- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asaob
csendes tag
válasz
Gilthanas #7521 üzenetére
Igen ezt tudom én is. Bár nekem ultra nem volt a beállításoknál hanem csak very high. A vertical sync és az fps tartás 60-ra lett belőve. Ugyan ezekkel a beállításokkal futott emlékeim szerint stabil 60 fps-el a 7870-esemen. És azon a kártyán max 1-2 frame esés volt 60 alá nem pedig 11 mint az r9-es esetében. Szóval nem értem. Azt hittem, hogy a 14.1-es driver a hibás, de a 13.12-esel is ezt csinálta. Más programok futásával elégedett vagyok.
Gondolkodtam a melegedésen is az tudom, hogy az alsó pci-express slotba tettem a kártyát ahol a ház alja és a ventilátorok között van kb. 3cm-nyi terület. Szóval valószínű, hogy kevés neki az a terület, hogy elég levegőt szívjon be ahhoz, hogy lehűljön, szóval este átrakom a fenti slotba és megnézem ott terhelés alatt mit produkál! -
Bossi
őstag
válasz
Gilthanas #6768 üzenetére
Na hát a star swarmban RTS nézetben nem rossz... BF4-et nem tudom tesztelni...
I7 2600 r9 290Directx
Average FPS: 8.51
Average Unit Count: 3858
Maximum Unit Count: 5651
Average Batches/MS: 885.63
Maximum Batches/MS: 1188.88
Average Batch Count: 102673
Maximum Batch Count: 165856Mantle
Average FPS: 24.45
Average Unit Count: 3770
Maximum Unit Count: 5211
Average Batches/MS: 1978.80
Maximum Batches/MS: 2569.16
Average Batch Count: 82064
Maximum Batch Count: 171579 -
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Gilthanas #6435 üzenetére
Extreme.
Egyébként szerintem ha nem benchmark módban futtatjuk, akkor lehet majd átkapcsolni a renderek között mint a videóban. Most is lehet AA-t kikapcsolni ilyesmiIlletve, az elején a bal oszlopból ne az Attract-ot válasszátok, hanem pl az RTS-t, és akkor egyhelyben áll a camera:
== Configuration ==========================================
API: DirectX
Scenario: ScenarioRTS.csv
User Input: Disabled
Resolution: 1920x1080
Fullscreen: True
GameCore Update: 16.6 ms
Bloom Quality: High
PointLight Quality: High
ToneCurve Quality: High
Glare Overdraw: 16
Shading Samples: 64
Shade Quality: Mid
Motion Blur Frame Time: 16
Motion Blur InterFrame Time: 2
Detailed Frame Info: Off
============================================================= Results ================================================
Test Duration: 120 Seconds
Total Frames: 1695Average FPS: 14.12
Average Unit Count: 3409
Maximum Unit Count: 5798
Average Batches/MS: 1237.72
Maximum Batches/MS: 1491.49
Average Batch Count: 89493
Maximum Batch Count: 169034
=========================================================== -
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Gilthanas #6413 üzenetére
Igazából mindig mindent úgy tuningolok, hogy kitapasztalom mit bír, milyen feszültségen, aztán ha kész 24/7-re adok neki még egy kicsit, így lehet tutibiztos tuningot csinalni.
Nameg ugyis összevissza állítgatja másodpercenként sokszor a terhelés függvényében, így simán lehet picit több.
Nekem igy mozog most játékokban 1.13 körül. -
-
-
-
-
válasz
Gilthanas #5430 üzenetére
Az ilyen képhiba a stabilitás jelének hiánya, nekem is volt már olyan, hogy 20/20 programban stabil volt a tuning, de a 21.-nél már néha előjöttek képhibák, pedig aztán nem egy modern játék volt
Azért próbáld tovább húzni és nézd meg jobban szemetel e, ha igen akkor nem okés.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Gilthanas #5336 üzenetére
Volt akinél msi ab okozott black screent. Nem tudom ez javítva lett-e már.
Amúgy az MSI Gaming hűtéséről azt olvasom, hogy normál használatban teljesen okés, nagy tuninghoz már kicsit kevés a ventik légszállítása, vagyis hiába nyomod 100%-ra, nem lesz annyival hűvösebb.
Engem ez pont nem zavar, 24/7-re úgyis max feszemelés nélkül használnám, nem pedig szétfeszelve, fullon pörgő ventikkel. A csend fontosabb mint +3 fps. Gondolkodtam a lightningon is, de amivel az drágább lesz, annyit nem ér nekem, hogy abban az 5 alkalomban ha benchet nézek gyorsabb legyen (talán). -
-
-
-
ST05
őstag
válasz
Gilthanas #5322 üzenetére
firestrike-ot neki,( ha jol rémlik az fekszik szépen a hawaii-nak), vagy én nemtudom, de az Unique-benchek eléggé zőldek
gratula, nagy élmény lehet szépség
Meg én nagyon szívesen látnék egy gpu-z max monitorozást is( tdp, és áramfeltévelek végett, kivancsi volneék, köszönöm)
-
-
válasz
Gilthanas #5251 üzenetére
Köszi szépen,szép eredmények ezek!
Ha a teszt alatt ment ezeken a hőfokokon,és ahogy írtad is hogy 42%-os ventik mellett,az nagyon jó,mert kb. 50-60%-os venti mellett simán 70fok alatt is lehet a hőfok!
Holnap várom/várjuk,hogy mit bírsz belőle még kihozni tuninggal. megköszi,ha ugyanígy ugyanezekkel leteszteled! Esetleg még 3dm11 teszt is jöhet a új 3dmark (Fire Strike) teszt mellett.
Köszi szépen!! -
-
-
-
Devid_81
félisten
válasz
Gilthanas #5146 üzenetére
Ha egy kicsit hangos, belefer, de a porszivo tenyleg sok...
Maris lesek youtubon vmit, csak a net lassu...de hatha atadja a hangjat a cuccnak.
Egyebkent ilyen 50-60% korul is mar uvolt?
Vagy csak 100%-on?Es ezekkel a freki ugralasokkal mi a helyzet?Vagy ez mar javitott dolog?
-
rhonin
senior tag
válasz
Gilthanas #4975 üzenetére
Azt írják, hogy csendes módban jól teljesít, de über módban nem értik, hogy miért nincs kitolva a hőmérséklet 94fokig. Emiatt nagyon hangos.
Érdekes, hogy sehol nem kaphatóak még a 290esek Németben. Mindenhol a hónap második felét jelölik meg érkezésnek... Durva mennyit váratják az embereket.
-
-
Enclave
aktív tag
válasz
Gilthanas #4075 üzenetére
Közben elvileg bejelentették a 290X Tri-x-et is.
Bár becsült árakról nincs infó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest