- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Korábban kerestem hosszú üzemidővel tabletet itt a topciban: HSZ
Végül a nyertes egy Lenovo Yoga Tab 3 Plus lett.
Túl vagyok a második lemerítésen. 6 nap 12 órás működés után merült le, e közben 13 órát ment a képernyő. A használat nagyon vegyes. BT-n zenehallgatás, böngészés, filmnézést. Jellemzően alacsony fényerővel, néha kellett csak erősebb (pl udvaron)
Egy full töltés kb 3 óra a gyári gyorstöltővel.
3 GB ram, 32 GB tárhely, és Snapdragon 652-es processzor, 9300 mAH-s akku.
Ha valakinek a hosszú üzemidő számít, annak ajánlott a tab.Ja és az akt szoftverben van egy bug. Ha elaltatod a kikapcsoló gombbal, akkor elkezdi enni az akut
Ezt jelenleg úgy lehet megkerülni, hogy hagyni kell elaludni magától. -
Agyasima
őstag
Ajánljatok nekem tablet!
Igények:
- Android
- 7 col
- ATOMBIKA GPS vevő, mert 95%-ban navigálásra lenne használva, vegyen gyorsan és stabilan GPS jelet, ne bolonduljon meg nagyon urban canyoning közben
- új vagy használt mind1, de magyarországi legyen
- ha új, akkor 3 év gar előny - árulnak tabot ennyi garral egyáltalán?
- 1 Gb RAM vagy több jó lenne
- 16 Gb vagy több beépített tárhely
- ár: minél olcsóbb, annál jobb, de megadom érte, amennyit meg kell adni érteŐ is használná:
-
cidalain
veterán
válasz
nünüke1975 #72496 üzenetére
Az egyik alma, a masik korte.
LG regi gep, mar reg nem kapni, Huawei uj.
Gyanitom az arkategoria sem azonos. Ertelemszeruen a Huawei ajanlottabb, abban 2 gb ram van, frissebb gep. -
nünüke1975
aktív tag
Melyik a jobb LG G Pad 8,vagy Huawei Mediapad T2 Pro 10?
-
DearMan
tag
Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kislányomnak szeretnék tabletet vásárolni, elsősorban filmezés céljából. Ami elvárás lenne: 10 coll, HD kijelző, letöltött filmek akadásmentesen fussanak rajta (HD felbontás). Lehet használt is persze, kb. 30 ezer ft-ot szánnék rá. Köszönöm szépen!
-
válasz
nagysandor79 #72493 üzenetére
-
nagysandor79
aktív tag
van olyan tablet amelyiken elől van a hangszoró? esetleg sztereó is ?
-
onkelz
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #72488 üzenetére
Nejem olyan mintha leakarnà tölteni...
-
onkelz
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #72486 üzenetére
Ràkattintasz és indul is a movie ?
-
onkelz
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #72483 üzenetére
733mb és 4-5 gb közötti méret, ntfs, be van mountolva.VLC nem birja direktbe lejàtszani.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy 128 gb otg pendriveot, hogy majd én direktbe szépen erról filmet nézek.Na ez egyelöre bukta.Z2 Sony tabletröl van szó.Ezt a funkciót csak ez a masina nem tudhatja vagy egyàltalàn egyik sem?
-
cidalain
veterán
Ha ugy nem, akkor a manualis modon.
Ha metest lehet valasztani kezzel, akkor mentsd microSD-re es a kartyat at a masik gepbe, onnan megnyit, mejd elmenteni arra a gepre.Ha ez nem megy akkor meg kell keresni a menteseket es atmasolni. Ez az adott app "adatok" reszeben van. Ennek a helye nagy valoszinuseg szerint a fajlkezeloben a Tárhely/Andrid/Data/a jatek mappaja (a tarhely lehet microSD-n is vagy belso tarhelyen, ezt te tudod. A datan belul olyan hulye mappak vannak pl hogy com.halfbrick.fruitninjafree
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
cidalain #72472 üzenetére
Samsung Tab S3 T825, LTE
Nézzük, az első fél napos beszámolóAz akksi sztem nagyonjól bírja, kb 12 órát használtam, volt 1-2 óra standby, de amúgy végig ment, kb 7 giga netes adatforgalom, ezer progi telepítése, közpen a programok használata, szóval ment a dolog, és fél akksiról bírta addig... Utána azért kellett jó pár óra, h felmenjen 100%-ra
Éjjel 1%-ot esett az akku, szóval 8-9 óra alatt
Sztem ezek egész jó számok!!
Vannak ugye sajnos alkalmazások, amik nem szeretik a landscape funkciót, ez eddig is adott volt, és olyan amilyen, de ez máshol is így van.
A programok szépen mennek, természetesen akadás nélkül, a multitasking sem nagyon befolyásolja a teljesítményt, de nem is várnék el mást
Hangot kicsit próbáltam csak, de amúgy eléggé szép! A 4 hangszórós megoldás érezteti a hatását, szépen szól, térézetet is adhat, sokkal jobb, mint egy átlag 1-2 hangszórós tablet, tisztább, szebb, valósan a térérzetnél sokkal több mindent hallani, mint simán, de persze bulit nem csinálnék vele
A kijelző szép, fényes, persze napon nem használtam, m annyira nem szép az idő, de nem hiszem h lenne gond vele
SD kártyát raktam bele, azonnal szépen felismerte, átraktam amit kellett, ügyesen kezeli, semmi gond.
LTE nem aktív még, de a Wi-Fi csodásan muzsikál, AC hálón, tejes sebességet biztosít, hotspotoztam vele vagy 6 órát minden gond nélkül, itthon hálón is simán jó volt, 100mb-s vonalat teljesen kihasználta, minden lag, akadozás, zavar nélkül.
A Pen nagyon király, ugye több mint 4k-s érzékenységet mondanak, de opcionálisan, beállításokból is nagyon nagyon sok féle "tollat" lehet beállítani, vastagságot, színt, van hozzá bőven progi,amivel rajzolni lehet, szóval teljesen elégedett vagyok vele, nagyon jól fogom sztem érezni magam rajzolgatással!
Ramból kell neki a 4, alapból, ha csak a droid megy, úgy használ 2.5 gigát, bár ha mennek a progik, akkor sem nagyon veszem észre, hogy változás lenne xD szóval a 3 is elég lenne, de a 4 biztosan nem árt
Most így poénból benyomtam neki 15 programot, ment zene közben, face, ez-az-amaz, így volt 1.2G szabad memória, és max a 45%-on volt a proci teljesítmény.
Most kb ennyit tudok írni, a hétvégén mivel gépnél vagyok nem fogom túlzottan használni, de jövő héten, ha már munkában vagyok, akkor bizony már teljes kapacitással fog menni a szépség
Jah igen, feketém van, a háta ténylegesen totál mágnes, az első érintésektől csodásan láthatók az ujjlenyomatok xD nem is kell semmi kém cucc, h levegyék őket
Viszont nagyon kellemes fogása van, nagyon érezni az anyaghasználatot, lenyűgöző, kecses, finom, szépek a vonalai, teljesen meg vagyok elégedveKicsit ugyan nehéz lesz 1 kézzel tartani hosszabb ideig, de nem vészes ez sem!
Az ujjlenyomatolvasó teljesen király, minden alkalommal felismert eddig, nem volt vele gondom, csak úgy mint az S7-nél, gyors, pontos, nincs rossz tapasztalat
No tényleg ennyi, ha esetleg még később is érdekel vkit, amikor már tényleg használom hosszabb ideje, minden megoldását, akkor szóljon
-
HyoRemix
csendes tag
Én most vettem új tabot, és ugyan ez volt. Szerencsére az összes játék, amivel játszom, ha kap netet, akkor automatikusan ment a felhőbe! Szóval nálam, ahogy beléptem ugyan azzal a google accal, megnyitottam a játékot, pár pillanat után bedobta, hogy van mentés, és betölthetem
-
Pacino68
tag
válasz
nünüke1975 #72475 üzenetére
Reméljük. Itt 1db volt, az is elfogyott 😫
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Most vettem egy galaxy tab s2-t és a mobilon (galaxy S4) játszott játék mentéseit át lehet vinni a tabletre, hogy ne előröl kelljen kezdeni!
A játék a Diggy Dog. -
Pacino68
tag
Telenoréknál hiánycikk a Huawei T2 10" Pro, két üzletben voltam és nincs….👊 😫
-
HyoRemix
csendes tag
Ha vkit esetleg érdekel, S3 elérhető tegnap óta Extreme Digitálnál. Wi-Fi és LTE verzió is van már raktáron nekik! Rendes 2 éves gyári garanciával. A Samsungnál még mindig nincs LTE változat by the way.
Az LTE pedig már itt van mellettem -
BBéci
legenda
válasz
cidalain #72469 üzenetére
Teljes mértékben egyetértünk.
Másfél éve használok Sony E4-et, előtte évekig ZTE Blade-em volt, amit most feleségem nyúz, kizárólag beszélgetésre. Telefonon netezni rémesen sz@r, mert kicsi, ahogy tableten filmet nézni számomra szenvedés lenne. Még a 15,6 colos full HD laptopom is kicsi arra a célra. -
cidalain
veterán
Aki villogni akar, meg is erdemli. Erdekes ez a vilag, ahol a materialis javakert el az ember. 95%ban telefonalasra es social netre hasznalja az ember, amire akevesbe meno es draga is jo. De ha meger valakinek 2 evnyi torleszest, akkor tegye. En inkabb nem menot veszek, a maradekbol meg elviszem a csaladot nyaralni, vagy kozos elmenyeket kinalok. Nekem ez sokkal jobban megterul, sokkal tobbet ad, mint a meno dolog birtoklasa
Persze olyan is van, hogy munkaeszkoz. De amivelndolgozunk az altalaban eleg hamar megterul. Meg van a hobbi kategoria, az altalaban sosem terul meg, de kikapcsolja az embert a hasznalta, ezert aldoz a jobbra.
Pusztan a brtoklasi vagy semkit nem csinal, max par masodperc jo erzest, amikor eppen csodaljak a haverok. Ezekkel nem lehet feltolteni egy eletet, ures marad. -
cidalain
veterán
válasz
HyoRemix #72465 üzenetére
a 230 és a 260 Edigital árak, ott biztosan a magyar samun keresztül hozták az országba, teljeskörű samsung garival lesz. a többi helyen nem tudom (ipon, aqua, xoom)
az edigi már vesz fel rendelést, de raktáron még nekik sincs.úgy érzem, hogy ez a modell egy áttörés lesz a magyar piacon. mindenki ilyet fog venni. ilyen kedvező árat ritkán látni. csak 2 hónapot kell érte dolgozni, és közben semmit nem enni-inni egy átlagfizetéssel.
-
cidalain
veterán
közben már beárazták a Samu Tab S3-at, több helyen már rendelhető
WIFI (SM-T820) 205-230 között
LTE (SM-T825) 240-260 körül mérik -
cidalain
veterán
válasz
Greencorso #72461 üzenetére
az a baj, hogy a prémiumkategóriában most valahogy alig van 16:9-es, mindegyik 4:3.
Huawei Mediapad M2 10 (sima, és prémium is belefér a keretbe), de ez nem új gép már. Ennek ellenére tudja amire használni akarod.
Smasung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580. Ez elég jó tablet, bár nem a prémiumkategória. igaz, nem is meríti ki a keretedet.
Mindegyik jó megbízható gépnek számít. -
cidalain
veterán
válasz
wolfman #72459 üzenetére
nem. 100 dollár környékén (ami ugye 30000 forint, így már a keret felső határa) kezdődnek az értelmesebb tabletek, amik csak 8" méretűek, de legalább 2 GB ram van bennük. de nincs SIM kártya fogadási lehetőség. az 150 dollárnál kezdődik.
a nem értelmes kategóriában azaz 7", és 1 GB ram akad 100 dollár környékén is, de azt meg minek venné az ember kínából, ha megkapható itthon az előbb említett Lenovo (2 év garival)
30-35-ből ilyen felhasználásra, ilyen igényekkel (billentyűzet), SIM fogadás, lehet hogy inkább egy olcsóbb, használt laptop lenne megfelelő. A sim mellé a szolgáltató általában ingyen adja az USB modemet, billentyű alapból van. mondjuk nem androidos. és azért nagyon kell keresni ezt is, hogy értelmes laptopot kaj ennyiért
-
cidalain
veterán
válasz
wolfman #72456 üzenetére
igen, ahogyan előttem mondták, ez nehéz ügy, nem áll össze az igény, és a kínálat ennyiért.
a legolcsóbb 3G-s tablet amit érdemes megvenni:
Lenovo TAB3-710I (ZA0S0006BG)Ez 30 környékén van, cserébe csak 7"-os, 1GB ram, kis tárhely, kis felbontású kijelző. Tok még csakcsak, persze külön pénzért, BT bill kifejezetten hozzá nincs, csak valami univerzális külön véve (egy normális BT billentyűzet önmagában 10 fölött van egyébként)
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
wolfman #72456 üzenetére
Itthonról nem hiszem h lenne választásotok...
8" Lenovo tab3 8 40k körül lehet.
10" Asus Z300M vagy Samsung SM-T585, de ez mindkettő 60 felett van.Ugye LTE verzió mindig drágább, mint a Wi-Fi...
Talán ha európai raktárból lehet találni vmi kínait, akkor azok talán beleférnek, bár azok is max a felső részét érintik az árnak.
Csak ugye érdemes-e gagyit venni, ha pókerezni akar?!
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Egyik kollégám megkért, hogy keressek neki egy tabletet, mert ő nem ért hozzájuk. Bár én sem vagyok otthon a témában, tudom hol kell utánakérdezzek.
Kritériumok:
- Én minél nagyobbra gondoltam, kb 9 - 10 - 10.1"
- Új és használt készülék is jó neki, de utóbbi csak ha makulátlan.
- Bárhonnan beszerezhető lehet ha megfelelő a felszereltsége és bomba üzlet.
- Felhasználás az online póker, netezés és néha filmezés.
- A ráfordítandó összeg az 25-30eFt, de ha tényleg jó üzletnek ígérkezik, akkor esetlegesen 35eFt. Ennél nem több! Tudom, ez elég karcsú, nem az én döntésem.
- Egyéb kritérium: Kamera nem fontos, akár el is maradhat, 3G/LTE SIM kezelése legyen ami lehetőleg független, kijelzője jó minőségű legyen, belső tárhely nem kell nagy. Ha van a készülékhez tok és BT vagy dokkolós billentyűzet az külön kifejezett öröm. Ja igen, nem mellékesen android OS kell!Válaszokat előre is köszönöm!
-
cidalain
veterán
válasz
Greencorso #72454 üzenetére
Itthon venned, kulfoldrol rendelned (kina esetleg), vagy kulfoldon laksz es ott venned (ha igen, melyik orszag). Bocs a keresztkerdesekert, de nem mindegy. Az euroban megadott osszeghatar, meg normalistol eltero vasarlasi szandekot feltetelez.
16:9 keparany kell vagy jo esetleg a 4:3 is? LTE kell? Felhasznalasi terulet?
-
Greencorso
újonc
Sziasztok! Szeretnék egy 10-es táblagépet 400 euró körül.
-
cidalain
veterán
válasz
Lacielvtárs #72450 üzenetére
Euronics is jo bolt ilyen szempontbol, csak az alapertelmezett arai nem a legolcsobbak. Viszont ha valami akcios, az ugy mar versenykepes az ED vagy MM araival. Igaz toluk csak szemelyesen veszek, mert penzert szallitanak ki. Pl tevet naluk vettem, ott nem akartam futarral benazni
-
BBéci
legenda
Lezárult: megrendeltem és online kifizettem az extreme-nél.
-
BBéci
legenda
válasz
cidalain #72411 üzenetére
Furcsa társulat (ha nem fognám vissza magamat, akkor csúnyábbat írnék), mert tegnap bementem személyesen a boltba, azt mondták, minden stimmel, rendeljem meg. Ma regisztráltam, lehívtam a Samsung tableteket és találtam 65990 és 47990 forintért egyaránt 2 év gyártói garanciás T285-öt. Telefonon érdeklődtem, kiderült, hogy a honlap készítő elrontotta és az olcsóbbik az T280.
Aztán ismét keresgéltem, az eMag 52990 forintért kínál két év garanciával, amiről telefonbeszélgetés során kiderült, szintén bolti.
Ebből vagy extreme lesz 54990-ért, vagy valamelyik bolti garanciás 46-47000-ért. -
HyoRemix
csendes tag
válasz
Zoll21 #72443 üzenetére
4 Gb belső tárhelye van, nem lehet, hogy szó szerint már nincs hely?
Ugye alap OP rendszer, előre felrakott programok...Már 8Gb-os verziókat sem nagyon látni fórumon, mert ott is hely gondok vannak, de 16-os kéne, ha több programot használ az ember...
Meg tudod nézni beálltásoknál, hogy a rendszer mit ír, mennyi van. Programoknál pedig tudnál törölni olyat tán, ami nem kell... nagyon jobb ötletem nincs, de az okosabbak tán tudnak segíteni még.
-
vhunor
őstag
Sziasztok!
Kb. 40 ezer forintos kategóriában mit ajánlatáok? Első tablete lenne egy idősebb úrnak. Én nem igazán vagyok otthon ebben az olcsóbb modellek között.
-
Zoll21
tag
Sziasztok!
Lenne egy prestigio multipad 7.0hd pmp3970b tablet,és nem tudok rá feltelepíteni 1 vagy 2 kisebb alkalmazásnál többet,mert kiírja,hogy nincs elég hely,pedig üres minden. Memória kártya nincs benne.
Mit tudok vele kezdeni?
Válaszod előre is köszönöm. -
cidalain
veterán
válasz
Smith Ügynök #72440 üzenetére
Me103 mar vagy 3 eves konstrukcio
Z300c inteles, raadasul a harmatgyonge Sofia kodnevu alap soc. Nemelyik refurbishedbe nem is teszik bele a 2 gb ramot, csak 1-et.Meretileg ugyan nagyobb mint a lenovo, de a felbontas ugyanannyi, ebbol kovetkezoen a kepminoseg a nagyobbon rosszabb, pixelesebb.
Nem olyan kicsi am a 8-as. Lesd meg valami muszaki boltban.
-
Smith Ügynök
tag
Üdv!
Edigitalból szeretnék kuponnal valami alap tabletet. Ami szempont: böngészés és Angry Birds.
Keret olyan 40k.10 colos Alcatel Pixi 3-ról már írtatok itt elég rosszakat, azt lehet hanyagolnám.
8 colos Lenovo Tab3-tól félek, hogy kicsi.
Ezekről a refurbished 10 colos Asusokról mi a véleményetek? Azt hallottam az Inteles verzión akad az Angry Birds:
Asus MeMO Pad 10 ME103K
Asus ZenPad Z300C-1A061A -
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben régi minimum 1gb rammal szerelt , nem törött kijelzős gps,3g-s tablettje max 10k-ig?
Autóba építés a cél 7".... -
oszi666
őstag
Sziasztok, tudtok olyan boltot javasolni ahol használtan lehet venni tabletet, és nem vágnak át?
-
cidalain
veterán
válasz
KisBundi #72433 üzenetére
O, ha tudsz EU raktáras beszerzest ahol van, akkor hajrá
(#72435) moti07
Hát játékra nem is ajánlott. De Tartalomfogyasztás, face, email, youtube teljesen elegendo.
Igazából fontosabb a ram, mint a nagyobb órajelű soc.
Pontos akkuidot nem tudok mondani. Van itt topicjaba asszem, a tulajok ezt meg fogják tudni mondani -
cidalain
veterán
válasz
KisBundi #72431 üzenetére
10-et olvass vissza, pont errol volt szo, hogy nincs.
Ha az fHD is feltetel, akkor neked csak a Samu SM-T580 johet szobe itthonrol, de az is 60 korul van (mondjuk apron van egy eleg jo vetel BP-en, de friss reges az elado, csak szemelyesen ajanlott megvenni esetleg)
Kinaibop Chuwi Hi10 kulonbozo verzioi johetnek szoba, de ez is mar 180 dollartol indul kinabol (szoval afaval tobb lesz), ami szinten keret felett van.Osszessegeben elmondhato, hogy nincs 2gb ramos 10" tablet 50-ig. FullHD felbontasu meg plane nincs.
-
KisBundi
őstag
10,1"-os tabletet tudtok nekem ajánlani 50K-ig? Lehet kínai is akár külföldről. Minimum FHD és 2GB RAM legyen a hardver.
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Páromnak tervezek venni egy iPad air 2-őt ajándékba, de gondoltam rákérdezek, hogy ebben az árkategóriában jobban járnék-e egy androiddal. Tudtok ajánlani valamit ebben az árkategóriában? (120-50e ft)
Általános felhasználói dolgokra használná szerintem, pár app, emailezés, hordozhatóság, zenehallgatás, talán film, hasonlók-stb.
köszönöm.látom van összefoglalóban: akkor ez jobb vétel volna? Samsung Galaxy Tab S2 9.7 SM-T810 - 9.7"-es átmérő kell/kellene.
Nem apple fan, csak először az jutott eszembe, mert havernak az van, és tavaly nyaraláson meggyőzött hogy egyre érdemes beruházni majd családilag.
-
Blackhole13
senior tag
Van itt valakinek Mi Pad 2-je?
Én most vettem egyet, MIUI 5.12.24 van rajta, minden szuper, egyedül az akku management aggasztó. 9 óra készenlét alatt 30%-ot merült, pedig be van állítva, hogy a háttérben mi használhatja csak a wifit.
Van valami megoldási javaslat? -
törölt tag
válasz
nünüke1975 #72421 üzenetére
Jó cucc lenne, de ez már ilyen 70-80 ezer környéke, annyit most lehet, hogy nem adnék ki érte.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
nünüke1975 #72415 üzenetére
Egy lg g pad 8-at váltana.
-
törölt tag
Sziasztok!
Létezik olyan tablet, ami használhatóan jó minőségű, 2GB RAM, 10"-os képernyő, legalább Android 5.x, megáll árban olyan 50 ezer körül, és itthon is kapható?
Az ajánlottak közül a felét már nem találom sehol elérhetőként.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szerintem nagyon jó. Elég gyors és gördülékeny. Szép a kijelző. Nagyon jó ár/érték arány. Fut rajta minden zökkenés nélkül.
-
cidalain
veterán
válasz
Korrekt.
Nem csucskategoria, de tartalomfogyasztasra jo.
Sok tapasztalat nincs, mert eleg uj cucc. -
Pacino68
tag
válasz
Sajnos még kevesen használják 😫
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Lehetőségem van csereutalvánnyal lecserélni a tabletemet.Ezt néztem ki Huawei mediapad t2 10.0 pro
A telenornál nem nagy választék van.
Használ valaki ilyen tabletet?
A véleményetekre lennék kiváncsi.
Teszt nincs róla sajnos.
Köszi -
cidalain
veterán
Nem 820, hanem B20 vagy 800 MHz.
Es benne van a listaban LTE band....... 20(800) (a band szobol jon a B a 20 ele)
Ha tenyleg megadja ra a 2 ev gyari garit akkor megveheto. (Ellenorizd a magyar jotallasi jegyet a dobozban)
Ha nem adja meg a 2 ev gyari garit akkor inkabb 55-ert az Edigitalbol, ott tuti megkapod a 2 evet.(#72410) jenei1994
A lenovo. A 7"-os huawei t1-ben gyenge nagyon a soc.
Esetleg meg ez johet szoba: Acer Iconia Tab B1 780 ujabb android, nagyobb kijelzofelbontas.
A lenovonak nehol elerheto a 16GB-os hatterrel rendelkezo valtozata is 28-ert. Ha sok programot hasznalsz, akkor jo lehet, mert a 8 gb hamar betellhet. -
törölt tag
Sziasztok!
Melyik lenne a legjobb választás ?Lenovo Andy Lite TAB3 A7-10F Essential tablet vagy Huawei MediaPad T1 tablet
video,netezés és kisebb játékokra használnám.
-
moti07
tag
Sziasztok! Szeretnék egy 8"-10"-os tabletet venni. Mindenképpen újat szeretnék, leginkább itthonról de külföldi webshop is szóba jöhet. A keret 50-60 ezer forint maximum 70 ezer. Hd filmek nézésére, youtube videok lejátszására, böngészésre szeretném használni. Az akkumulátor jó lenne ha legalább 5-6 órát kibirna.
Köszönöm a segítséget -
cidalain
veterán
válasz
7Sony7 #72405 üzenetére
Toljal neki aramot 2-3 ora hosszan aztan probald ujra bekapcsolni.
Ha nem megy akkor mehet vissza gariba, akku/tapellatas gondnak tunik.(#72401) akos86
Ha most vetted, akkor vidd vissza a boltba, hogy nem jo. 3 napon belul visszajar a zseton. Ha online vetted akkor az jobb, mert meg tobb idod van elallni a veteltol.
Kicsit kell csak hozzatenni, 23-ert mar van 1GB ramos vallalhato Lenovo keszulek, amivel lehet facezni, msgzni, netezni duhroham nelkul. -
7Sony7
addikt
Üdv. Van egy Lenovo Tab 3 7" tablet (TB3-710F) Tegnap este ki lett kapcsolva, ma nem kapcsol be. Semmi reakció a Power; Power+vol up, down nyomásra, nyomva tartásra sem. Nincs rootolva, gyári. Mi van ilyenkor?
-
Örni
senior tag
Kis Lenovo tab 4 8 és 8 plus bemutató:
109 és 199 dolláros árat mond, az még euróban is nagyon királyos lenne! Májusban érkeznek.
-
akos86
aktív tag
válasz
cidalain #72400 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Nyilván ez nem az a tab ami hosszú távra lett tervezve, megpróbáltam helyrehozni de valószínű hogy ezt nem lehet, a rendszere is iszonyú lassú FR után is 5.1-es android rendszer van rajta nyilván a hardver az ami harmat gyenge. Ezzel maximum kacsázni lehet majd a Tiszán másra nem igazán jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest