Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz Speed® #34688 üzenetére

Elhoztam a 100is-t..és azt kell mondjam, több, mint korrekt gép. Ha valakinek tényleg csak netre/filmre kell talbet, hasonló felépítéssel nyugodtan vegye..többet ér a nagy/minőségi kijelző és a bivaly akksi, mintha kihasználatanul erős HW lenne benne kis/gagyi kijelzővel és akksival..aztán ha megőrülök és sok pénzem lesz, lehet benézek egy komolyabb vasat is :D

• Speed®

titán

válasz fateless #34687 üzenetére

Netezés ~1 óra PH/FB munkaidőben jól elosztva (stikában :DDD), mellette ~1.5 óra film (utazás..). Ez madzagmentesen elvárható szvsz.
    Volt egy A13mas gép pár hétig nálam, gyenge teljesítmény mellett gyatra üzemidőt produkált, hosszadalmas töltéssel..kb. csak madzagon lehetett nyugodtan használni, miközben utáltam a kis kijelzőjére hunyorogni :S
    Szóval a nagy kijelző/akksi kb. elsődleges szempont, ezért cserébe akár a teljesítményt is hajlandó vagyok feláldozni, már ami a komolyabb 3Dst illeti..ha egyszerűbb játékokkal elboldogul a gép (Angry széria pl.), már jó..asszonypajtásnak, mert én nem játszok, arra komolyabb vasat tartok fent.
    Részemről a röccmentes netezés/filmezésben kimerül az igény. Kérdés ugye, ennek megfelel-é a kis Wayteq gép 1GHz/1GBal..mert minden más tekintetben (kijelző, akksi, ár) hozza az elvárásaimat.

Külső akkut néztem, de egy jó darab (5000+mAh) árát hozzádobva a Pipó árához már vehetnék hasonló gépet nagyobb akksival is..Cube U19GT pl. De akkor ott tartok, hogy 2x annyit adtam ki, mint amennyit szeretnék, ill. rá tudok szánni. Persze akkor lenne komoly vas meg üzemidő is..de nem mindegy, ~25k vagy ~50.
    Ha meg tudom magam győzni, hogy elég a Wayteq teljesítménye, az lesz..
    Vagy Icoo D90Pro..+10k, de nem IPS, és RK3066/MP400/8000mAh/4.1JB..
    Fene ebbe a sok variánsba, nem könnyítik meg az egyszeri júzer életét :o

Köszi mindenesetre a tippeket, közben én is nézelődök, hátha lesz tutibb ;p

Közben kiesett a D90Pro..0 garival lenne 35k..bármennyire is okés, rizikó :S

• Speed®

titán

'estét!

Segítsetek dönteni :U

Tabletet vennék, elsődleges cél a netezgetés, WiFi és stick is játszik, előbbi itthon, utóbbi úton, nyilván. Ezzel nincs is gond, mindkét kiszemeltemmel működne a stickem ill. WiFisek (b/g, n nincs, de nem hátrány). Két kiszemelt van, mindkettő kéz alól, előnyök és hátrányok garmadájával..

PiPo U1 Pro : erős hardver (RK3066, 2x1.6GHz, Quad Mali 400, 1GB/16GB), 7" IPS 1280x800, tehát korrekt képminőség, de szerintem kis méret ehhez mérten és amitől a legjobban tartok, 3550mAh akksi..ezzel a hardverrel kb. 2 óra masszív nyúzás után padló és hosszú töltési időket írnak a reviewok..tehát hurcibálásra kb. alkalmatlan szerintem..további előny a 4.1JB, ill. elvileg rootolható meg minden, mondjuk ez annyira nem szempont, ha az alap szoftverkínálat oké.

Wayteq X-Tab 100is : előbbihez mérten gyengébb vas (RK2918, A8-1GHz, GC800 GPU, 1GB/8GB), de 9.7" IPS (viszont 1024x768..érdekes a képarányhoz mérten, viszont netre szvsz jobb lehet, főleg a méret okán), és talán ami a lefontosabb, 8000mAh akksi..ez azért jóval bíztatóbb, 5-6 órás üzemidő garantált. 4.0 ICS, és nem igazán macerálható..szóval ilyen téren ez fix motyónak tekintett részemről, costum ROMokkal/orosz rulettel nem igazán szórakoznék.

25-30k ársávban van ezeknél jobb alternatíva, ill. ha nincs, Ti melyiket vennétek? Részemről örülnék a nagyobb kijelzőnek, főleg ha arányos felbontással lenne, tehát 9.7"@1280x800 lenne a legjobb, emellett jó lenne a PiPo hardverszintje a Wayteq akksijával, ill. a lehető legfrissebb stabil szoftverrel :DDD De ugye ha van is ilyen, az esélyes, hogy bőven 30k felett jár..nekem meg ennyi a keretem. Szóval ha valaki már benne volt ebben a dilemmában, segíthetne :)

Köszi előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák