- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiju
csendes tag
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni a tabletemmel kapcsolatban. Toshiba at 300-as tabletem van.Androidos rendszerrel.Kb egy hete elkezdte azt hogy megnyitom a facebookom és abban a pillanatban bezáródok a böngésző. Újra próbálkozok talán a kezdőlapig eljutok de ahogy rámegyek pl. a profilomra megint bezáródik.
Ha más nyitok meg akkor egy darabig megy de az után is bezáródik. Csináltam rajta egy szoftverfrissítést de nem segített rajta. Gyorsabb lett mint előtte de a probléma ugyan úgy fent állt.Vírusirtó van rajta Avast Mobile security. -
kiju
csendes tag
Sziasztok! tud valaki olyanról hogy lehet -e kapni valahol tabletre hátlapvédő tokot. Toshiba AT 300 típusra keresnék.köszönöm.
-
kiju
csendes tag
sziasztok!tudnátok segíteni abban hogy toshiba at 300 tablethez lehet kapni hátlapot és ha igen hol.köszönömsshol.köszönöm
-
kiju
csendes tag
sziasztok!nekem egy kérdésem lenne hogy egy tabletem és goggle böngészőt használok rajta.egyszere több oldalt megnyitók rajta pl youtube freemail stb.. és zenét hallgatok youtubon de amikor már a másik oldalt böngészem akkor megáll a youtubon a zene de pl ha számítógépen hallgatom akkor attól független alatta szól a zene de a hackerem nem. esetleg valamit bekéne állítsak valamit? válaszokat előre is köszi.
-
kiju
csendes tag
válasz
stmiklosi #30940 üzenetére
rendben köszi majd akkor keresek valamilyen drivert hozzá monjuk ehhez nemigen értek miféle néven keressek hozzá drivert elég (hülye) vagyok ehhez a témához.amúgy csak az usb hibakeresést találtam meg és pipáltam ki a másik amit írtál megtaláltam sehol.azért köszönöm :-)
-
kiju
csendes tag
sziasztok akkor senki nem tud itt megoldást a problémámra? :-(
-
kiju
csendes tag
Sziasztok! Kaptam ajándékba egy Toshiba At 300 tabletet. Következő lenne a problémám vele ,hogy hiába dugom össze a számítógéppel nem érzékelik egymást.Esetleg fel kell telepítenem valami programot a számítógépre hogy lássa a tabletemet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest