- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuccmaster
csendes tag
válasz
kelzsoca #34683 üzenetére
No ez az, az e-inkesek alja kb 28k, a wayteq 70dci/ConCorde Speed kb 35k. Napi kb 1-2 óra olvasásra kéne ingázáshoz, de pont azért vacilálok, ha már veszek ennyiért (jó, tudom 30 k elektronikai témában nem összeg, de nincs rá égetően szükségem..) akkor a multifunkciós talán jobb ötlet.. Majd megálmodom, vagy a végén nem veszek semmit
-
Cuccmaster
csendes tag
Adtam magamnak kb. egy hónapot tájékozódásra, tehát ha a Speed "meggyógyul" akkor visszatér az esélyesek közé, páne mivel optt IPS + HDMI.
A wayteq esetében döntenem kéne a két dolog között:- 70dci IPS no HDMI / 700DC HDMI+BT no IPS.. hisz ha tablet lenne a vége azért csak csak rákötném tévére bnőmnél stb... -
Cuccmaster
csendes tag
Sziasztok!
Sokat olvasok és elkezdtem gondolkodni egy elektronikus könyv kiváltó verzióban, nem horribilis áron.. No de van ugye az e-ink az olvasókban, és a tft a tabletekben. 7"-os tablet elég lenne olvasgatni, ha nem cseszi a szemem egy idő után.. De válasszak IPS panelest? vagy elég a hagyományos tft, hisz úgyse többen olvasunk, szemből meg okés a kép.. Az e-inkbe a szemkímélés és az akkuidő tetszik. A tabletnél az akkuidő kitolására gondoltam SetCPu-val vagy hasonlóval lebutítom a procit, olvasáshoz úgyse kell, a fényerőt is az olvasáshoz elegendőre minimalizálnám.. kérdés ez számítana-e valamit?
A versenyzők:
Wayteq 70dci , 700DC , xbook60wA concorde speed is a ligában volt, de a fórumon olvasva a töltési, fagyási stb problémákat.. azt hiszem nem vállalom a kockázatot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- DELL T40 EMC Szerver
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest