- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Qtya72 #38862 üzenetére
Win feladatkezelő mit mutat?
Egyébként: cmd, msconfig, rendszerinditás, speciális beállítások itt processzorok száma.
Ha jól ismeri fel a win a procit (ezért win feladatkezelő) akkor nem kell csinálni semmit.
Ha rosszul vagy rossz érték van beállitva akkor a processzorok száma 12 (nem más). Majd újraindit.
Reboot után ellenőrizni megvan-e minden szál. -
GIORGIONE76
őstag
válasz
Qtya72 #29698 üzenetére
A power reporting deviation accuracy meg tudja mondja hogy a lapod gyárilag csal-e az előre beállított limiteknél, ha R20 multicore alatt megnézed PB-vel, minden auto-n, akkor menet közben 100% körül kell lennie, ha nagyon eltér, jellemzően 10%-tól több akkor gyárilag túltolták ...
remélem jól írtam, erősítsetek meg! -
válasz
Qtya72 #29690 üzenetére
Ahogy írta is fanti, a táp az tud hasonló suttyóságot művelni. Láttam ilyet, hogy stabilan ment a gép, de játék közben néha újraindult. Próbáld meg szerintem először azt, hogy alapórajelen használod a modulokat. Ha így megoldja, ott a gond, ha nem, vennék egy normális tápot próbaképp.
-
-
South Velen
addikt
-
Omli85
őstag
válasz
Qtya72 #15301 üzenetére
Egy kis kiegészítés észrevétel tapasztalat.
1,35v mellet stabil eddig 3733MHz cl16-on (3200 a gyári órajel Crucial BLS8G4D32AE 2x8GB).
Annyit tettem, hogy a ramokat megfújattam egy ventivel és lás csodát nem száll el a memtest hibával. Ugyanezen beállításokkal 300-400% környékén eldobja magát hibával 1.45v mellet is érezhetően melegedtek a ramok infrással rámérve 50 fok környékét mért a bordán így adtam neki egy ventit a teszt kedvéért. Így most a borda infrással mérve 28-30 fok a ram meg stabil.Szóval akinek nem stabil nagyobb MHz-n a ram OC próbálja ki hogy meghűti kicsit a ramokat lehet megoldja a problémát
.
-
Omli85
őstag
válasz
Qtya72 #15301 üzenetére
Egyelőre eddig jutottam itt még stabil. Soc 1.025v mem 1.45v lehet menne lejjebb meg nem néztem.
Viszont azon gondolkodtam osszesegeben nem tudom nem e jobb egy cl14 3200.
Játékok alatt meg nem teszteltem nem nagyon van időm mostanság de össze rakok majd egy osszehasonlitó tesztet.
Plusz valaki mondja meg mi okozza asusnál a nem kérek fsb értéket mert rohadtul irritál már a c6h is csinálta és nem találok rá vonatkozó opciót amivel fixalni anno volt a Spread Spectrum de itt ilyet nem találok vagy csak kiszurja a szemem xD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest