- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni. Novemberben vettem egy Lumia 800 telefont (ez az első okosteló a családomban) s az Asszonykám folyton lenyúlja olvasás céljából. No, akkor vegyünk egy e-book olvasót gondoltam. Aztán ami már tetszik is, az 35e Ft környéke. No de ha szeret a telefonon is olvasni (nem e-ink) akkor talán szeretne egy tableten is, és mégis jóval szélesebb felhasználási lehetőség tablet esetén.
Az első amin gondolkodom, hogy ha amoled nem bántja a szemét, és azon szívesen olvas, akkor ugyanez érvényes lesz-e IPS kijelzőre is?
A következő természetesen az, mit érdemes venni, ha 7", és IPS kijelző a kívánság. Nexus7 természetesen ami még a leg laikusabbnak is beugrik elsőre, csak az a 65e Ft nem kevés ahhoz képest, hogy prestigio 7" + IPS tabletet látok 42000Ft árban is, illetve pl [még olcsóbban is]
Mennyire érdemes lefelé keresgetnem?
Köszönöm előre is a válaszokat, igyekszem kicsit visszaolvasni is a fórumot. Előre látom szomorú sorsom, ha én valami műszaki terméket akarok vásárolni, azt képes vagyok két hónapon át körbejárni minden fórumon

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX