Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Másnál meg többet van szervizben meg használatban, megint másnál garidőt túléli és meghal..valakinél meg megy éveket. Igen. Mire lehet ebből következtetni? Arra, hogy mert tudsz pár gépről ne vonj le tanulságot, mert konkrétan netto hülyeséget csinálsz. Az, aki ezzel foglalkozik az látja, melyikből mennyi hal meg. És akkor se lehet gyártót mondani, csak egy adott típust...és attól még, hogy xy gyártó ebben vagy abban rossz, másban lehet kiemelkedően jó.
-
deathtania
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
jaja, nekem HP laposom van, pár ismerős megpróbált lebeszélni róla, hogy csak pénzkidobás, és csak problémák lesznek vele: lassan egy éve használom, és azon kívül, hogy egy kicsi teát öntöttem a billentyűjébe, és egyszer elvágódtam vele a felfagyott műmárványon kint, és ráestem (közel 100kg súlyommal), semmi bajom nincs vele. nekik rossz tapasztalataik voltak vele, én nem ellenkezem. a HP Envy X2 full alu borításos, így talán az lesz megvásárolva. (legalább szépen néznek majd ki együtt az én szintén alu HPmmel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen légkondit a lakásba?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Dr.NX