- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
akoska07 #3526 üzenetére
Az integrált VGA-ra gondoltam IGP címszó alatt. Pedig ha már 720 BE-t vesz, akkor nagy hiba lenne nem tuningolni, ami csak a szorzó megemelését jelentené. Így biztosan lenne elég FPS - bár az igényeit nem ismerem.
Te fogod összerakni a PC-t? Ha igen, akkor a tuning kérdés meg van oldva - gondolom én.
-
bnss
veterán
válasz
akoska07 #3523 üzenetére
Ha nem kell neki IGP - ami néha jól jöhet -, akkor a 790X-UD4 elég jó választás, hajtanak benne itt a PH!-n kollégák 720 BE-t elég szép órajeleken - nézz be a 7xx topicba. Ez a "VGA kihajtós" téma nem az én asztalom, legtöbb "szakértő" azonnal rávágja, hogy kevés a processzor, amikor még azt sem tudja, hogy milyen felbontáson, milyen minőségben használná az adott alkalmazást az érdeklődő.
Visszakanyarodva a kérdésre, a 720 BE tuningolva könnyedén hozza az Intel oldalon "etalon" 8x00 széria teljesítményét, remélem ezzel sikerült közelíteni a válasz felé.
Jó darabig kitartson? Ha nem sürgős a váltás, én megvárnám az AM3-as alaplapokat, aztán valamikor a nyár eleje felé bevásárolnék - hacsak nem romlik tovább a gazdasági helyzet.
-
bnss
veterán
válasz
akoska07 #3521 üzenetére
Játékhoz elegendő a 720 BE (tuningban pláne), ha "olcsón" akarja megúszni az alaplapot, akkor a 770-UD3-at vegye meg. Ha komolyabb lapra vágyik, akkor a 790GP sem lenne rossz választás, csak egy kissé elszállt az ára. A 790X-DS4 helyett már az újabb verziójút venném, a 790X-UD4-et.
Mindegyikben elmennek, az a kérdés, hogy szüksége van-e a plusz szolgáltatásokra, ill. mennyi pénzt szán az alaplapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest