-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Speed® #34688 üzenetére
Elhoztam a 100is-t..és azt kell mondjam, több, mint korrekt gép. Ha valakinek tényleg csak netre/filmre kell talbet, hasonló felépítéssel nyugodtan vegye..többet ér a nagy/minőségi kijelző és a bivaly akksi, mintha kihasználatanul erős HW lenne benne kis/gagyi kijelzővel és akksival..aztán ha megőrülök és sok pénzem lesz, lehet benézek egy komolyabb vasat is
-
Speed®
titán
válasz
fateless #34687 üzenetére
Netezés ~1 óra PH/FB munkaidőben jól elosztva (stikában
), mellette ~1.5 óra film (utazás..). Ez madzagmentesen elvárható szvsz.
Volt egy A13mas gép pár hétig nálam, gyenge teljesítmény mellett gyatra üzemidőt produkált, hosszadalmas töltéssel..kb. csak madzagon lehetett nyugodtan használni, miközben utáltam a kis kijelzőjére hunyorogni :S
Szóval a nagy kijelző/akksi kb. elsődleges szempont, ezért cserébe akár a teljesítményt is hajlandó vagyok feláldozni, már ami a komolyabb 3Dst illeti..ha egyszerűbb játékokkal elboldogul a gép (Angry széria pl.), már jó..asszonypajtásnak, mert én nem játszok, arra komolyabb vasat tartok fent.
Részemről a röccmentes netezés/filmezésben kimerül az igény. Kérdés ugye, ennek megfelel-é a kis Wayteq gép 1GHz/1GBal..mert minden más tekintetben (kijelző, akksi, ár) hozza az elvárásaimat.Külső akkut néztem, de egy jó darab (5000+mAh) árát hozzádobva a Pipó árához már vehetnék hasonló gépet nagyobb akksival is..Cube U19GT pl. De akkor ott tartok, hogy 2x annyit adtam ki, mint amennyit szeretnék, ill. rá tudok szánni. Persze akkor lenne komoly vas meg üzemidő is..de nem mindegy, ~25k vagy ~50.
Ha meg tudom magam győzni, hogy elég a Wayteq teljesítménye, az lesz..
Vagy Icoo D90Pro..+10k, de nem IPS, és RK3066/MP400/8000mAh/4.1JB..
Fene ebbe a sok variánsba, nem könnyítik meg az egyszeri júzer életétKöszi mindenesetre a tippeket, közben én is nézelődök, hátha lesz tutibb ;p
Közben kiesett a D90Pro..0 garival lenne 35k..bármennyire is okés, rizikó :S
-
Speed®
titán
'estét!
Segítsetek dönteni
Tabletet vennék, elsődleges cél a netezgetés, WiFi és stick is játszik, előbbi itthon, utóbbi úton, nyilván. Ezzel nincs is gond, mindkét kiszemeltemmel működne a stickem ill. WiFisek (b/g, n nincs, de nem hátrány). Két kiszemelt van, mindkettő kéz alól, előnyök és hátrányok garmadájával..
PiPo U1 Pro : erős hardver (RK3066, 2x1.6GHz, Quad Mali 400, 1GB/16GB), 7" IPS 1280x800, tehát korrekt képminőség, de szerintem kis méret ehhez mérten és amitől a legjobban tartok, 3550mAh akksi..ezzel a hardverrel kb. 2 óra masszív nyúzás után padló és hosszú töltési időket írnak a reviewok..tehát hurcibálásra kb. alkalmatlan szerintem..további előny a 4.1JB, ill. elvileg rootolható meg minden, mondjuk ez annyira nem szempont, ha az alap szoftverkínálat oké.
Wayteq X-Tab 100is : előbbihez mérten gyengébb vas (RK2918, A8-1GHz, GC800 GPU, 1GB/8GB), de 9.7" IPS (viszont 1024x768..érdekes a képarányhoz mérten, viszont netre szvsz jobb lehet, főleg a méret okán), és talán ami a lefontosabb, 8000mAh akksi..ez azért jóval bíztatóbb, 5-6 órás üzemidő garantált. 4.0 ICS, és nem igazán macerálható..szóval ilyen téren ez fix motyónak tekintett részemről, costum ROMokkal/orosz rulettel nem igazán szórakoznék.
25-30k ársávban van ezeknél jobb alternatíva, ill. ha nincs, Ti melyiket vennétek? Részemről örülnék a nagyobb kijelzőnek, főleg ha arányos felbontással lenne, tehát 9.7"@1280x800 lenne a legjobb, emellett jó lenne a PiPo hardverszintje a Wayteq akksijával, ill. a lehető legfrissebb stabil szoftverrel
De ugye ha van is ilyen, az esélyes, hogy bőven 30k felett jár..nekem meg ennyi a keretem. Szóval ha valaki már benne volt ebben a dilemmában, segíthetne
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged