- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
A Z380 OK, de ott van még a Lenovo Tab 2 A8 is.
(#67677) koncsik
Andy vagy Adam egy kutya, gyakorlatilag mindegy melyiket választod, de a frissebb rendszer miatt előbbit érdemes. Amúgy megy hivatalosan Tab 3 7 Essential a becses neve.
A két linkelt közül meg előbbivel érdemes foglalkozni, de inkább azzal sem. Válassz inkább a két 7 hüvelykes Lenovo közül egyet, sokkal jobban jársz. -
tjb007
nagyúr
A Huawei Mediapad 10 FHD itthon nem elérhető, Kínából rendelve pedig csak dokkoló nélkül lehet megvásárolni. Az Archos 101 XS szintén nem elérhető itthon, bár az Archos oldaláról meg lehet rendelni, de annak a dokkolója csak egy szimpla Bluetooth-os billentyűzet támasztékkal ellátva ami nem lesz jó.
-
Webistvan
csendes tag
Köszi az oldalt nagyon hasznos.
Tehát adott a 16:9 / 10,1 vs. 4:3 / 9,7 átlójú tábla.
Az oldal számítása szerint, a 4:3-as arányú és kisebb átlójú tábla, még mindig nagyobb területű a 10,1 átlójúnál 9,32 cm2-el.De ettől függetlenül én idáig akkor rossz irányban kerestem tabot ugyanis semmi szükségem 16:9-es arányúra. Ezzel együtt el is felejthetem az 1280x800-as felbontást.
Most akkor egy picit lepihenek és átgondolom az életem. -
csibe1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest