- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
Hamarosan érkezik egy Ainol Novo 7 Crystal 4 magos tablet. Láttam, többen emlegették korábban. Van-e valakinek tapasztalata minőségéről?
-
tjb007
nagyúr
Nem a Ramos gyártja, ez 100%, és a korábbi modellek nagy többsége sem tőlük származott.
Azt lehet még csinálni (ha még mindig hajt a kíváncsiság és van időd/türelmed hozzá), hogy több kínai webshop-ra is felnézel, és ott megnézed a kínálatot, hátha megtalálod (de még ekkor sem biztos, hogy a tényleges gyártót találtad meg). -
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #34771 üzenetére
Természetesen ez alkalmazásfüggő.
Néhány kissebb játék, zene, gtalk, médialejátszó elmegy egymás mellett.
De ami bosszant, hogy az Opera Minit mindig kilövi, ha Gtalkra váltok még ha csak az a két app is fut. (meg mellette az Anysoftkeyboard)
Bár addigra valószínűleg már nem a családé lesz a One, de frissíteni én fogom, mert helyben adom el. -
válasz
kelzsoca #34791 üzenetére
Koszi az infot,1 picit ezzel is bovult az ismeretem,pedig eddig tenyleg ugy gondoltam a meglevo tudasom birtokaban hogy ok csak brandelnek. Elnezest a rossz infoert.
Rabitfriend ha a sencor is olyan pontosabban megegyezik a steelcoreval ,akkor nem biztos hogy vallalhato darab,de ezt te is tudod , csak megtanultal egyutt elni a hianyossagaival. De az teny az ips ,vagy a pls lcd nagyon ott van a megjelenitok teren...a sencor 1ghz nak irja ? Ha igen akkor ok nem hazudnak ez pozitivum
nem ugy mint a conflex käjefténél ...
Futizoli
Szivesen
meg ha spec egyforma is azt lenne jo tudni ki a gyarto,mert lehet kulombozo is, igy aztan a hibak amik pl steelcore sorozatnal vannak lehet hogy nincsenek meg a sencor,icoo nal.
-
futizoli
tag
válasz
rabbitfriend #34793 üzenetére
Igen, én is ma délután lettem figyelmes a Sencor,Overmax,ICOO iCou10 'egyezőségre...
this is life
Köszönöm az érveket. -
rabbitfriend
tag
válasz
this is life #34783 üzenetére
A Sencor 10"1-es táblagépe megegyezik az Overmax Steelcor-al!!! Mindenben. Klónok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
this is life #34789 üzenetére
A wayteq nem gyart csak brandel
Ez így ebben a formában csak félig igaz, mert gyárt is, és brandel is
Erre egy aktuális példa a hamarosan megjelenő WayteQ 100dci 3G tablet, ami az anyacég gyárában (WayteQ Hongkong Ltd.) készül.
Tehát egy globális multiról van szó.Valószínűleg sokan nem tudják, de a WayteQ nem csak gyártat (pl: Ramos-al) de saját gyáraiban ő maga is gyártó/bérgyártó, többek között a Sony, ZTE, Huawei, Foxconn, Prestigio, Zenithink stb.. ismert gyártókkal is együttműködnek.
-
Zsigi72
aktív tag
válasz
this is life #34789 üzenetére
Köszi.
Esetleg valami nagyobb felbontású versenyző? -
Zsigi72
aktív tag
Érdeklődni szeretnék, hogy 10" és 50-60ezer környékén mit ajánlanának a hozzáértők?
-
-
pupák92
csendes tag
De pont ez a baj. Megadom az sd kártyát célmappának elkezd tölteni és kb 3mp múlva kiírja h permission denied (writing to disc) :S
-
válasz
pupák92 #34781 üzenetére
Ha a t torrentet hasznalod akkor a beallitasok kozt ad meg neki az extended sd card/ xy mappa nevet ahova menteni szeretnel...
Futizoli
A sencorral mint branddel nem lenne gond mert a muszaki cikkeiknel jol megvalogatjak a kinai beszallitokat,de a tabletjukrol nem tudni semmit ezert is irtam amit.
A myaudio 916 qr meg vegkepp felejtos lehet,ha csak nem lesz nagyon sok pozitiv visszajelzes rola,de még akkor is necces mert a benne levo alwinner a31 soc alig erosebb mint egy 2 magos rk. A 8 col amugy nem kicsi ,nekem is volt olyan, de annyira gaz volt az eszkoz(myadio 808dcc) hogy orultem mikor vegre ki tudtam harcolni a csereutalvanyt es vettem egy normalis tabot.
-
futizoli
tag
válasz
this is life #34780 üzenetére
Köszönöm a tanácsaidat, megfogadom azokat... Igen, nagyon kevés infót találtam a Sencor-ról, leginkább szlovák oldalakon. Meglepő is volt számomra, hogy már elég rég piacon van az említett tablet, jó paraméterekkel is rendelkezik, itthon mégis ritka. A Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate Duo-val szemeztem, viszont ettől a készüléktől az MVA panel tart vissza, bár még nem láttam 'élőben. A Prestigio MultiPad 2 8.0 Pro Duo tetszik nagyon (már IPS kijelzős), viszont a méretét kicsinylem.. A MyAudio-nál majdnem elcsábultam, mikor megláttam a 916QR retina kijelzős gépüket...
Szóval várok még, majd csak befut valamilyen kedvező árú, megbízható, stabil készülék. -
pupák92
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy androidos táblát és még nem nagyon vagyok még otthon a rendszerben... nem tudjáto véletlenül hogy hogyan tudok sd-kártyára torrentezni? Mert mindig azt írja ki h permission denied (write to disk). Köszi elöre is!
-
válasz
futizoli #34773 üzenetére
Csak ovatosan a sencorral,bar mint brand nem rossz,de a tabletjukrol felhasznaloi info nagyon keves van,tudod az ara kecsegteto es a cpu,gpu paros se rossz,de ennek ellenere ovatosan kezeld a sencort mert szamot tevo info nincs a milyensegerol. A prestigio multipad duo only valtozata nem ferne bele a keretedbe arrol olvashatsz itt a prohardver forumjaban is. Ami meg még lenyeges overmax,myaudio eszedbe se jusson. Pontosabban a myaudio 916dcc kivetelevel a tobbi felejtos....
-
z0d1AK
nagyúr
-
Speed®
titán
válasz
Speed® #34688 üzenetére
Elhoztam a 100is-t..és azt kell mondjam, több, mint korrekt gép. Ha valakinek tényleg csak netre/filmre kell talbet, hasonló felépítéssel nyugodtan vegye..többet ér a nagy/minőségi kijelző és a bivaly akksi, mintha kihasználatanul erős HW lenne benne kis/gagyi kijelzővel és akksival..aztán ha megőrülök és sok pénzem lesz, lehet benézek egy komolyabb vasat is
-
applause
aktív tag
Elég baj ez. [link]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Armagedown #34775 üzenetére
Igen, bár ha downgrade-eli a rendszert a tulajdonos, azzal a gyártó magának és a felhasználóinak csinál felesleges munkát.
-
gobe62
csendes tag
Flytouch 9
Tudna valaki segiteni ,van gps a készülékbe és tudja kezelni a sygic programot? -
futizoli
tag
A Sencor Element 10.1 készülékkel van már valakinek személyes tapasztalata?
-
törölt tag
Tablet vásárlás előtt állok. A 7"-os kijelzővel rendelkező gépek tetszenének, illetve ilyen méretűre lenne szükségem.
Elsősorban netezésre, olvasásra, sorozatnézésre, valamint videocset miatt lenne rá szükségem, illetve amiatt, hogy könnyen elférjen egy oldaltáskában is.
Amit elsőkörben kinéztem ár/érték arányban, az a Samsung galaxy tab 7.0 8gb wifis verzió.
Milyen készülékeket tudnátok ajánlani?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Sanzaa #34769 üzenetére
Az egy alkalmazás az nem multitask. Ha szigorúan vesszük, akkor a kettő már "multi".
Szerintem a Tab One kb. 4.0.4-gyel volt még jó. Ez pont az a hardver, amit nem kellett volna tovább upgrade-elni csak azért, hogy elmondható legyen az, hogy JB van rajta, mert a sebességnek nem tesz ám jót. -
szesa
senior tag
Bluepanther Voyager?
Ilyet látott már vki?
gps wifi 3g bt 1ghz dual 1gb ddr3 8gb flash msd musb
4300mAh
60 küröl vanLenovo idepad A2107A
erről mi a velemeny?
Tudom sokan összevetik a Nexus 7-essel de az dupla annyiba kerül.. -
bugsyonic
tag
válasz
this is life #34731 üzenetére
Köszi ez az élet
Megnéztem pár helyen, nem hangzik rosszul, de még nézelődök.
-
halisa
tag
Sziasztok !
Erről a típusról mi a véleményetek? ICOO-D70 A leírást átolvastam, de szerintetek jó kis gép? KB. 64 EUR. -
Sanzaa
senior tag
Közérdekű közlemény(cc fórumáról)
A mai naptól (2013 április 17.) kereskedelmi forgalomba kerülő ConCorde tab ONE 8GB és tab ONE 16GB
változatú készülékek az Android 4.2 operációs rendszerrel kerültek kereskedelmi forgalomba.
Ezen készülékek sorozatszáma D2703130001-D2703131500
A korábban kereskedelmi forgalomba került tab ONE készülékekre hamarosan elérhetővé tesszük e
változatot honlapunkon ( http://www.concordetablet.com/concorde_tab_one.html#letoltesek ) , hogy ezen
készülékek is frissíthetők legyenek erre a változatra.
Az Android 4.2.x a jelenleg elérhető legfrissebb Android!
http://mobilarena.hu/hir/lassan_terjed_az_android_4_2.html
A Google Developers által havi rendszerességgel közé tett statisztika szerint a tab ONE készülékünk
ezáltal egy olyan elit csoportba lépett, amelyben a "világ összes" androidos készülékek mindösszesen
csak 2%-a van benne.
A frissítésünk pár apróbb hibajavítást is tartalmaz az itt a fórumunkban a felhasználók által kapott
információkból építkezve. -
|AP|
veterán
válasz
dunkel #34756 üzenetére
Hasonló árban:
MODECOM FreeTAB 8001 IPS X2Nem ismerem igazán a márkát, de két év garanciával adják.
-
válasz
dunkel #34756 üzenetére
Overmaxot ne,nagyon gaz termekeik vannak es eleg inkorrekt a szerviz. Azert ajanlok 8 colost mert ami 10 colos es hasznalhato az boven az altalad emlitett kereten felul van. Ha alacsonyabb a keret valahol kompromisszumot kell kotni,es inkabb egy picit kisebb kijelzo se mint gyik hardver legyen benne. De persze ez csak az en preferenciam szerint van igy...
-
Mike88
senior tag
válasz
vitezfeher #34725 üzenetére
Nálam is volt hasonló jelenség, más tablettel, a jelenség oka valszeg a kellő áramerősség hiánya! Szal lehet 500-1000mAh-s töltővel kaptad! 1500-3000mAh-s töltővel már minden bizonnyal nem fogja ezt csinálni. Nem a minőséggel van gond, direkt leteszteltem, 850mAh-s Sony töltővel, azzal is ez a jelenség volt, majd egy valóban 2Ah-s (kínai) töltővel s azzal minden a legnagyobb rendben, töltés közben is használható az érintőképernyő.
-
pikkasz007
csendes tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kapni,androidos telóról videót meg képet kellene a tabra streamelni(?) amit hdmi-n a tv-re kötve tudnék nézni. Remélem érthetően fogalmaztam. Köszönöm -
dunkel
őstag
válasz
this is life #34755 üzenetére
Ha 9-10 colos tabot keresek, akkor miért ajánlasz 7-8 colosat?
Találtam egy ilyet 55-ért, erről vélemény? Overmax Solution 8
-
válasz
dunkel #34748 üzenetére
Egy kis idot csak tudsz varni es akkor lesz wayteq 70 korul ,ami meg simet fogad de csak 7 col 2 maggal az a myaudio 708ag az 49 korul faj a penztarcanak...esetleg egy mt sockal szerel 1 magos tab lehet alacsony aro,de nem lesz elmeny a mukodese. Miert nem veszel mobil routert ami kezeli a sticket is pl tplink 4030 5 ora egy toltessel ,10000ft es melle egy tab...pl prestigio multipad2 8 colosa.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Hungarikum87 #34753 üzenetére
Elsősorban valószínűleg azért is lett 9,7"-os és nem 10,1"-os, mert ilyen kijelző volt éppen. Azt azért tudni kell, hogy nem véletlen az, hogy pl. 8"-os készülékek is legtöbbször csak TFT kijelzőt kapnak, ennek az oka az, hogy jelenleg akkora az igény az IPS kijelzőkre, hogy azt a gyártósorok sokszor alig tudják kielégíteni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
dunkel #34746 üzenetére
Ami normálisnak néz ki, az esetleg a WayteQ xTAB-100dci, bár ennek pontos ára még nem ismert. Eredetileg 55 lett volna 3G nélkül, szerintem 70 körül lehet majd 3G-vel.
Más így hirtelen kevésbé jut eszembe a 9" környéke (bár a WayteQ is 10-es) és tényleg normálisabb. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
dunkel #34744 üzenetére
Igen, láthatott DPS Dream 9-et, ami az egyik legalja cucc. 9"-os, de 800×480 pixeles,a mi igazából már 5"-nál is necces szerintem, nem hogy 9-en. AllWinner A13 SoC-vel, ami az egyik leggyengébb eresztés a mai piacon, cserébe olcsók vele a tabletek.
Beépített 3G biztosan nem volt benne, maximum USB stick támogatás, de hogy ott is melyiket kezeli, az jó kérdés, a DPS-t hiába kérdezed, mert nincs is olyan, hogy DPS. -
dunkel
őstag
Hello,
tudtok ajánlani tabletet ami az alábbiaknak megfelel? Ezen felül nincs más spec. elvárás.
- sim kártyát fogad (mobil internet)
- SD kártyával bővíthető
- 9-10" kijelző
- 30-40e Ft
- új, magyar forgalmazótólEz utóbbi azért fontos, mert az ország másik végébe menne apósnak és nincs kedvem az esetleges hibákkal, garancia intézéssel stb. foglalkozni.
Kösz -
ZS3NI
őstag
Ramos X1 (Exynos 5250 videón)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
RepeatSector #34738 üzenetére
Lehet, hogy azért nem írnak, mert senki sem tud...
-
RepeatSector
senior tag
köszönöm
-
kiskatz
tag
Van egy 1 hetes feleslegessé vált Cube U30GT gépem, protektoros tokkal, barna bőrtokkal, 2 vadi új kijelzővédő fóliával, hdmi átalakítóval. Szerintetek mennyit lehetne érte kérni?
-
rdt89
addikt
válasz
Egyáltalán nem produkál semmiféle problémát. Egyetlen bajom vele, hogy ezzel az androiddal (4.0.4) az akkumulátor hamar kifekszik, és sűrűn kikapcsol magától azaz lemerül koppra ha 12 órig felé se szagolok, ezt leszámítva nincs vele semmi problémám.
-
-
-
szesa
senior tag
Asus Nexus 7 vélemények?
Wifi-3G-GPS mUsb 4320mAh 340g 1280x800
tecnikailag oke
de milyen a valóság?Illetve mire elég 8Gb ?
Ugye nem lehet mindig valasztani hova akarunk telepíteniThx
-
Roland1981
csendes tag
navon platinum 10-esem van adott egy huawei e173 modem
sikeresen hasznalom a tevhitekkel szemben.nem konnyu volt beallitani
-
csibe1
addikt
válasz
Keress hozzá egy ugyanolyan paraméterekkel,csatlakozókkal ellátott minőségi töltőt,és nem lesz gond.
A gagyi töltőknél kevés az amper,ezért nem működik töltéskor normálisan az érintőkijelző.
Telefonoknál is elő szokott jönni ez a gond. -
turho
addikt
válasz
Mert életveszélyes rakás sz@r a töltője mindnek...az csinálja. Szörnyű a belsejük...
-
szesa
senior tag
Mennyire használhatóak kulso billel ezek a tabletek? Kell külön alkalmazás támogatás hozzá?
-
rdt89
addikt
Én a 4 magos Sanei n10-met újonnan billentyűzetes tokkal 56-ért vettem DHL-.es gyorspostával.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
bugsyonic #34718 üzenetére
Hasonló használatra vettem Samsung Galaxy Tab 2 7.0 gépet. Teljesen elégedett vagyok vele.
Euronicsban volt 55 ezer.
-
bugsyonic
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy tabletet, ami a következőkhöz kellene: internet, skype, némi játék, relatív sokat birjon az akksi, ne akadozzon (normál használat mellett), masszív legyen és android op., max. 60k, de inkább alatta. Azaz az ideális gépet keresem
Köszi előre is mindenkinek!
-
Cuccmaster
csendes tag
válasz
kelzsoca #34683 üzenetére
No ez az, az e-inkesek alja kb 28k, a wayteq 70dci/ConCorde Speed kb 35k. Napi kb 1-2 óra olvasásra kéne ingázáshoz, de pont azért vacilálok, ha már veszek ennyiért (jó, tudom 30 k elektronikai témában nem összeg, de nincs rá égetően szükségem..) akkor a multifunkciós talán jobb ötlet.. Majd megálmodom, vagy a végén nem veszek semmit
-
Cuccmaster
csendes tag
Adtam magamnak kb. egy hónapot tájékozódásra, tehát ha a Speed "meggyógyul" akkor visszatér az esélyesek közé, páne mivel optt IPS + HDMI.
A wayteq esetében döntenem kéne a két dolog között:- 70dci IPS no HDMI / 700DC HDMI+BT no IPS.. hisz ha tablet lenne a vége azért csak csak rákötném tévére bnőmnél stb... -
Dinter
addikt
Üdv!
Egy Allwinner A13 Q88-nak betört a kijelzője. Nem folyik össze a kép, csak teljesen össze van törve az üveg, és nem érzékeli az érintést. Mennyi lenne a javítása?
-
-
rdt89
addikt
A program szerint nincs rootolva, de a talafonról menüpontbaa termékleírásnál ezek állnak
Android verziója: 4.0.4
Alapsáv verziója: ismeretlen
Kernel verziója: 3.0.35-02345-g411d6f6-dirty
root@richtechie-amd64 #975
SMP PREEMPT Sun Dec 23 23:07:32 CS 2012
Build-szám13.4-rc2 V1.64.1.w2
-
Kbali
nagyúr
Ez így érdekes, de próbáld ki egy Root Checker programmal, hogy valóban root-olt-e a készüléked. Playről tölthető a cucc.
-
rdt89
addikt
válasz
kelzsoca #34704 üzenetére
De sajnos root nélkül semmit se enged a gépezet. Mivel alapból rootolt az eszköz így a rajta lévő gyári oprendszer se teljesen original rom. Attól függetlenűl, hogy alapból rootolt még meg kell rootolni a rendszer cseréhez. Próbálkoztam már minden leírással, megoldással de semmit nem enged a gép.
-
rdt89
addikt
Nem rég jutottam hozzá egy Sanei N10 Quad Corehez. Minden fórumot végigböngésztem, minden videót és leírást megnéztem de sehogy se sikerült Rootolnom a készüléket. Android 4.1-et szeretnék rá tenni, mert a mostani 4.0.4-el eléggé instabil. Bármilyen segítő ötletet/leírást szívesen veszek. Rootolni szeretném a készüléket és egy rom cserét rátenni, de igazából ezzel a készülékkel semmilyen oldal nem foglalkozik kiemelkedően(mármint a 4 magossal). Előre is köszönöm a segítőkész infórmációkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hosszabb bemutatón a Chrono Odyssey című MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest