- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Speed® #34688 üzenetére
Elhoztam a 100is-t..és azt kell mondjam, több, mint korrekt gép. Ha valakinek tényleg csak netre/filmre kell talbet, hasonló felépítéssel nyugodtan vegye..többet ér a nagy/minőségi kijelző és a bivaly akksi, mintha kihasználatanul erős HW lenne benne kis/gagyi kijelzővel és akksival..aztán ha megőrülök és sok pénzem lesz, lehet benézek egy komolyabb vasat is
-
válasz
Speed® #34685 üzenetére
Ha nem masszívan játszol, hanem netre használod meg jegyzetelésre, hasonlókra, akkor a 3550-es akku nem két óra alatt fogy el, hanem 3,5-4 óra alatt. Tudom, az sem olyan jó, de azért jobb kicsit...
Esetleg egy külső akkut beszerezhetsz - nekem is van egy a telefonhoz(2800-as), egy a tablethez(11000-es), amit csak allkalmankét viszek magammal, ha tudom, hogy kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest