- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni. Novemberben vettem egy Lumia 800 telefont (ez az első okosteló a családomban) s az Asszonykám folyton lenyúlja olvasás céljából. No, akkor vegyünk egy e-book olvasót gondoltam. Aztán ami már tetszik is, az 35e Ft környéke. No de ha szeret a telefonon is olvasni (nem e-ink) akkor talán szeretne egy tableten is, és mégis jóval szélesebb felhasználási lehetőség tablet esetén.
Az első amin gondolkodom, hogy ha amoled nem bántja a szemét, és azon szívesen olvas, akkor ugyanez érvényes lesz-e IPS kijelzőre is?
A következő természetesen az, mit érdemes venni, ha 7", és IPS kijelző a kívánság. Nexus7 természetesen ami még a leg laikusabbnak is beugrik elsőre, csak az a 65e Ft nem kevés ahhoz képest, hogy prestigio 7" + IPS tabletet látok 42000Ft árban is, illetve pl [még olcsóbban is]
Mennyire érdemes lefelé keresgetnem?
Köszönöm előre is a válaszokat, igyekszem kicsit visszaolvasni is a fórumot. Előre látom szomorú sorsom, ha én valami műszaki terméket akarok vásárolni, azt képes vagyok két hónapon át körbejárni minden fórumon

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX