- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
ConCorde Tab Playhez van valami custom rom?
-
stmiklosi
tag
-
törölt tag
Üdvözletem!
Már 1 teljes nap ment rá arra, hogy a tablet csatlakozzon a wifi hálózatra - de sikertelenül... Már engedélyezve lett a router-beállításokban a MAC, mindenféle lett variálva, de sehogy sem akar csatlakozni. Arra is gondoltam, hogy a tableten lehet valami rosszul beállítva? Nem találom a megoldást egyszerűen. A házban lévő laptop, vezetékes gép és 2 androidos telefon is simán csatlakozik, csak ez a csoda nem.
-
Sanzaa
senior tag
Angliai kint élő rokonon keresztül érdemes vennem tabletet? 30 körül szánok rá. Ha igen, hol nézelődjek és melyeket? Van olyan olcsó, mint Kínából?
-
Attila xy
tag
Szűkítettem a listát:http://www.olcsobbat.hu/termek/wayteq_xtab_70dci_wi_fi_8gb-51132db18e16d53b0100045f/termekleiras.html
http://www.edigital.hu/Tablet/ConCorde_Tab_SPEED_8GB_tablet_(Android)-p349046.html?bid=&partner=10007#leiras
http://www.olcsobbat.hu/termek/concorde_tab_play_16gb-50d28eff8e16d5c10301ca3b/termekleiras.html"Ezeket néztem.Segítsetek már ki.Ha van valakinek tapasztalata hogy melyik működik jól esetleg más típust.
My Audio azért nincs közte mert elméletileg problémák vannak a rendszer stabilitással.
Szűkítsük a kört melyik a megbízható,aztán majd eldöntöm.
Kösz szépen.Üdv!
Kösz szépen a két választ.Nos,rászánnék a táblára olyan 30,40,50 környékén.
Mondom hogy meri kellene s mondjatok már pár típust kérlek aminek utánanézhetek neten.
Leginkább netezésre és nagy felbontású filmezésre kellene.
Lényeg hogy a kijelzője szép,minőségi képet adjon.Lehessen bővíteni kártyával a tárhely miatt.
Hetesnél nagyobbra gondoltam bár nem tudom mekkorák ezek mennyiben térnek el kijelző méretben egymástól.
Esetleg még játékra kellene.Futnak ezen a pc-s alkalmazások?
Hol lehet ezekre alkalmazásokat,hd filmet,játékot letölteni?" -
|AP|
veterán
A Concorde Play sok szinte minden szempontból jónak tűnik, hozza az elvárásaim. Van viszont egy hátránya, ami az egyik előnyéből adódik. Jó összeszerelés - fém hátlap - gyenge wifi
Oldalak vannak tele különböző fórumokon a problémával. Még ha otthon sikerül is turbózni a routeren, nyilvános wifi hálózatokon lehet probléma... Létezik valami módszer ennek a javítására? -
Gulyopapa
addikt
Ha a Prestigio 10.1 a routertől 1m-re is lassan netezik akkor nincs mit tenni igaz ?
Vagy van valami megoldás amivel ez gyorsítható.
Egy e-mail fél perc alatt töltődik be ami vicc ... -
okakat
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatom a fórumokat ezen az oldalon, táblagépet szeretnénk vásárolni.
Egy picit okosabbnak érzem magam, mint az elején, de sajnos most elakadtam.Van, amit dicsértek, van, amit nem, mindennek van előnye-hátránya.
Ami nekünk fontos lenne:
- HDMI (full HD lejátszás)
- kijelző (minél jobb felbontás)
- két magos processzor (a gyorsaság, szakadozás miatt...)
- wifi
- usb-n keresztüli lejátszás (pl.)
- androidos, google támogatott rendszer
- tapasztalat!Amire használnánk:
- netezés (torrent is)
- filmnézés (kocsiban is, hátsó ülésen mindkét gyermek jól lássa!!!!)
- játék (pl. angry birds)Páromnak is, nekem is van jó mobilunk, van laptopunk. Ezek meg is maradnak, a táblagép felé leginkább a hordozhatósága miatt tekintgetünk (pl. ahogy már írtam, kocsiban a gyerekeket lekötni egy hosszabb úton)!
És ne kelljen folyton a laptopot cipelni a tévéhez, egy táblagép - gondolom - könnyebb isMiket tudnátok javasolni? Olyat, amit ti is megvennétek!
Kompromisszumra készen állok, de ár-érték arányban legyen nagyon "kompakt"!Köszönöm a válaszokat előre is!
-
turho
addikt
Srácok, ezt már megcsinálta valaki? Mennyire tűnik veszélyesnek?
ha van ilyen tulaj, aki már túl van rajta, megköszönném ha segítene.
[link] -
buguru
csendes tag
Szóval van egy Tablet PC JuLi 8650 típusu tabletem ami megáll az android logonál a recovery menüben végig próbáltam mindent , találtam rendszert is hozzá rámásoltam a memória kártyára recovery menüben rányomom hogy frissítsen róla de csak fekete lesz a kép és vissza megy a recovery menübe azt olvastam hogy csak rá kitömörítem és rámásolom a memória kártyára szoftver és ennyi arra gondolok hogy valahol itt lehet a baj ... a másik problémám hogy a gépet nem tudom h kikapcsolni csak néhány másodpercre kikapcsol majd kb 5-6 másodperc után vissza !! valaki tudna ebben segíteni?
-
Gulyopapa
addikt
Rövid Prestigio 10.1 teszt ( hátha valakinek segítek vele ) :
Használtan vettem, vagyis cseréltem egy fényképező gépért, 1 hónaposan.
A gép jól összerekott, komoly benyomást kelt, a bőrtok még dob rajta. Nagyon lapos aminek örülök.
Viszonylag lassan bootol de ez nem lényeg. A képe HD felbontású viszont TFT paneles, annak hátrányaival ( közepes betekintési szögek, a fekete itt sötétszürke, a kontraszt közepes, de nem rossz ).
A gép alaphelyzetben elég gyors de vannak akadások, az áthelyezendő ikonok az ujj alatt "késnek". Az érintő képernyő minősége közepes ( néha 2-3x is rá kell nyomni valamire hogy reagáljon rá )
Torrentezni nem kell vele mert teljesen szétfagy tőle a rendszer, használhatatlan lesz, annyira belassul.
Videókat lejátssza egészen full HD-ig de van amikor még egy 1 gigás AVI is akadozik rajta..
Zenét nem próbáltam. Fényképeket jó kezeli.
Rengeteg program van a piactéren, fizetős és ingyenes. A gép kitűnően személyre szabható. Megvettem a HD widget-eket és nem csalódtam.
Mozgó hátteret ne tegyetek mert az még jobban akasztja a rendszert.
Az akksi élettartama közepes, 4 óra alatt 20% körülire szívja le magát.
WIFI-je elég jó, bár nem kiugróan jó. Az egész házban ( 1 szintes ) látja a routert.
Összességében 4-est adnék neki, főleg ezért az árért ( 50k )
Ja, van 2 pixelhibám is de ezért nem vittem vissza az eladónak, mert nem zavar ( csak fekete képernyőn láthatóak )
Olvasni is jó rajta.
Hát ennyi -
|AP|
veterán
Kis iránymutatásra lenne szükségem a szakiktól.
Elkezdtem tableteket nézegetni és lassan körvonalazódik mit szeretnék:
-otthoni, főleg netezős tábla, keveset hurcolva (tömegközlekedésen biztos nem, esetleg vonaton, távolsági buszon), filmnézés (HDMI kimenet fontos!), minimális játék.
Így arra jutottam, hogy a legkényelmesebb méret az a 7,9" lenne, 4:3-as képaránnyal (netezés miatt szerintem ez jobb). Gyakorlatilag Androidos Ipad Mini klónt keresnék. Tudom, Kínából rengeteg lehetőség van, de az itthon kaphatóak között azért nincs olyan nagy választék.
Árban nem szeretnék túl sokat rászánni, páromnak is, nekem is van viszonylag jobb mobilja, tényleg csak főleg otthon lenne használva. Tehát max 50k körül.
Elvárások:
-Gyors, akadásmentes működés (a lag a halálom)
-HDMI kimenet
-IPS képernyő
-normális összeszerelési minőségAz Acer Iconia Tab A1-810 minden szempontból jónak tűnik, de ki tudja mikor és mennyiért ér ide.
Az itthon kapható márkák között (Myaudio-bár róluk csak rosszat hallottam, Prestigio, Concorde, Wayteq, vagy bármi ami kimaradt) találok hasonlót?(ha a WayteQ xTAB-100dci jó áron érkezik akkor lehet mégis bevállalom a 10"-t is)
-
tjb007
nagyúr
Hardveresen alkalmas rá, azonban out of the box nem tudja, de megoldható (vezetékes vagy BT headset segítségével): [link]
(#34469) CHIPman
"Az MT8*** SoC-es kínai tabok biztosan alkalmasak"
Ez speciel nem igaz.
Jelenleg ugye 3 (hamarosan 4) "főverzió" létezik, a 6575, 6577 és 6589. Ezek AIO chipek, azaz minden bennük van és gyakorlatilag mindegyik hálózatot támogatják ami csak létezik. Ezekből készülnek, vagyis ezek az alapjai a nyolcas szériának amik valamitől meg lettek fosztva, magyarán ezek a herélt verziók. Az egyik nem kezeli a TD-SCDMA hálózatot, a másikból hiányzik a GSM/3G modul stb. stb. -
a.t.t.i.
senior tag
A nexus 7 mennyire jó,mik a hibái,többfajta van belőle?
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Nem tudom jó helyre firkálok e,de tanácsot szeretnék kérni.
Keresném a lehető legolcsóbb Androidos tabot amelyikben van wifi és bővithető a memóriája.
Nem ár/érték alapján értem az olcsóságot,hanem tényleg a lehető legkevesebb pénzért tudja a fenti tulajdonságokat.
Tudnátok tippeket adni hogy mely gyártók mely típusait keressem? -
CHIPman
nagyúr
válasz
this is life #34471 üzenetére
A MyAudio csak beszállító különböző gyártóktól, még a szoftverbe is alig nyúlnak bele, így kb minden tabletjük más mértékben optimalizált. A supportot nem ismerem, 3 napig volt myaudio tabletem, elég gagyi volt, viszont ez a többit nem minősíti. Azt tudom, hogy egy gyári fw kérésre egy nap után válaszoltak, majd amikor ismét visszaírtam, nem kaptam választ.
-
válasz
CHIPman #34468 üzenetére
Olvass itt korbe, [link]emiatt irom hogy myaudiot ne,de van sajnos sajat tapasztalatom is ami minden de nem pozitiv. Volt toluk termekem es a supportot inkabb nem minositenem mert tiltas lenne a vege,kinai es kinai tab kozt is van kulombseg es a myaudio az gyikabb fajta kozuluk...
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Szerintetek erősebb tabletek, képesek AVCHD-t lejátszani rendesen? Ismerőstől jött ez a keresztkérdés, hogy ha rádugja újabb Sony fényképezőgépét, akkor lejátsza-e a tablet rendesen a felvett videókat.
Ha valaki kíváncsi ilyenre, linkelek egy videót, amit a géppel vettünk fel: [link]
Esetleg egy próbát megtennétek, hogy miképp megy? -
CHIPman
nagyúr
válasz
this is life #34466 üzenetére
Használok rendszeresen kínai tabot RK3066-tal, tudom milyen egy szarul optimalizált rendszer. Viszont amennyivel jobb a kijelzője meg a szolgáltatásai, elgondolkodtam rajta így 60k-ért.
-
-
lacibacsi
addikt
Üdv!
E-book olvasó vásárlása előtt állok. Igyekszem az ilyen vásárlások előtt tájékozódni (pl. az ilyen fórumokon). Most is ezt tettem. Kisdobos becsületszavamra, végigolvastam kb. 2 az n-ediken hozzászólást, de ahelyett, hogy okosabb lennék, teljes bennem a káosz.
Kérlek titeket, adjatok tanácsot az alábbi elvárásoknak megfelelő olvasóra:
- Lehetőség szerint legalább 7"-os átló (de szükség esetén megelégszem 6"-lal is).
- Színes kijelző jó lenne, a multitouch nem feltétel, de nem is akadály.
- Széleskörű fájlformátum ismeret: szöveges (pdf, docx, epub, mobi, tft, stb.), kép (jpg, tiff, bmp, stb.), pdf, xlsx, stb.
- Android nem feltétel, inkább fontos a hosszabb akku élettartam.
- USB alapfeltétel, WIFI jó lenne...A rávaló még gyűlik, ezért ha van rá mód, akkor szeretnék egy 25 eFt körüli és egy 40-45 eFt körüli árú készülékre szóló ajánlatot kérni tőletek.
Nagyon köszönöm!
-
adyh
tag
Sziasztok!
Samsung galaxy tab 2.7-hez kellene egy olyan usb adapter, hogy micro usb-t tudjak bele dugni a gépbe.
Nem találok magyar oldalon.. ebbe kérném a segítségetek,
Köszi. -
CHIPman
nagyúr
Üdv. Nexus 7, vagy a Myaudio 916QR, azok minden előnyét és hátrányát figyelembe véve?
-
tjb007
nagyúr
Az a helyzet, hogy olyan hatalmas teljesítménybeli különbség nincs a kettő között, viszont játékra a jobb támogatottság miatt a Tegra 3 ajánlottabb.
(#34455) mexel
Inkább nem, mint igen.
Elég, ha csak más a tochpanel vagy bármi más mert a megrendelő úgy kérte, és máris nem lesz jó (a legrosszabb esetben pedig akár még tégla is lehet belőle). -
Švejk
őstag
A Tegra3 mennyivel jobb az RK3066-nél? Meér +20.000-et? Főleg játékra lenne tartva a cucc.
-
Sanzaa
senior tag
Lecserélném anyu tabletjét. Várom az eladó tablet ajánlatokat maximum 30ezerig.
Privátban vagy a sanzaa87@gmail.com-ra. -
mexel
veterán
válasz
fogtunder #34447 üzenetére
Cube U30GT2?
Nemsokára lehet hogy lesz egy új eladó, de még nem biztos hogy marad mert van előrendelés egy pár.tjb007: abból igaz valami hogy a Wayteq termékek azok a Ramos gyártmányai, illetve itthoni megfelelői? Vagy ez csak egy két termékre, vagy arra sem igaz?
-
-
fogtunder
nagyúr
sziasztok,
egy ideje fontolgatom a tablet vásárlást, de a keret-igény-kínálat konstelláció sosem jött össze teljesen.
Amit tudnia kell:
IPS kijelző, 10" körül, lehetőleg ne 4:3 arányú, de ez nem kizáró ok
Valami normális teljesítményű SoC, egy note II van mellette, annál ne nagyon legyen lassabb érzetre
Alkalmanként játék, inkább netezés, filmnézés
Sokat fogo streamelni, N-es wifi kötelező, Bluetooth dettó
Ne érezzem úgy, hogy 3 hónap múlva szét fog esni
70K-nál ne legyen többA hétvégén belefutottam a MyAudio 916QR-be, amit most 60-ért osztogatnak akciósan, és arra gondoltam, beruházok egyre, de minél többet olvasok az SoC-ről, annál bizonytalanabb vagyok. Van-e konkrét tapasztalat itt erről a termékről? Ha nem ajánlott, még ennyiért sem, akkor mi lenne jó helyette?
köszi
-
faresz5
aktív tag
8% engedmény :
[link] -
Attila xy
tag
http://tablet-pc.arukereso.hu/navon/platinum-10-p109330271/termek-leiras.html
http://tablet-pc.arukereso.hu/sencor/element-8-v3-p150539801/termek-leiras.html
http://tablet-pc.arukereso.hu/prestigio/multipad-8-0-pro-duo-pmp5580c-p128793543/termek-leiras.html
http://tablet-pc.arukereso.hu/concorde/tab-play-16gb-p131035931/termek-leiras.html
http://tablet-pc.arukereso.hu/goclever/r83-2-p142818548/termek-leiras.html
http://tablet-pc.arukereso.hu/overmax/ov-tb-09b-p127909629/termek-leiras.html
http://tablet-pc.arukereso.hu/funscreen/hydra-8c41d-p135095351/termek-leiras.htmlEzeket néztem.Segítsetek már ki.Ha van valakinek tapasztalata hogy melyik működik jól esetleg más típust.
My Audio azért nincs közte mert elméletileg problémák vannak a rendszer stabilitással.
Szűkítsük a kört melyik a megbízható,aztán majd eldöntöm.
Kösz szépen.Üdv!
Mondom hogy meri kellene s mondjatok már pár típust kérlek aminek utánanézhetek neten.
Lényeg hogy a kijelzője szép,minőségi képet adjon.Lehessen bővíteni kártyával a tárhely miatt.
Hetesnél nagyobbra gondoltam bár nem tudom mekkorák ezek mennyiben térnek el kijelző méretben egymástól.
Hol lehet ezekre alkalmazásokat,hd filmet,játékot letölteni? -
Yoyoyo
tag
válasz
tjb007 #34440 üzenetére
Úgy látom valamivel megbánthattalak, vagy csak bal lábbal keltél fel. Legalábbis ezek a flegma, lesajnáló válaszok ezt sejtetik. Talán néhanapján ki kellene menni egy kicsit a napsütésre, akkor nem kockulnának be az emberek annyira
Nem vagyok híve a trollkodásnak, úgyhogy csak további szép napot kívánok!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem régiben linkeltetek itt Ainol Novo 7 Crystal/Crystal 2 készülékeket, egészen meggyőző (20k alatt) áron. Érdemes beleugrani egy ilyenbe? A kamera nem fog hiányozni, viszont a felbontás nem túl kicsi 7 colon? (1024x600) A 4 mag mennyire szívja le a 3700mAh akksit? A neten látni más felépítésű, de ugyanilyen elnevezésű Crystalokat is. Mi az igazsgág?
Konkrétan innen rendelném. Lehet bármi buktató benne?
-
artiny
őstag
Concorde vagy Prestigo tablet?
Concorde tab speed -et lecserelni egy
http://www.edigital.hu/Tablet/Prestigio_MultiPad_7.0_Pro_Duo_(PMP5570C_DUO)_tablet_(Android)_+_tok_+_5_GB_Ingyenes_felho_szolgaltatas-p343476.html? toltesi ido miatt -
Gulyopapa
addikt
Én csont új vagyok Androidos cuccok terén.
Hol kezdjek neki a személyre szabásnak ?
Hülyén hangzik de fingom sincs hogy mit lehet egyáltalán ... -
Yoyoyo
tag
válasz
tjb007 #34429 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ, így már kitisztult a kép. 2 évvel ezelőtt láttam én is és a dán srác azt mondta, hogy 2 féle panel van benne... nyilván akkor félreértette/félreértettem. Készülnek mobiltelefonok is, amiknek a hátulján e-ink lesz, gondoltam hátha tableteknél is tervezik valamilyen formában. Azzal viszont vitatkoznék, hogy igény lenne-e rá, hiszen sokkal kényelmesebb a szemnek és elég sokan olvasnak tabokon. Peace!
-
Gulyopapa
addikt
Most vettem egy Prestigio 10.1-et ... hát láttam már szebb kijelzőt ( 1280*800 ) pedig HD ...
Most ismerkedem vele.
2 pixelhibát már észre is vettem ... de végülis nem zavaró.
Ennyiért nem volt rossz vétel. -
tjb007
nagyúr
válasz
Yoyoyo #34428 üzenetére
Olyan amit te írtál ("lehet váltogatni a kijelzőt; tft(vagy ips) - és e-ink között") nem létezik.
A Notion Ink Adam-jében (legalábbis ez egyik változatában) Pixel Qi panel van ami egy LCD kijelző változtatható módokkal, tehát magához az e-papír (vagy a köznyelveben e-ink) technológiához semmi köze sincs.
A további kérdésedre is válaszolva nem, nem kapható Magyarországon (maximum használtan jó drágán, meg amúgy 2-2,5 éves már), és nem, nem harapták rá a gyártók és nem is fognak mivel egyrészt drágább, mint például egy IPS panel és alacsony felbontásúak is, másrészt pedig igény sincs rá. -
Generator
csendes tag
Sziasztok!
Elég sokat visszaolvastam, de sajna nem állt össze a kép a "problémámat" illetően, ezért inkább leírom.
Kettős célú használatra gondolkodom venni egy tabletet: egyrész persze normál tabletként, utazás közbeni időtöltésre, tehát filmezés, olvasás, esetleg netezés.
Viszont a másik: van egy "buta" tv-m (FHD-s), azon gondolkodtam, hogy lehetne-e ezzel okosítani? Tehát hdmi-n képet a tv-re, és netezés, illetve filmezés hálózatról stream-ben. Ilyesmit próbált már valaki, hogy streamben nézett filmet tableten, wifiről?
Mennyire stabil/erős a tabletek wifije? Egyátalán érdemes ilyesmiben gondolkodni?Amenyiben ez működik, tudnátok ajánlani típust? 7", nem kell feltétlen IPS, és nem vagyok játékőrült, tehát ez nem szempont.
Köszi
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #34422 üzenetére
Az egyik német fórumon írt valaki az Acer-nek ez ügyben, azt a választ kapta, hogy próbálja ki MHL adapterrel mert azzal működik. Utána írt valaki, hogy ő kipróbálta és működik.
Nekem is nagyon nehezen akaródzik ezt elhinnem, ezért is írtam, hogy állítólag.(#34425) Yoyoyo
Nem létezik ilyen.
-
Yoyoyo
tag
Helló!
Létezik még olyan tablet, amelyikben lehet váltogatni a kijelzőt; tft(vagy ips) - és e-ink között.
/ 2 éve volt lehetőségem kipróbálni egy ilyet nagyon megtetszett.
Az UI is nagyon jó volt, sokkal logikusabb, könnyebben kezelhető volt számomra, mint ma egy android pl. / -
-
CHIPman
nagyúr
PDF nézegetésre, akadásmentes netezésre, filmezésre mit vegyek? Nexus7 8GB 55k-ért nagyon jó lenne, csak ahhoz kéne egy pendrive meg egy kábel, amit mindig magamnál tartok. Nexus7 16GB-ossal szemezek nagyon, de az 65k, ilyen árban már talán van jobb is, meg nem ártana ha legalább 8"-os lenne. A rendszerstabilitásból nem adok le, szóval az import kínai cuccok kilőve.
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
Acer Iconia A211 tableten nincs hdmi,de van USB 2.0 gazda/OTG 1.3 USB. Megoldható valamilyen formában hogy össze lehessen hdmi kábellel kötni lcd tévével? A neten találtam micru usb-hdmi kábelt. Az szerintetek jó lehet hozzá?
-
Gulyopapa
addikt
Üdv!
Németországban vásárolt Prestigiot lehet vajon Mo-on gariztatni ?
Az eladó azt mondja hogy igen.
Én kételkedem. -
IppY
tag
Sziasztok!
Concorde Tab Novum és MyAudio 1016DCC között vacillálok Legfontabb a megbízhatósága, (mert apósnak lesz aki Ausztriában használná).
Köszi előre is!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Gulyopapa #34411 üzenetére
Nem feltétlenül. A refurbished lehet csomagolássérült volt, azaz mondjuk össze lett nyomva a doboz, azt csomagolták újra, de az is lehet, hogy gyárilag mondjuk hibás volt a kijelző és azt cserélte ki a gyártó és úgy adja el. Kevesebb a gar rá, hiszen csak egy év, de viszont olcsóbb is.
-
Gulyopapa
addikt
Ha az ár azonos Samsung Galaxy 2.7.0 vagy Nexus 7 a befutó ?
-
spileraaa
senior tag
válasz
Chaser #34398 üzenetére
1.
79 $ mivel nincs benne semi plusz koltseg pl posta , paypal kezelezi koltseg
pl itt 95$ [link]
es itt pedig 94 $ [link]
vagyis nagyjabol 95/100 $ kozt mozog az ara
Ainol Novo 7 Crystal 2
csak ez szerintem nagyon uj kiadas lehet, igy nem tudom megeri kockaztatni elsok kozt kiprobalni2.
de ennel pedig tenyleg nem tudom hol lehet az atveres hogy csak 94 $ es ips kijelzos vagy itt is jon plusz koltseg ra ( vagy eleve false adatok vannak megadva )
Ainol Novo7 Crystal ATM7029 Quad Core Android 4.1 7 Inch IPS Screen 16GB ROM HDMI Tablet PC White
[link] -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit beleszaladtam a késbe tablettel kapcsolatban, mivel 70k magasságában kellene lehetőleg strapabíró kialakítású, más eszközökkel jól kommunikáló, 10"-os, képek és videók nézegetésére (na meg természetesen írásra) alkalmas készülék.
A 10" elég problémás az ára miatt, de kaptam egy tippet PRESTIGIO MultiPad 9.7 ULTRA DUO 5597D készülékre, melyhez "védőtok"-ot is adnak, amivel a strapabírósági jellemző talán megfelelően helyettesítve lenne.
Mivel nem vagyok járatos a területen, gondoltam rákérdezek mennyire jó, megbízható az ajánlott készülék ill. ha nem jó választás, akkor mi az ami megfelelő lenne helyette?
-
Attila xy
tag
Üdv!
Hol lehet ezekre alkalmazásokat,hd filmet,játékot letölteni? -
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Ezek közül melyik a jobb, szerintetek?
ASUS MEMO Pad, ME301T-1B015A kék, 10"
Samsung Galaxy Tab 10.1-P5110
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged