-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000 #34632 üzenetére
Másnál meg többet van szervizben meg használatban, megint másnál garidőt túléli és meghal..valakinél meg megy éveket. Igen. Mire lehet ebből következtetni? Arra, hogy mert tudsz pár gépről ne vonj le tanulságot, mert konkrétan netto hülyeséget csinálsz. Az, aki ezzel foglalkozik az látja, melyikből mennyi hal meg. És akkor se lehet gyártót mondani, csak egy adott típust...és attól még, hogy xy gyártó ebben vagy abban rossz, másban lehet kiemelkedően jó.
-
deathtania
senior tag
válasz
SkyLine3000 #34632 üzenetére
jaja, nekem HP laposom van, pár ismerős megpróbált lebeszélni róla, hogy csak pénzkidobás, és csak problémák lesznek vele: lassan egy éve használom, és azon kívül, hogy egy kicsi teát öntöttem a billentyűjébe, és egyszer elvágódtam vele a felfagyott műmárványon kint, és ráestem (közel 100kg súlyommal), semmi bajom nincs vele. nekik rossz tapasztalataik voltak vele, én nem ellenkezem. a HP Envy X2 full alu borításos, így talán az lesz megvásárolva. (legalább szépen néznek majd ki együtt az én szintén alu HPmmel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elite: Dangerous
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Formula-1
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest