- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Akkor olvasd el azt is ami a táblázat alá van írva.
800MHz-re levett órajellel lekapcsolt magok mellett nem tudom hogy miért hihetetlen.
gyiku: Ha nem számítana szerinted megnövelték volna a háromszorosára a méretét? Szerintem kevered az L2-vel. Amúgy a cache méret mindig számít csak architektúránként eltérő mértékben.
-
keIdor
titán
Nincs ott 30W szerintem... a 920 csak pont átlépte a 95W-ot szvsz, ezért már nem fért be abba az osztályba. Ha ráérsz megvárni az AM3 procikat, akkor várd meg, ha már szükséged lenne egy jobb procira, akkor most vedd meg a 920-at. Örökké nem érdemes várni szerintem... meg ki tudja mikor lesz valóban kapható a 925...
Cane: Szerintem elírás...
-
antikomcsi
veterán
Árban elképzelhető, de ha nem szeretnél lapot cserélni mert a mostani elég jó, akkor 920.
Vagy ha teljesen új konfigról van szó, vagy lapot is cserélnél, akkor amelyik szimpatikusabb.
Én nem cserélném le a lapom, mert egy olyanba ami Neked van az adatoknál, elég jól meg lehet húzni a 920-ast, és nem is nagy ördöngősség. Nyakam tenném rá, hogy a 3500MHz-et gond nélkűl vinné, és az szerintem elég, hogy megszorongassa a 9300 nyakát.
Persze azt is lehet húzni. Viszont a későbbiekben, ha le akarod cserélni megint csak lapot kell váltani, mert i7 alá nem lesz jó.
Míg ha a 920-ast únod meg, könnyedén belerakhatsz a lapba egy AM3-as procit majd.
-
bnss
veterán
Mintha már ott is Euro lenne a fizetőeszköz. Ready computertől rendeltem már, semmi probléma nem volt, nagyjából náluk is úgy megy a rendelés, mint itt a legtöbb bazárban, megrendeled, egy hét múlva visszaigazolás, és azon a héten megérkezik hozzájuk a termék, Pesten át is lehet venni.
Oliverda: nem rossz, jó látni ilyen szép eredményeket!
-
Oliverda
titán
PWM, BIOS és még pár egyéb amit észre lehet vanni ha egymás mellé rakod a kettőt.
DeckardCain: Ez a lap gyakorlatilag majdnem megegyezik a DS3 2.0-vál csak a bordákat cserélték le és elvileg a PCB már jöbb minőségű. Most jelent meg a newegg-en tehát kétlem hogy 1 hónapon belül ideérne.
-
csatahajós
senior tag
[OFF]"mostanában nem költök gépre, aljas árak vannak, intel semmit sem csökkentett, mig amd majdnem dodó erősődés előtti árakat hoz.." - asszem kimondtad az egyik kulcsmondatot, hogy miért is szeretjük mi az AMD-t
, még ha az Intel procijai is a legeresőebbek. És amennyire a saját szgépes időszakomra visszaemlékszem ez mindig is így volt, talán a Core 2 megjelenése előtti pár hónapot leszámítva, amikor az X2-k tényleg a porba gyalázták a Pentium D-t.
Hogy egy kollégát idézzek innen,, privát vélemény, kéretik nem megkövezni
.
Bon3ass: a Sata csati parára gondolsz a J&W lapra? Azért kérdezem mert egy kedves barátom most venne ilyet egy Kuma alá, de ez a probléma nem tántorított el, ugyanis kb 300 Ftért lehet hozzá kompatibilis kábelt kapni és még mindig 30k alatt van az ember.[/OFF]
Ami az ACC-t illeti csatlakozom az előttem szólókhoz, én is próbálkoztam vele egy csomót, BE-s CPU-val, de semmit nem vettem észre
....
-
TomBoy1986
veterán
Én próbálkoztam sokat az ACC-vel. - + 12%-ig állítható nálam, mint a többi lapon, de valahogy nem nagyon sikerült stabilabb beállításokat elővarázsolnom.
Viszont ez szerintem nem azért van, mert az ACC rossz volna, hanem azért, mert nem Black Edition CPU-m van, s emiatt FSB-vel kell tuningolnom.
Az hogy nincs benne valóban nem a legjobb, de még ekkor is stabilabb, mint a régi SB600-ak. Ott ugye az volt a gond, hogy terhelés nélkül véletlenszerűen fagyogattak.
Kinézet szubjektív. Nekem jobban tetszik a fekete+réz, mint a Giga kék+narancs+mindenféle színek kinézete. Elrendezésre meg kb. azonosak.
-
TomBoy1986
veterán
Igen, az. De mint mondtam nem csak az van porondon 30K alatt, hanem a J&W és Biostar (Neopc) is.
Ami hiányzik belőle: ACC beállítása. Ez a különbség a D-s és "nem D-s"változatok közt.
Gigabyte:
DS4 többeknek megadta magát, köztük nekem is, meg Oliverdának is. A topicjában akik X2-vel használják, azok nem nagyon panaszkodnak, viszont Phenom alatt nem túl jó.
DS5 és DQ6: itt is a tuninggal volt a baj, de ez nagy részt az SB600 hibája is volt. Mindenesetre a tulajok nem sírják vissza, mert 1.5-2x annyit fizettek érte, és nem kaptak szinte semmi "extrát"DS4H már sokkal jobb ezeknél, de van, aki ezzel sem elégedett (pisztoly)
westlake:
Értem. Akkor majd visszatérünk rá. -
bnss
veterán
Régen - megkereshetem - nem ajánlottam senkinek MSI lapot, ha valaki ilyen gondolattal jött, azonnal lebeszéltem. De nagyot változott a véleményem, amióta megvan ez a lap (DKA790GX - igen, ez valóban 30k+). A BIOS nagyon rendben van, tuningra van, a lap felszereltségére sem lehet egy szavam sem. Kb. egy fél éve - még annyi sem - nem mondtam volna ilyet, de ezek az MSI lapok, igenis _alaplapok_!
Nézz meg néhány kiszivárgott Phenom II "tesztet", szerinted ha sz@r lenne az MSI lap, akkor azzal tesztelték volna?
Oliverda: megtörtént!
csatahajós: a J&W topicban olvasottak alapján nem biztos, hogy megvenném.
-
csatahajós
senior tag
Hát azért a M3A79-T-t megkapod 45-kból, a legolcsóbb X58-as lapok minimum 60kba vannak, de a fullosakért nem egy helyen 80-90k-t is elkérnek, szóval már csak a lap árában is elég jelentős különbség van.
Ami a Core i7t illeti, nem vitatom, hogy átlagban az a legerősebb a mezőnyből, de a fogyasztását és a helyenkénti nevetséges teljesítmény romlást (esetenként a Phenom 1-nél is gyengébb) figyelembe véve azért a jelentős felár szerintem nem éri meg. Aki nem a 100%os maximális teljesítményt kívánja, hanem beéri mondjuk 80%kal is de 2/3-ad áron annak szerintem a Deneb igenis jó választás lesz, arról nem beszélve hogy egy drop-in replacementről van szó.
A tuning már csak hab a tortán.
-
Oliverda
titán
Jó, persze lehet kapni 50K-ért lapot ezek alá is de van/lesz tökéletesen megfelelő 20-25K-ért. Akkor már ha a RAMot is beleszámolja az ember egyből kijön egy jó 30-40K különbség amit szerintem elég sokan nem tudnak vagy nem akarnak majd kifizetni. Főleg ha az adott júzernek felesleges a plusz amit bizonyos helyeken ad.
Ja, és az X4 920 ára 48+fa lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest