- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Gaboman #22101 üzenetére
Fogalmam sincs, ezen a képen [link] mi eszi meg a dolgokat...
Amik monitorozva vannak jobb felül: GPU-nál az első % az usage, második a venti. Alsó sorban először a CPU max core/thread terhelés, második komplett CPU terhelés 3. a cpu package fogyija. Szóval elvileg a GPU fogy el, de érdekes, mert ennél szebb/nagyobb/komplexebb grafikájú helyeken is általában lényegesen több volt az FPS.... De az élsimítás teljes kikapcsolásával se gyorsul, csak ha mindent leveszek high-ra... Lehet, mégis kicsit a proci keze is benne van...Amúgy nagyon jó kis kártya, kicsit alulfeszelve nagyon jóféle, nekem nagyon bevált.
Erről a fesz dologról írok logoutot is majd, ha lesz időm befejezni.... -
HSM
félisten
válasz
Gaboman #22097 üzenetére
Igen, veryhigh minden, kivéve a motion blur, ugye az ízlés kérdése, nálam low, ne mossa el a képet.
A necces igen, pont ezt jelenti, egy-két jelenetnél be-beszaggat ilyen 20fps körül, ráadáasul az egyik ilyen épp a legelső jelenet, 20fps-el nekem nem öröm a játék, de kibírható, és amúgy jól megy, nem szabad az elején megijedni.Érdekes, mert pl az elején a 20fps mókánál se a procit, se a VGA-t nem tekeri úgy, mint máshol, ahol full folyékonyan megy (fogyimérő alapján se).
Ja, és nekem még a régi, 13.1 driver, nem krízis optimalizált beta6. (Nem akarok bétát feltenni.)
És a proci is alapon, 3,6-3,8Ghz gyári turbon megy.(#22098) szasanyi: LOW-on szerintem még éppen jó, csak annyira keni el, hogy nem látod olyan darabosnak, ha kicsit kevesebb az FPS...
De persze, ízlések, pofonok...
-
HSM
félisten
-
Gstyler
senior tag
-
papírzacsi
aktív tag
-
Tomix24
addikt
-
Sondi1986
addikt
válasz
Gaboman #20450 üzenetére
Nem állítgatom a feszt mert kifagy ha nem jó neki.
a Ventit lőttem be hogy jobban pörögjön ne engedje 70fok fölé menni a magot.
játék alatt az veszem észre GPU-z nél hogy 1,150-1,170 közt van de ezt még ki kell tapasztalnom, ja nálam 1200/1650-re van lőve és ebből nem engedek.
-
Tomix24
addikt
válasz
Gaboman #20376 üzenetére
Ugyanazon pár játékkal tesztelnek, ráadásként válogatottan. Dirt... BF Single player. STB Vicc az egész..
Ezek benne vannak abban a ~10 játékban amiknek pont a VGA számít jobban, és még a Bull proci tulajoknak is jó napjuk lesz.. BF3 multit már nem rakják bele persze, még a végén dőlne ez a leírt marhaság. Bár lehetne sorolni a jobbnál jobb játékokat ahol a CPU-d 1080p-n is fekszik sajna.(#20377) darky@ - Hagyjuk... Te is jössz a Dirt-el ... Azt hittem jobban vágod a témát
(#20379) Gaboman - Semmi gond. Ez a te dolgod. Így legalább erős VGA-hoz és játékokhoz több AMD fogy
-
Speed®
titán
válasz
Gaboman #18574 üzenetére
Amennyi időt elb4sztál a driverekkel, már rég húztál volna egy friss Windowst..
5ent1nel
i5-2300@3.4GHz mellett kb. ~10% marad egy OCs 7870ben, tehát nálad pl. egy i5-2400 hasonlóan teljesítene alap 7870el..vállalható páros VGAlimitre helyezve a hangsúlyt..nem kell azért 60ks proci, csak ha végképp OCzgatni akarsz és kitaposni benchek alatt a maxot..játékokra azért jó ideig bőven elég lesz egy 3GHz feletti i5. És nem is akkora kiadás..az i3madra alig 15kt kell rápótolni ha kéz alól intézed a fejlesztést..mellé mondjuk inkább 7850et tennék, hasonló difivel..jobb az ár/érték arány és a kihasználtság is..OCval meg tudjuk, mi a viszony a 7850-70 párosnál. -
-
TSanya
aktív tag
válasz
Gaboman #18486 üzenetére
Ejj, már megint 503 - service unavailable
Nálam Furmarknál 46% -on tekert, ez már eléggé hangos. Neked meddig melegedett?
Nekem 79 fokig kb negyed óra után, tovább meg nem kínoztam a kártyát.
Hát, nem tudom, mit "ronthattál el" telepítéskor...én simán rátelepítettem a 13.1-es drivert a régebbire, és semmi gondom vele.Sok sikert a szakihoz, és várom a további tapasztalatokat.
Üdv:
S -
gyuromoj
veterán
-
Tomix24
addikt
válasz
Gaboman #17932 üzenetére
Néztem, bár főleg régebbi játékokkal nézték, de 22% 1080p-n összesítve a hátránya Így el is érheti a 7970 referencia modell szintjét meghúzva. Elismerem.
Kérdés már csak az , hogy mennyire kell valójában az alapórajelhez(975/1500) képest húzni, hogy megfogja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest