- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mntn
tag
Sziasztok!
Van egy noname kínai 3g tablet amin semmi márkajelzés nincs. A problémája, hogy bootoláskor beragad és nem tölt be a rendszer. Bekapcsolás után megjelenik egy Mediatek felirat, majd egy android felirat és azon a ponton akad el. Recoveryből factory reset sem segített a problémán. Megpróbálnám újrahúzni a rendszert, de nem tudom hogy induljak el, mivel semmi papír, doboz nincs már hozzá. A tulaj a gép tulajdonságait sem ismeri. Külsőre ehhez hasonlít, csak az érintett tab nem dual simes.
-
mntn
tag
Sziasztok, 20-23K körül melyik tabletet érdemes választani? Alapvető dolgokra kellene, netezés, facebook, youtube, angry birds és hasonló játékok. Ugye ebbe az árkategóriába a Concorde, Wayteq, MyAudio, Prestigio 7' gépei férnek bele, de fogalmam sincs, hogy ár/érték arányban melyiket érdemes választani.
-
mntn
tag
Tudtok olyan vagy hasonló koreai oldalról, mint a kínai pandawill?
-
mntn
tag
DPS Dual 7 is van már elég olcsón, persze azért hátrányok is vannak. (pl. felbontás)
-
mntn
tag
Sziasztok!
Eléggé szemezek a Acer Iconia B1-el, viszont nem tudom mire lenne elég az 512 Mb ram. Főleg netezésre (hírek, youtube, email, blogolás), film nézésre (nem HD), képregény/manga és néha pdf magazin olvasásra használnám. Többi tulajdonsága nekem megfelel, nem kell IPS, nem kell hdmi.
-
mntn
tag
Sziasztok!
A kínából rendelt tableteknél alapból le van tiltva facebook és a youtube? Előbbi annyira nem is lenne probléma, de a tubeot azért rendszeresen használnám.
Mostanában szeretnék gépet vásárolni és miután készhez kaptam, nem szeretnék se rootolni se mást állítgatni, csak élvezni azt amit kaptam. -
mntn
tag
Sziasztok!
Táblagépet szeretnék vásárolni, főleg internetezésre és magazinok, újságok olvasására. Zene, filmek, játékok csak másodlagos.
Ezt a két gépet néztem ki:
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo
Prestigio MultiPad 7.0 Prime DuoÉrdekelne a véleményetek, hogy az elsődleges szempontok alapján melyiket érdemes megvenni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Civilization VI
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest