van meg nekem is.
-
kiskkas
tag
válasz
<Adamsky> #75631 üzenetére
Lenovo P8 (Tab3 8 Plus, TB-8703F), igen valóban erről volt szó.
Addig nem tudták ujra inditani a tabot, mig egy angol oldalról nem vették meg hozzá az eredeti Lenovo operácios rendszert cc. 2800, Ft nak megfelelő Ł - ért.
Ezek után nagyon ovakodom a felajánlott uj operácios frissitéstől. -
atadzso
csendes tag
Sziasztok!
Ugy néz ki újra kellene raknom az egész rendszert a tabletre.
Navon predator 3g
Kellene egy kis segítség hogy hogyan és mit tegyek rá.
smart phone flash tool felismeri de más nem.
Köszi -
Game-over
aktív tag
válasz
cidalain #75640 üzenetére
+1
Az Asus jó kis gép volt mikor megjelent, most is az, de nem a legújabb a droid rajta, és tartja az árát (indokolatlanul). Vettem Z380M-et ismerősnek, most is jó, de vannak újabb modellek, ezért én sem ajánlom.
A Huawei T3 8 volt nemrég MM-ben 35k (!!) is akciósan, minden tekintetben jobb gép.
A Lenovo tab3 8plus meg tényleg minden tekintetben jobb mindezeknél, kérdés a garancia mennyire fontos (mivel alap felhasználása kell nem feltétlen vennék kintről gépet, ezek is teljesen jól végzik a dolgukat).
-
cidalain
veterán
válasz
coqito #75641 üzenetére
Megiscsak van az elso arkategoriaban is, es ha minden igaz teljes HDMI
Pipo W2SChuwi Hi 8 Air (preorder)
Teclast Tbook 10 S
Chuwi Hi 10 Plus
Mini HDMI van mindegyikbenEgyikkel sincs konkret tapasztalatom.
-
cidalain
veterán
Lenovo lenyegesen jobb. Erosebb soc, tobb ram, jobb felbontasu kijelzo, ujabb.
Az asusnal meg az itthon kaphato legolcsobb ajanlott 8-asok is jobbak 40e forint kornyeken: Lenovo tab4 8, Huawei mediapad T3 8. De a tab3 8 Plus ezeknelnis sokkal jobb. (Kinabol 150 dollar kornyeken beszerezheto, es EU raktarban is szokott lenni postaval egyutt 160 kornyeken) -
boedi
újonc
Sziasztok!
Alap netezésre szánt két 8 inches tablet közötti döntésben kérek segítséget:
1. Lenovo TAB3 8plus (3GB RAM/16GB ROM)
2. Asus ZenPad 8.0 Z380M (2GB RAM/16G ROM)
Az utóbbira lenne magyar gari.
Az Asus korábbi 1GB ramos változatát nem dicsérte égbe az itteni teszt, de ez frissített hardver, szoftver ahhoz képest.Egy amerikai teszt egész jó véleménnyel van. (https://www.notebookcheck.net/Asus-ZenPad-8-0-Z380M-6B026A-Tablet-Review.171676.0.html). Sajnos ezen az oldalon nem teszteli ezt a lenovot, így nehéz hasonlítani.
A lenovo hardver tudomásom szerint elég jó. Mennyire tudja felvenni ez az Asus a versenyt vele?
Mint írtam a gépen jellemzően nem fogunk játszani, net, film, cset, ilyesmi.
Ha jól olvastam az asus nem tud usb otg-t fogadni. Ebben az esetben csak BT klaviatúrát lehet akkor kapcsolni?
Köszi a segítséget.
Üdv
Bödi -
cidalain
veterán
válasz
coqito #75634 üzenetére
Eleg necces a hdmi csati miatt.
Ebbol csak 8"-os jon ki, de hdmi altalaban csak 10-esen van kinaban is csak.(#75635) atadzso
Azt, hogy semmire sem reagal, ugy kell erteni hogy bekapcsra sem, toltore dugasra sem latszik semmi a kjelzon?
Mert ha igy van, kinyirodott az akku jo esetben. Rossz esetben az alaplap.
Mindenkeppen szet kell kapni. -
atadzso
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene.
Van egy navon predator 3g tablet
Sajnos semmire nem reagál se bekapcsolás se semmi.
Van lehetőség valahogy életre kelteni,újra telepíteni az egészet?
Köszönöm -
coqito
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Dual boot-os hdmi-s tabletet szeretnék vásárolni. Tv-re, projektoros kivetítéshez kell, játszani filmezni ilyesmi.
Külföldi rendelés nem gond természetesen.
20.000-30.000Ft -os kategóriában keresek.
Köszönöm!
Üdv.: coqito -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bghistvan #75632 üzenetére
Nem ilyen tablet-em van, de szvsz. ez a szellem a gépben effektus (talán már PC-vel is jártál így). Ha nem előidézhető, ill. nem ismétlődik meg, akkor nem kell vele foglalkozni.
Egyébként nem tudom, hogy milyen gyakran használjátok a készüléket, de szerintem tök felesleges kikapcsolni. Ha az ember kilövi a szinkronizációt és/vagy lekapcsolja a wifi-t (ha van, a GPS-t is), akkor ezek a kütyük nem fogyasztanak szinte semmit. Nekem az előbbi állapotban, 8 óra alatt kb 1%-ot esik a fogyasztás. -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Asszony Huawei Mediapad M2 10" tablete tegnap este bekapcsolás után kb 10 percig csak azt írta ki,hogy "android indítása" (kis karika körbe körbe).......de nem jutott el a bootolásig.
Próbáltam kikapcsolni....röviden ...hosszan.....hangerő le-fel közben on/off de semmi nem történt.
Egyszer csak elindult,aztán kikapcsoltam ,majd vissza.....majd megint ki,újra vissza....és azóta is rendben teszi a dolgát,semmi lagg (eddig sem volt),ugyanolyan gyors.
Szerintetek mi okozhatta ezt az anomáliát?
Még garanciális a készülék 10 hónapig,szóval ha tégla lenne belőle akkor is van némi esély arra,hogy orvosolja a szervíz,de akkor sem értem,hogy ez a jelenség mi volt.......egyáltalán hogyan lehet "resetelni" ilyen probléma esetén a tabletet?(mert ugye akksit nem lehet kikapni,és hiába próbáltam meg a gombkombinációkat......random indult el)
Járt már valaki közületek így ezen típussal?
Danke! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kiskkas #75481 üzenetére
Lenovo P8 (Tab3 8 Plus, TB-8703F) -ról beszélünk? Nekem még az elején - rögtön a bekapcsoláskor - jött 2-3 frissítés, utána nagy szünet után egy, majd tegnap még egy. De, szerintem egyik sem volt ilyen több 100 Mbyte-os...
Egyébként QPST / QFIL -el újra lehet flash-elni, ha a factory reset sem segít. -
-
cidalain
veterán
válasz
zsizsef #75621 üzenetére
és minden ékezetes karaktert tartalmazó fájlt így jelenít meg? úgy értem ami máshonnan származik mint a PDF-ek. teszem azt te csinálj a telódon egy képet, nevezd át telón Árvíztűrő tükörfúrógépre, és tedd át a tabletre.
Az látszik, hogy amit a tabon magán csinálsz (vagy átnevezel) az jó. Így gondolom a PDF-fel lehet a baj, de csekkolni kellene más forrásból származó ékezetes karaktereket tartalmazó fájlnevű állománnyal is. -
profit
tag
Most látom, hogy külföldön már elkezdte adni az Aldi a MEDION® LIFETAB® X10607 (MD 60658) androidot, alföldy 2GB ram mellett64GB tárral, GPS, LTE SIM, FullHD és eleve gorilla glassal jön.
Az a baj, hogy itthon előre nem tudják a kollégák, hogy jön-e és mikor. Ha elég a 2 év gari, netről is rendelhető, olyan 10000 forinttal olcsóbb külföldről -
profit
tag
válasz
apple87 #75609 üzenetére
Az árba beleférMedion p9701 retina, Gps.
Van egy FullHD tesója, abban LTE sim hely is.
Két év gari ingyen szállítás Medion.com. Ezek csak 2GB 32GB androidok, melyek adott felhasználásra bőven megfelelnek.
Szebb olvasáshoz a retina, megéri. De még szebb a QuadHD. Csak azt kell átgondolni, hogy kellhet-e sim internet, amire a válasz valószínűleg igen. -
cidalain
veterán
válasz
Sequadon #75615 üzenetére
a gearbest tudja értelmetlen módon kínálni a termékeket.
A Lenovo P8 is tulajdonképpen a Lenovo tab3 8 Plus. simán elhiszem hogy pro-t írtak a plus helyett. vagy a Voyo weboldala nem naprakész.
Viszont mivel írtad hogy az összeszerelés minősége fontos számodra, így a "kisebb" kínai gyártók termékai azért eléggé kérdőjelesek. Nekem VOYO-val nincs konkrét tapasztalatom, de Chuwi, és Tecast tabokkal igen. Hát azokra mindent lehet mondani, de jó minőségérzetet nem. -
Sequadon
tag
Sziasztok,
VOYO i8 Pro 4G tabletről, vagy úgy általában VOYO-ról van valakinek tapasztalata, véleménye? Elég jó áron van most GB-n és van rá EU Express így vám/áfa nélkül 35 küröl kijön. Android 7.0, MT6753 proci, 3/64, FHD IPS. Szülőknek kellene netezős fészbúkozós masinának. Kevés vélemény van róla, negatívuként a hangszórót és a gyári értéknél kevesebb akku időt hozzák. Ezek nem zavarnak, BT hangszóró vagy fülessel orvoslható, töltő is mindig lesz a közelben. Összeszerelés minősége lenne fontos és hogy 2-3 évig kiszolgáljon.
Előre is köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
apple87 #75609 üzenetére
mérete? 8" vagy 10"?
3-4 év szoftvertámogatást senki sem ad manapság. 1-2 év, maximum egy android főverzióugrás.Lenovo tab4 10 plus
Huawei Mediapad M3 8 Lite, M3 10 Lite, M3 8.4ezek azok amik szerintem szóba jöhetnének. Samu S2 széria már régebbi, illetve kereten felül is van már a 8-as is, 10-es meg pláne
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Milyen tabletet érdemes venni kb 100E ft ért. Általános hsználatra, olvasásra, filmnézésre?
Mindenképp szép legyen a kilzője , jó betekintési szöggel, és gyors legyen, és szoftverileg 3-4 évig támogassa a gyártó. -
Gabesz87
veterán
Lenovo P8-al kapcsolatban volna egy kérdésem. Notification-ba folyton feldobálja, hogy az SMS-üzenetek támogatása megszűnt, töltsek le vmi app-ot. Ezt hogy lehet megszüntetni?
-
cidalain
veterán
válasz
Truman #75601 üzenetére
Szerintem nincs jelentosege, ugyanaz a feladata a felirat szerint mint a sarganak:
Homerseklet "adatok mennek" a toltoaramkor fele.(#75600) Johnny_vT
Keretosszeget nem irtal, mert abbol lehetne konkretumokat mondani.
Most also kozep, felso kozep, csucskategoria. Enelkul 50-150 kozott tudunk tabot ajanlani. Irtad, hogy nem kell a csucs, ezert a Samu galaxy Tab S3-mat kihuztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest