- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Szerintem a kínai rendelésnél valami jól ismert branden kivül nagyon necces mást rendelni, mert a szoftver full gatya less rajta. Ráerőszakolnak valami droid verziót és vagy megy rendesen vagy nem. Én rendeltem anno kintről THL telefont és talán Teclast X98 Tab-ot, ami persze nem is a legalja, de folyamatos összeomlások voltak és vannak is rajta.
Nem mondom ,hogy nem használható, de van, hogy spontán összeomlanak az alkalmazások. Játékok mondjuk megakadnak, befagynak egyet és ilyenek.
Ezt minenképp érdemes szemelőtt tartan, ha valami kínai noname brand-re megy rá az ember. Hiába az erős hardver, sajnos ha nincs rendes szoftver és support mögötte akkor sokra nem mész vele...
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Nem tudom Galaxy TAB S2-t vegyek vagyt mediapad m3-mat.
Szerintetek? Egy S2 már van itthon, csak kellene még egy és most nem tudom melyik legyen.... -
Zebu
addikt
Sziasztok!
Egyik kollégám szeretne tabletet. Kínából megrendeljük simán eznem akadály. Egyedül az anyagiak az. Áfával együtt jó lenne ha 40-be beleférne. Tehát 30 Körüli ár az ami játszik.
3G nem szükséges, kijelző méretről még nincs infom. Ami fontos, hogy Android legyen rajta és legalább 1GB RAM. Nem lenne rossz 4 mag semBelefér vajh ilyen? Most kezdek körbenézni a kinti webshopokban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest