- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Szerintem a kínai rendelésnél valami jól ismert branden kivül nagyon necces mást rendelni, mert a szoftver full gatya less rajta. Ráerőszakolnak valami droid verziót és vagy megy rendesen vagy nem. Én rendeltem anno kintről THL telefont és talán Teclast X98 Tab-ot, ami persze nem is a legalja, de folyamatos összeomlások voltak és vannak is rajta.
Nem mondom ,hogy nem használható, de van, hogy spontán összeomlanak az alkalmazások. Játékok mondjuk megakadnak, befagynak egyet és ilyenek.
Ezt minenképp érdemes szemelőtt tartan, ha valami kínai noname brand-re megy rá az ember. Hiába az erős hardver, sajnos ha nincs rendes szoftver és support mögötte akkor sokra nem mész vele...
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Nem tudom Galaxy TAB S2-t vegyek vagyt mediapad m3-mat.
Szerintetek? Egy S2 már van itthon, csak kellene még egy és most nem tudom melyik legyen.... -
Zebu
addikt
Sziasztok!
Egyik kollégám szeretne tabletet. Kínából megrendeljük simán eznem akadály. Egyedül az anyagiak az. Áfával együtt jó lenne ha 40-be beleférne. Tehát 30 Körüli ár az ami játszik.
3G nem szükséges, kijelző méretről még nincs infom. Ami fontos, hogy Android legyen rajta és legalább 1GB RAM. Nem lenne rossz 4 mag semBelefér vajh ilyen? Most kezdek körbenézni a kinti webshopokban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest