- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
Howkeddlee #8867 üzenetére
1080-as GPU orajel?
Nah jo persze ezeket mindig a gyari alaphoz nezzuk, de meg ugy sem sok
Kerdes, hogy a megtoldott VRM milyen hatassal lesz az egeszre, de akkor sem erdemes tulsagosan fole menni majd az 1.3voltnak 24/7-ben.
Hiaba a szep csicsas non-ref hutes kicsit meghajtva mar 300Wattot is ehet a kartya csucsokban, oda viz kell. -
daveoff
veterán
válasz
Nagyon komoly kártya lesz ez a Lightning, vajon mikor lesz elérhető itthon? Beneveznék egy ilyenre, nagyon masszív a hűtése, egy jó gpu-val komoly teljesítményre lehet képes. Gondolom eleve magas gyári tuningal fog érkezni, ahogy azt a lightningoktól megszokhattuk.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Ehh,szép kari!
Na majd tesztet nézzünk,aztán meglátjuk hogy mit produkál.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Howkeddlee #8871 üzenetére
Akkor lehet rájuk szóltak, hogy még nem publikálhatják.
-
törölt tag
válasz
Nagyon komoly kari. Remélem nem lesz annyi gond vele mint a 7970 lighting be karikkal.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ez még nem teszt, csak kicsomagolták.
"We can't provide and specifics about the card itself, but we will be with you with a full article and review over the next few days."
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
engem érdekel
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
Howkeddlee #5440 üzenetére
Szaggatás nincs, Fps dropp sincs, cicergés-t nem hallottam.
Egyetlen negatívum, hogy a meleget a házban tartja ezért egy jobb légáramot kell ott biztosítani.
Most veszek majd egy noctura 12 centis ventit, hogy a processzorhűtőmnél lévő meleg levegőt kiszívja mert most 8-10 fokkal melegebb a CPU (70-78 fok) neki. A kártya felfele tolja a meleg levegőt, tehát ráfújja a kártyára onnan meg felmegy így a levegő a processzorhoz. Szóval oda kell egy nagyon erős airflow-os venti ami kiszívja azt a levegőt. A kártyavásárlást pedig westlake segítségével tudtam kivitelezni, mert azonnal szólt amikor volt pár darab. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
1 kártya esetén miért lenne microlag?
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Ezek íy mind érdekelnének engem is sorba,plusz a vrm-ek hőfokai meg az alap fesze,ha ezeket is írtad már bocsi kevés az idő write only módban vagyok
-
Devid_81
félisten
válasz
Howkeddlee #5332 üzenetére
Ez kerlek UK vasarlas volt es 368font volt az ara.
Kicsit sajnaltam ennyit rakolteni mert nem akartam 300fole menni, de sokan lebeszeltek a ref hutesrol ami nem is baj hiszen ennek a kartyanak nincs tul sok zaja es a hofokok nagyon rendben vannak (eddig). -
mcwolf79
veterán
válasz
Howkeddlee #4890 üzenetére
Milyen VRAM van rajta vajon? A képen nem látszik sajna. Nem gyenge, hogy 6 Ghz fölé tudtak menni vele
Azért az a 84 °C quiet módban nem gyenge -
SkyS1gn
félisten
válasz
Howkeddlee #1709 üzenetére
Pici kisfiú egyen bejglit, meg nézze a tv-ben a sok agymosást!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Howkeddlee #1709 üzenetére
Ezzel max egyetértek, de mi mint kisker, már emelt áron kapjuk a cuccokat, mi nem emelünk, marad az eredeti árrés pl!
De sajna ez mo.! Elég körülnézni a környezetünkben lévő országokban...drasztikusan olcsóbb néha minden ilyen jellegű dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest