- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
válasz
Hungarikum87 #34699 üzenetére
Szebb, gyorsabb, jobb.
-
Hungarikum87
tag
ilyen jellegű tudásom gyakorlatilag nincs, nekem egyszerű parasztember módszerrel kell elmagyarázni, ettől gyorsabb lesz vagy szebb a kijelzője stb stb....
Lassan 4hónapja lógok a forumon h végre megtaláljam a számomra tökéletes olcsó kínai tabletet, de az ilyen "kódokat" még mindig nem értem
-
tjb007
nagyúr
válasz
Hungarikum87 #34696 üzenetére
Szinte mindenben (erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelzőpanel), persze akinek nem probléma a 4:3-as képarány.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Hungarikum87 #34696 üzenetére
A9 helyett A15 magok, és Mali-400 cserélve Mali-T604-re
-
Aidan85
aktív tag
Helló!
A WayteQ xTAB-70dci árkategóriájában tudtok esetleg mondani valami használható alternatívát, aminek jobb az üzemideje és esetleg nem sokkal gyengébb hardveresen? 14 éves srácnak lenne, aki buszos kiránduláson mondjuk játszana is vele, meg tudjátok milyenek a mai kölykök, oda szerintem kevés lenne a 2-3 óra.
-
ZS3NI
őstag
-
okakat
csendes tag
Sziasztok!
Letettem voksomat a Cube U30GT 2 típusú táblagép mellett...
Annyit szeretnék kérni, ajánljatok nekem olyan oldalt, ahonnan "biztonsággal" rendelhetek (megbízható, stb.)!!!
Ebayről szoktam rendelni, eddig még soha nem csalódtam, ha volt probléma, mindig megoldódott (szerencsére)!
Köszi előre is!
-
Gulyopapa
addikt
Ha valakinek ez segítség: 1 hete használom Prestigio 10.1 tabletemet megelégedéssel, sőt egyre jobban bejön. Gyengesége a picit alacsony kontraszt de amúgy szép a képe. Ha nem kizárólag videózásra vennél tabletet erősen ajánlott ( főleg használtan, olcsóbban ahogy én vettem )
Akkumulátora jó, 6-7-8 órát is kibír töltés nélkül. -
buci30
addikt
DPS Dream 9 tablet
Szerintetek ez irodai munkara eleg lenne?
Fontos a gyors internet és a képek gyors megnyitasa, videók megjelenítése, e-mail használat , dokumentumok letöltése megnyitasa. Ár-érték arányban nekem jónak tűnik.
De visszont a Note is erősebb ha ezt nézem:
Processzor órajel: 1.2 GHz
Processzormagok száma: 1
1Gb Ram
S itt nagyobb a kijelző is ,nem lenne lassu?
Vagy ez irodai celokra elég lenne? -
Speed®
titán
válasz
fateless #34687 üzenetére
Netezés ~1 óra PH/FB munkaidőben jól elosztva (stikában
), mellette ~1.5 óra film (utazás..). Ez madzagmentesen elvárható szvsz.
Volt egy A13mas gép pár hétig nálam, gyenge teljesítmény mellett gyatra üzemidőt produkált, hosszadalmas töltéssel..kb. csak madzagon lehetett nyugodtan használni, miközben utáltam a kis kijelzőjére hunyorogni :S
Szóval a nagy kijelző/akksi kb. elsődleges szempont, ezért cserébe akár a teljesítményt is hajlandó vagyok feláldozni, már ami a komolyabb 3Dst illeti..ha egyszerűbb játékokkal elboldogul a gép (Angry széria pl.), már jó..asszonypajtásnak, mert én nem játszok, arra komolyabb vasat tartok fent.
Részemről a röccmentes netezés/filmezésben kimerül az igény. Kérdés ugye, ennek megfelel-é a kis Wayteq gép 1GHz/1GBal..mert minden más tekintetben (kijelző, akksi, ár) hozza az elvárásaimat.Külső akkut néztem, de egy jó darab (5000+mAh) árát hozzádobva a Pipó árához már vehetnék hasonló gépet nagyobb akksival is..Cube U19GT pl. De akkor ott tartok, hogy 2x annyit adtam ki, mint amennyit szeretnék, ill. rá tudok szánni. Persze akkor lenne komoly vas meg üzemidő is..de nem mindegy, ~25k vagy ~50.
Ha meg tudom magam győzni, hogy elég a Wayteq teljesítménye, az lesz..
Vagy Icoo D90Pro..+10k, de nem IPS, és RK3066/MP400/8000mAh/4.1JB..
Fene ebbe a sok variánsba, nem könnyítik meg az egyszeri júzer életétKöszi mindenesetre a tippeket, közben én is nézelődök, hátha lesz tutibb ;p
Közben kiesett a D90Pro..0 garival lenne 35k..bármennyire is okés, rizikó :S
-
válasz
Speed® #34685 üzenetére
Ha nem masszívan játszol, hanem netre használod meg jegyzetelésre, hasonlókra, akkor a 3550-es akku nem két óra alatt fogy el, hanem 3,5-4 óra alatt. Tudom, az sem olyan jó, de azért jobb kicsit...
Esetleg egy külső akkut beszerezhetsz - nekem is van egy a telefonhoz(2800-as), egy a tablethez(11000-es), amit csak allkalmankét viszek magammal, ha tudom, hogy kellhet.
-
Speed®
titán
'estét!
Segítsetek dönteni
Tabletet vennék, elsődleges cél a netezgetés, WiFi és stick is játszik, előbbi itthon, utóbbi úton, nyilván. Ezzel nincs is gond, mindkét kiszemeltemmel működne a stickem ill. WiFisek (b/g, n nincs, de nem hátrány). Két kiszemelt van, mindkettő kéz alól, előnyök és hátrányok garmadájával..
PiPo U1 Pro : erős hardver (RK3066, 2x1.6GHz, Quad Mali 400, 1GB/16GB), 7" IPS 1280x800, tehát korrekt képminőség, de szerintem kis méret ehhez mérten és amitől a legjobban tartok, 3550mAh akksi..ezzel a hardverrel kb. 2 óra masszív nyúzás után padló és hosszú töltési időket írnak a reviewok..tehát hurcibálásra kb. alkalmatlan szerintem..további előny a 4.1JB, ill. elvileg rootolható meg minden, mondjuk ez annyira nem szempont, ha az alap szoftverkínálat oké.
Wayteq X-Tab 100is : előbbihez mérten gyengébb vas (RK2918, A8-1GHz, GC800 GPU, 1GB/8GB), de 9.7" IPS (viszont 1024x768..érdekes a képarányhoz mérten, viszont netre szvsz jobb lehet, főleg a méret okán), és talán ami a lefontosabb, 8000mAh akksi..ez azért jóval bíztatóbb, 5-6 órás üzemidő garantált. 4.0 ICS, és nem igazán macerálható..szóval ilyen téren ez fix motyónak tekintett részemről, costum ROMokkal/orosz rulettel nem igazán szórakoznék.
25-30k ársávban van ezeknél jobb alternatíva, ill. ha nincs, Ti melyiket vennétek? Részemről örülnék a nagyobb kijelzőnek, főleg ha arányos felbontással lenne, tehát 9.7"@1280x800 lenne a legjobb, emellett jó lenne a PiPo hardverszintje a Wayteq akksijával, ill. a lehető legfrissebb stabil szoftverrel
De ugye ha van is ilyen, az esélyes, hogy bőven 30k felett jár..nekem meg ennyi a keretem. Szóval ha valaki már benne volt ebben a dilemmában, segíthetne
Köszi előre is
-
wwhy
veterán
válasz
Cuccmaster #34679 üzenetére
A speed-re a hét második felében jön a javítás/megoldás.
-
válasz
Cuccmaster #34679 üzenetére
Olvasni az ips kijelzo ajanlott,nagy kontraszt es betekintesi szog miatt,ha netezni is szeretnel illetve tartalom fogyasztasra is hasznalnad akkor tablet legyen inkabb. A felsoroltak kozul ennek a wayteq dci lenne a nyero.
-
Cuccmaster
csendes tag
Sziasztok!
Sokat olvasok és elkezdtem gondolkodni egy elektronikus könyv kiváltó verzióban, nem horribilis áron.. No de van ugye az e-ink az olvasókban, és a tft a tabletekben. 7"-os tablet elég lenne olvasgatni, ha nem cseszi a szemem egy idő után.. De válasszak IPS panelest? vagy elég a hagyományos tft, hisz úgyse többen olvasunk, szemből meg okés a kép.. Az e-inkbe a szemkímélés és az akkuidő tetszik. A tabletnél az akkuidő kitolására gondoltam SetCPu-val vagy hasonlóval lebutítom a procit, olvasáshoz úgyse kell, a fényerőt is az olvasáshoz elegendőre minimalizálnám.. kérdés ez számítana-e valamit?
A versenyzők:
Wayteq 70dci , 700DC , xbook60wA concorde speed is a ligában volt, de a fórumon olvasva a töltési, fagyási stb problémákat.. azt hiszem nem vállalom a kockázatot..
-
jolti05
őstag
És erre?
-
Švejk
őstag
Erre valaki tudna nekem válaszolni?
-
bazsy_
tag
-
szesa
senior tag
Üdv még nem neztem vegig a témát ezt lassan pótolom de addig de egyelore még nem tudom merre induljak...
7"-os tab-ot keresek, wifi+3g+gps-el
Netre, munkahoz is, navigalashoz is kocsival egyszoval mindenre.
Mit erdemes megnezni?Láttam, hogy vannak olyan notesz szerű kis táskák amikben még egy billentyű is bele van applikáva, valahogy úgy terevezem a használatát.
Ezt midegyik támogatja vagy egyáltalán mi ennek a módja mennyire használható ezzel, probálta már valaki, jók ezek?Pl: http://gepbolt.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=58762427
K.
-
-
|AP|
veterán
válasz
Kleroo #34659 üzenetére
Én erre várok és a te kritériumaidnak is megfelel:
Wayteq xTAB-100dci 3Gés még egy kis pénzed is maradna
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Változott a kérés.Most akár 100k összeg lenne egy 10colos táblagépre.
Felhasználás:
Átlagos,netezős,filmnézegetős,ect.
Kritérium: billentyűzet csatlakoztatható legyen.Mit ajánlanátok?
-
tjb007
nagyúr
Hamarosan érkeznek azok csúcshardveres tabletek amikről korábban volt szó: [link]
-
RepeatSector
senior tag
Hali valaki nem tudna DPS Dream 9-hez digitizer-t! Én nem találok még vele kompatibilisat sem sehol.
Válaszokat előre is köszi! -
Sanzaa
senior tag
Egy Archos 80 G9et kínálnak 25e Ft-ért postával együtt. (nem a Turbot) Megéri szerintetek?
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Ma vásároltam egy tabletet az egyik itteni kollégától, és minden nagyon tetszik, csak az nem, hogy ha leveszem minimálisra a fényerőt, és tapizom a cuccot, akkor a kijelző fényereje váltakozik.
Ez valami hardveres hiba?Légy szíves segítsetek
-
halisa
tag
Sziasztok!
Kinéztem két tabletet: Allfine Fine7 Genius 7" Android 4.1.1 Quad Core ATM7029 1.5GHz
és a ICOO D70PROII 7" Android 4.1.1 Dual Core RK3066 1.6GHz
Mi a véleményetek, valakinek van tapasztalata?
Köszi. -
-
eckmester
tag
Szerintetek mikorra várható, hogy magyar boltokban megjelennek az RK3188-as procival szerelt tabok?
-
Attila xy
tag
válasz
this is life #34647 üzenetére
A fém váz leárnyékolja a vevőt,csak az a kérdés mennyire.
Ígéretesnek tűnik a kettes.Még nem kapható? -
Attila xy
tag
válasz
this is life #34643 üzenetére
Köszi.Úgy néz ki marad a concorde play.Erről a prestigo 2-ről mit lehet tudni.
-
-
Attila xy
tag
Üdv!
Az érdekelne hogy Debrecenben hol van kiállítva ilyen:
http://www.olcsobbat.hu/termek/prestigio_multipad_8_0_ultra_duo_16gb_pmp5880d-50b5857a8e16d58d0c0004df/termekleiras.htmlés ilyen készülék,a kettő közül valamelyiket szeretném venni de előbb mégnézném
http://www.olcsobbat.hu/termek/concorde_tab_play_wi_fi_16gb-50d28eff8e16d5c10301ca3b/termekleiras.htmlEsetleg akinek van írhatna tapasztalatot a márkáról,megéri-e.
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000 #34636 üzenetére
Ebből következtetést levonni a hülyeség...alexan-nak ment volna csak félrecímeztem.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Chaser #34635 üzenetére
Ha neked az netto hülyeség, ha leírom a saját tapasztalataimat, akkor tudlak sajnálni. Hol érdekel engem a szerviz, ha nekem semmi bajom a géppel. Egyébként nincs olyan márka, amivel ne lennének gondok. Tudnék mesélni a sógim apple cuccairól is nem keveset...
Tabletbe is azért nem tudok dönteni, mert amennyit max szánnék rá, abban a kategóriában majd mindnek van vmi hibája. -
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000 #34632 üzenetére
Másnál meg többet van szervizben meg használatban, megint másnál garidőt túléli és meghal..valakinél meg megy éveket. Igen. Mire lehet ebből következtetni? Arra, hogy mert tudsz pár gépről ne vonj le tanulságot, mert konkrétan netto hülyeséget csinálsz. Az, aki ezzel foglalkozik az látja, melyikből mennyi hal meg. És akkor se lehet gyártót mondani, csak egy adott típust...és attól még, hogy xy gyártó ebben vagy abban rossz, másban lehet kiemelkedően jó.
-
zso79
őstag
válasz
deathtania #34631 üzenetére
Az évek során 4 Acert nyúztam mielőtt cseréltem erre, soha nem volt semmi gondom egyikkel sem
-
deathtania
senior tag
válasz
SkyLine3000 #34632 üzenetére
jaja, nekem HP laposom van, pár ismerős megpróbált lebeszélni róla, hogy csak pénzkidobás, és csak problémák lesznek vele: lassan egy éve használom, és azon kívül, hogy egy kicsi teát öntöttem a billentyűjébe, és egyszer elvágódtam vele a felfagyott műmárványon kint, és ráestem (közel 100kg súlyommal), semmi bajom nincs vele. nekik rossz tapasztalataik voltak vele, én nem ellenkezem. a HP Envy X2 full alu borításos, így talán az lesz megvásárolva. (legalább szépen néznek majd ki együtt az én szintén alu HPmmel
)
-
SkyLine3000
addikt
válasz
deathtania #34631 üzenetére
Az én Acer Aspire 7720G-m 5 éves és soha nem volt semmi hibája. Anyós Acere meg 1,5 éves és hiba nélkül műxik. Ez van. ;-)
-
tjb007
nagyúr
válasz
deathtania #34621 üzenetére
Az Acer Iconia Tab W510-et nézted ?
Ráadásul ez dokkolóval együtt bőven kijön 200e forintból, míg az Envy X2 nem. -
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #34622 üzenetére
Igazából a 3168 egy 28nm-en gyártott 3066, szóval a lényegi dolgokban nem történt változás.
(#34624) OTika
Lehet, egy ilyen kábelre van szükség hozzá:
(#34627) Tim82
A kábel itt is megvan és használható, viszont érdekes, hogy gyakorlatilag ugyanaz mint a 10 colos verzió, mégsem kompatibilis vele a 30 tűs csatlakozó → HDMI adapter.
-
-
Tim82
félisten
Régebbi Samsung tabletekhez (pl. a legelső Tab-juk, a P1000 / P1010) volt multimédiás dokkoló, HDMI kimenettel, nem tudom, hogy a P3110-hoz van-e. Szintén volt (utángyártott) kábel, egyik végén a tipikus Samsung csatlakozóval, másik végén USB-vel és kompozit csatlakozókkal.
-
-
bazsy_
tag
Szevasztok!
Olyan tablet vásárlásán gondolkozom amelyik támogatja a HDMI passthrough -t.
Ehhez 2 dolog kell:
-android 4.1 vagy újabb
-a hardvernek is támogatni kellA 2 magos rockchip ha jól tudom nem támogatja tehát ez kiesett.Talán a 4 magos? Ami biztos támogatja az AmLogic AML8726-MX (Ha más nem marad akkor ilyen chipsetes tablet lesz.)
Ami néztem még az ATM7029 de erről sok infót nem találtam csak annyit írnak róla hogy video output multi channel.Ha valakinek van ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalata vagy infója ne tartsa magában.
Előre is köszi.
-
laszlohu
addikt
válasz
this is life #34620 üzenetére
Illetve van még egy új kétmagos proci :
RK3168:
de kedvezőbb a fogyasztása, mint a 3066 - nak.
-
deathtania
senior tag
válasz
b0bcat #34615 üzenetére
igenigen, azért is írtam alapvetően a Surface-t és a Avit-ot. De ahogy elnézegettem a kínálatot, jelenleg kb 2 versenyző maradt a kalapban: Asus Vivo Tab (amit nálunk nem lehet kapni...) és a HP Envy X2.
Érvek, ellenérvek az X2 mellett és ellen?
-
válasz
RumiTT #34618 üzenetére
Nem sokkal erosebb mert alwinner a31 a lelke , es a jelenlegi tapasztalatok szerint hiaba a 4 mag a regebbi cortek a7 magok es az alul skalazas miatt alig erosebb a soc mint a 2 magos rk 3066 . Ha 4 magban gondolkozol akkor vard meg a rk31xx sorozatu tabokat,azokban tobb fantazia van hardveresen. De ami mindkettore tipusra igaz,az optimalizacio se art.
-
RumiTT
tag
Tablet vásárlása előtt állok, kiválasztottam meganyni teszt olvasása után a Prestigio 9,7'-os gépét.
Viszont most nézegettem még neten és találtam egy olyat , hogy:
ModeCom FreeTab 9704
( [link] )Kérdésem az lenne, hogy ez a 4 magos proci, 8 magos GPU és 2GB RAM sokkal erősebb mint a Prestigio ( ami mindenből pont a fele) ?
Érdemes lenne még rákölteni és inkább ModeCom vásárlása mellett dönteni?
-
Nem akarok veszmadar lenni de a mayaudio oem partnerei nem eppen a legjobbak,eleg lutri megvenni a termekuket,mert bar a gyartok kulombozoek de egyben egyformak,gyenge support ,szoftverfrissites essok bosszanto apro gond jellemzi oket. Persze egy ket kivetel akad mint pl a myaudio 916dcc ,de altalaban nem ez a jellemzo. De ha ugy gondolod tegyel egy probat ...olvass itt utana mennyire jok vagy rosszak az eszkozeik [link].
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a megfelelő topic, de azért feltenném.
Barátomnak van egy Huawei Mediapad 7 Lite típusú tabletje. A bibi az lenne, hogy elfelejtette a jelszóját és nem tud belépni. Már 1000+1 lehetséges kombinációval próbálkoztunk, ám sajnos egy sem jött be. Valahogy fel lehet törni? Vagy újra kell rakni rajta az OS-t?Köszönöm előre is!
Üdv: Divi
-
b0bcat
addikt
válasz
deathtania #34614 üzenetére
Ha szövegszerkesztésre kell neki gép, akkor a "klasszikus", azaz fizikai billentyűzetet nélkülöző modelleket nem javaslom. Elég lassú és nehézkes a szövegszerkesztés egy tablet-en egy "normál" géphez képest. (Egy sima kontrolcé-kontrolvé művelet 2-3 mp egy PC-n, míg ugyanez a tablet-en 10-15 mp, de a gépelés is lényegesen lassabb.) Mondom mindezt úgy, hogy én magam is sokat jegyzetelek telefonon ill. tablet-en, tehát nem leszólni akarom a tablet-eket.
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
barátnőm szeretné az 5 éves laptopját lecserélni, és egy tabletre gondolt. a legfőbb indoka az, hogy ő tényleg csak böngészésre, filmezésre és szövegszerkesztésre használja (de komolyan, tényleg), és szeretné magával hurcolni. a kérdés alaphangon arra szólna, hogy milyen olyan tabletet tudtok ajánlani, amihez van billentyűzetes dokkoló (gépeléshez szükséges). a max árkeret 200 ezer forint.
alaphangon gondolt az Asus Padfone 1re (szériahibák miatt nem ajánlottam neki), de én a Surface-re gondoltam első körben. Van esetleg valami más ajánlat? Samsung Aviva smart pc? Asus Vivo tab? vagy valami jobb?
-
b0bcat
addikt
A PLS kijelző sokkal rosszabb, mint az IPS? Elgondolkodtam egy Galaxy Tab 2.0-n (50-ért)...
-
dog15
csendes tag
MyAudio Tablet Series9 916QR jó vétel lenne?
-
Webistvan
csendes tag
Egy tab adatainál kiirják hogy .... IPS LED....
A másik tabnálnál meg csak azt hogy ...IPS... Mindegyik IPS kijelző ledes, vagy csak az, aminél kiirják? -
dog15
csendes tag
Helló segítséget szeretnék kérni hogy épp tab vásárlása előtt állok és nem tudom h melyiket válasszam?
Én a Google nexus 7 és a
MyAudio Tablet Series9 916QR között gondolkozom, de sajnos a
MyAudio Tablet Series9 916QR ról nem találok elég infót ezért titeket kérdezek h melyik lenne jobb választás?
A nexusal tisztába vagyok h mik úgymond az adottságai, és nagyon tetszik, de most ez a myaudio sokkal olcsóbb és mintha erősebbnek tűnne,
de nem sok jót halottam a myaudioról, ezért is kérdezlek titeket...
előre is köszönöm!
Amik fontosak lenének a tabbal kapcsolatban, h gyors legyen, ne szagason, játék,. olvasás, nettezés közben, frissíthető legyen, gps, esteleg 3G is legyen benne, szép kijelző,ne legyen pixeles
,aránylag magas akkumulátor legalább egy napot kibírjon és jó ár/érték arány....
Vagy várjak az új google nexus 7-re ami állítólag júliusban jelenik meg, (ti mit tudtok róla) és akkor a réginek lemegy az ára.... mert ha lehetne 3g-set szeretnék... ami
még nagyon drága....Mindent előre köszönök, minden tippnek, leírásnak esetleg videónak nagyon örülnék!
Helló Jó hétvégét!A mYaudioról mit gondoltok?
-
kowik
tag
Sziasztok!
Egy Quad-os tabot néztem ki.
Hyundai T7
Kb. 35 eft
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest