- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
-
stratova
veterán
válasz
marcias #2739 üzenetére
Hümm, hát sok tesztben ugye csak szintetikus tesztekben, Cinebench 10, mérték össze a 2 processzor renderelési képességét ami lehangoló Q6600 fölényt mutatott pl. a Phenom X4 9600-zal szemben ezért gondoltam a Phenom II-re, mert az kiegyensúlyozottabnak tünt és jobban húzhatónak ígérkezett. Meglepetésemre az extremetech tesztjében fordított helyzet állt elő a valódi (3dsMax8-9, Lightwave 9, POV-Ray7), viszont CS3-ban alulmaradt. Clock to clock kellene megvizsgálni a kettőt, de amellett sem mehetek el szótlanul, hogy gyakran láttam itt és másutt is 3,5 3,6 GHz-re húzott Q6600-at. A herélt IGP szerintem még nem lenne nagy gond, mert a komolyabb CAD-hez eleve kevés lenne bármelyik IGP így később kapna egy emberesebb kártyát. Viszont a hardveres gyorsítást nélkülöző Radeon 9600-asnál (hibás és nem lett gari időben kicserélve most már nem is lesz) szerintem még egy X3000-is többet nyújt. Mindenesetre megnézem mit tud egy Q6600-zal egy árban lévő Phenom renderben, CS3-ban és tunningban. A 77000 sajnos momentán fix, talán annyi engedményt tudok kihúzni a delikvestől (unokatestvérem) hogy kezdetben 2GB-ramot veszünk csak mondván úgysem használja ki a 32bites Xp (ezt használja most) és majd megkapja tőlem a párját májusban.
Az elégedettség miatt egyébként nem aggódom, egy 2,66-os Northwoodnál 1GB DDR1-gyel és csak képet adó 9600-as radeonnal bármelyik 4 magos (és core2) 3x 4x gyorsabb, sejtésem szerint. Csak az én mániám, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a konfigból a kérdéses területeken.
-
Konfigos
őstag
válasz
marcias #2612 üzenetére
Fut rajta bizony
Nem prime stabil viszont játékok stb alatt nincs fagyás tehát nekem elég stabil
3860mzen prime stabil 1.550volt mellett."Csak" 4050mhzet sikerült elérnem vele sajnos, több még vízzel sincs a procimban.De ez elég kezdő darab volt tehát szerintem ha valaki év vége felé vásárol majd akkor neki sokkal jobb lesz az eredménye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest