- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
válasz
kisza25 #10668 üzenetére
Multi Siene crossing pálya igaz nem egy hatalmas nagy pálya de 64 fővel átlagba 80% ment a Phenom x4 955 4GHz-en néha fel ment 90% de le is eset 70%, azért írtam 80%. Sajna a kép már nincs meg nekem, de kockaharcos tudja bizonyítani.
Most FX8120-om van és átlagba 40% megy a 64 fős pályán.Havernak van egy X6 1090T 2db HD6950 és 50% teker a proci igaz én az nála az új medál multinál néztem.
-
válasz
kisza25 #8766 üzenetére
nem a legjobb szó az összeadódik, de míg a VRAM tényleg annyinak tekintendő, amennyi egy kártyán van, a memóriabusz szélessége pont ugyanannyira összeadódik, mint pl. a számítási teljesítmény. azaz ha fogsz 2db 7770-et, darabonként 2GB VRAM-mal, akkor nagy vonalakban azt fogod kapni, mintha 1db 7870-et fognál. (leszámítva persze a CF hatékonyságot)
-
Inv1sus
addikt
válasz
kisza25 #8742 üzenetére
Kezdem utálni a kártyám.
Tegnap a ventilátor zörgését próbáltam megszüntetni. Trixx-szel beállítottam, hogy alapból pörögjön egy kicsit gyorsabban, hát egy idő után nem azon is elkezdett kerregni?
PCX-nél vettem a kártyát. Szerintetek kicserélik gariba, ha ilyen bajaim vannak, hogy hangos a ventilátor vagy hogy sziszeg a kártya magas fps-nél?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kisza25 #7586 üzenetére
Asus 7870-tol zeng a topik. Egyebkent en is egyre jobban nezelodok. Eloszor 7850-ben gondolkoztam, igazabol regi verzios Sapphire-t akartam, de olyat mar nem kapni sajnos.. Lehet, hogy kiadom a pluszt a 7870-re, abbol vagy a sok emlegetett Asus V2 vagy Sapphire. Majd az ar eldonti..
-
lowzor
veterán
válasz
kisza25 #7422 üzenetére
Ez igaz. Mondjuk régit már mindenképp csak az apróról lehet venni. De szerintem biztos, hogy a régi széria 95%-a megy 1200-at, mert mind eléggé alul van feszelve.
Az biztos, hogy nagy játék volt (még most is az). Most is sokszor elindítom, hallgatom benne a jó kis zenéket és autózgatok. Sokkal jobb, mint a 4.
-
glspeter1
őstag
válasz
kisza25 #7381 üzenetére
Sajnos nem volt időm a 12.10-el semmilyen 64fős tesztre, így nem lenne mivel összehasonlítani.
Mondjuk 64 fővel tuti nem a Noshahr-t próbálnám.
De van egy CQ 32fős Armored Shield-em, azt még megnézem.De már ennek a javulásnak is örülök. Főleg, hogy max ilyen 90FPS-re tippeltem átlagnál, nem 100ra!
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
kisza25 #7218 üzenetére
Van még tartalék a GCN architektúrában. Ezt az elején is sejteni lehetett, hogy nem ennyit tud, mint amekkora teljesítménnyel kijött. A guru3d fórumán írják, hogy a 6000-res és régebbi szériák még lassultak is ezzel az új driverrel. Tehát direkt a GCN kiaknázására lett írva.
-
-
Alpachino
veterán
válasz
kisza25 #7079 üzenetére
Ezért is írtam, hogy ott valami más gond (is) van.....
Bár nálam minden gém alatt 100% a GPU terhelés....mostanában ilyennel még nem találkoztam, pláne egy I5 2500/2600K szintű CPU esetében.
De az is érdekes, hogy ha pl. Crysis2-ben a procit alapra teszem, (3.3GHz) akkor a full. tuningolt 7870, csak 88% körül szaladgál.
-
Winne
nagyúr
válasz
kisza25 #7048 üzenetére
Terheli a magokat, ott a videón a monitoring.
Összegzem az egészet. Én nem akarom senki kedvét elvenni a CF-től, mert nagyon is hatékony, gyári ultra beállításon hozza a 90 fps-t singleben is, ami elvileg grafikailag jobban terhel, szóval ne féljetek tőle, azoknak, akik magas grafikán akarnak játszani NAGYON IS AJÁNLOTT! A driverekkel való pöcsölés is közhiedelemmel ellentétben nincs jelen, felpattintod driver és a profilt, majd megy is.
@(#7049) szasanyi: ez jó hír, meglepően sok volt az állóvíz driver téren mostanában... A FB2-es mondat a végén különösen tetszetős.
-
-
Alpachino
veterán
válasz
kisza25 #6529 üzenetére
Minek kell így ezen ennyit rágódni és képletekben számogatni ?
Nem értem, mert egyszerűbb a dolog. Ha van kedved futtass le egy két játék tesztet pl. alapfeszes max. tuningal a 7850-el, és én is ugyan ezt megteszem egy szintén alapfeszes max. tuningal és meglátjuk, hogy marad-e közöttük arányosan az eredeti szűk 20% különbség a 7870 javára.
-
Tomix24
addikt
válasz
kisza25 #6522 üzenetére
Ezt az oldalt nézd, és a hozzászólások alapján tudsz dönteni, hogy az adott linkről leszeded, vagy sem. Ne a béna hivatalos oldalt.
12.9 béta Win7-hez elég jó, nekem bevállt. Még jobban engedte a tuningot pl. Windows 8 nem szereti azt vettem észre. Talán Win8-ra majd a 12.10 Whql
-
Winne
nagyúr
válasz
kisza25 #6411 üzenetére
Órajelre szinkronban lennének, csak ebben az esetben két különböző profilt kellen használnom a Gpu Tweak-ben és mivel én csak játék közben tolom rá a tuningot, így kétszer annyit kellene nyomkodnom minden alkalommal, hacsak nem tud cf-et is profilba menteni. Ha tud, akkor nem számít, ezt meg kell majd néznem.
-
Winne
nagyúr
-
lowzor
veterán
-
AT1S
tag
válasz
kisza25 #6152 üzenetére
Az enyém se egy nagy tuning király, alap feszen 1150-en még lefutott a 3D Mark, de Heaven már nem
, fel kellett tolnom 1250-re a GPU Voltage-t (droppal 1,23 körül kapott)! Úgy nézem itt csak Alpachino nyúlt bele a tutiba...
Gondolkodtam a TOP-on, lehet azt kellett volna.. Mindenki mondja, hogy nincs értelme, mert ugyan annyira képesek a simák is, de szerintem, azért csak szelektálják Őket? Pl. a Powercolor Vortex II-je alapból 1150-en ketyeg, feltételezem csak kiválogatták a jobb GPU-at?!
A memóriára viszont nincs panaszom, 6200-on még atom stabil, 6400-en már voltak gondok...
-
seederking
őstag
válasz
kisza25 #5975 üzenetére
Az 1.075 eredményt nem tudom mire irtam.Mert terhelés alatt nem néztem még a feszt.Csak 2d-s asztali használatkor monitoroztam.Ami0.825 és nekem is 300/150-el.Akkor ez normális.Mert nem a terhelt használatkor jött ki a 0,825.Először is akkor megnézem.Az ugy elegendő ha elinditok egy játékot és leteszem tálcára a gpu-z fesz eredményt sasolva?Mennyinek kellene lennie terhelve?
Viszont ha normális lesz az érték akkor nem tudom miért nem megy a magasabb órajel. -
seederking
őstag
válasz
kisza25 #5957 üzenetére
Akkor most egy tuning téren "selejtes" karit vettem?
Nem igazán értettem miért ilyen alacsony egy oc-n.
Az 1.21V-ot folyamatosan lehet használni?Nem lehet baj belőle a melegedésen kivül?
Driveren belül huzzam föl apply és kész?
Most gyári fesz-en nagyon baráti a hőmérséklete.
Milyen eltérés ami elfogadható pl 1050magòrajel mellett?Vramot 1300-ig elég húzni?
Nem tudom egyáltalán merjem-e ilyen "tulajdonság" mellett. -
lowzor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest