- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
halisa
tag
Mikor átvettem a gépet, egyből kibontottam a boltban és bekapcsoltam (Hibát kerestem benne, de nem találtam). Mert azért féltem mert mégis csak Refurbished. Tényleg teljesen újra van csomagolva, minden papír, töltő, kábel megvan. Tiszta, nem új lenyomatos. Az, hogy Refurbished arról csak a doboz oldalán található címke árulkodik.
Tokot tudtok valamilyen jót ajánlani? OTG kábelt hol érdemes beszerezni( Ebay v. Bp-i boltokat körbejárni?)
-
halisa
tag
Na, megvettem a Nexus7 8Gb-os verziót az Edigitalnál. Remélem nem lesz gond vele. Köszönöm mindenkinek a segítséget a választásban.
-
halisa
tag
Segítsetek! Akkor most Nexus 7 8Gb vagy concord tab speed -et várjam meg? Köszi!
-
halisa
tag
Sziasztok !
Erről a típusról mi a véleményetek? ICOO-D70 A leírást átolvastam, de szerintetek jó kis gép? KB. 64 EUR. -
halisa
tag
Sziasztok!
Kinéztem két tabletet: Allfine Fine7 Genius 7" Android 4.1.1 Quad Core ATM7029 1.5GHz
és a ICOO D70PROII 7" Android 4.1.1 Dual Core RK3066 1.6GHz
Mi a véleményetek, valakinek van tapasztalata?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrotik routerek
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest