- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android dual SIM okostelefonok
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tininindzsa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio 708ag tabletem (android 4.1.1), amellyel a következő problémám akadt:
Amikor feloldom a képernyőzárat, és elkezdek netezni, kiválóan működik (kék a WiFi jel), majd kb. 5 perc múlva meg áll a net, de úgy, hogy erről az alsó részen lévő WiFi ikon semmilyen jelzést nem ad (illetve néha egy pici háromszög is megjelenik, de arra még nem jöttem rá, hogy milyen logika alapján). Hasonló a problémám akkor, amikor használom a tabletet, de nem netezésre, mondjuk fél órán keresztül, és ha akkor próbálok netezni (ilyen esetben mindig szürke a WiFi ikon), akkor ismételten nem működik.
A dolgon segít, ha kikapcsolom a tableten a WiFit, majd vissza, de ezt egy kicsit macerásnak találom. Olyan egyébként, mintha egy idő után alvó módba tenné magát, de nekem erre nincs szükségem, azt szeretném, ha folyamatosan müködne. Olvasgattam angol fórumokat is, ott is hasonló problémára panaszkodtak, de megoldásra nem leltem. Az sem segít, ha a WiFi beállításainál beállítom, hogy mindig tartsa bekapcsolava a Wifit alvás közben.
Esetleg Ti tudtok rá megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest