Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Másnál meg többet van szervizben meg használatban, megint másnál garidőt túléli és meghal..valakinél meg megy éveket. Igen. Mire lehet ebből következtetni? Arra, hogy mert tudsz pár gépről ne vonj le tanulságot, mert konkrétan netto hülyeséget csinálsz. Az, aki ezzel foglalkozik az látja, melyikből mennyi hal meg. És akkor se lehet gyártót mondani, csak egy adott típust...és attól még, hogy xy gyártó ebben vagy abban rossz, másban lehet kiemelkedően jó.
-
deathtania
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
jaja, nekem HP laposom van, pár ismerős megpróbált lebeszélni róla, hogy csak pénzkidobás, és csak problémák lesznek vele: lassan egy éve használom, és azon kívül, hogy egy kicsi teát öntöttem a billentyűjébe, és egyszer elvágódtam vele a felfagyott műmárványon kint, és ráestem (közel 100kg súlyommal), semmi bajom nincs vele. nekik rossz tapasztalataik voltak vele, én nem ellenkezem. a HP Envy X2 full alu borításos, így talán az lesz megvásárolva. (legalább szépen néznek majd ki együtt az én szintén alu HPmmel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- reMarkable 2
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Dr.NX