- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
CHIPman #7920 üzenetére
Ez így van, de az még nem a következő generáció. Az nem fog menni AM2+ lapban. És ha már most megveszem a lapot, akkor inkább azt választom, amiben a bulldozerek menni fognak. Ha már ugyis ugyan annyi a lap, meg a memória. Most simán elég egy phenom II, két év múlva meg veszek bele egy új procit.
AM2+ deszkával ez kivitelezhetetlen.
(#7929) - = Zk = -
Tudtommal nincs 965-ből sima, csak BE, úgyhogy maximum rosszul van feltüntetve.
(#7931) SirKero
A 955-öt kérdezted meg?
-
antikomcsi
veterán
válasz
CHIPman #7405 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy _Warrior_ kollégának boltja van. Bár attól még vásárolhatna 1 tételt saját célra, ha éppen sürgősen kell. Én is bejegyeztettem a számteches számokat a cégbe, mint javítás, alkatrész forgalmazás, meg ilyenek. Mehetnék én is nagykerbe, azzal nincs gond, csak sajnos tudom, hogy egyenlőre az elvárásaikat nem tudnám teljesíteni.
Mindenhol van egy havi limit forgalom, amit ha nem érek el, akkor nem szolgálnak ki. Én pedig tudom, hogy 2-300K-nál többért nem lenne szükségem alkatrészre, mert nincs piacom. Így mehetek énis viszonteladóhoz.
Ilyen az ország, sok pénzt akar mindenki kevés, vagy nulla munkával, a kisebb ügyfelek, meg forduljanak fel.
-
TATA86
csendes tag
válasz
CHIPman #7385 üzenetére
Sajnálom, hogy rossz helyre írtam, de a sok topic közül ez tűnt a legmegfelelőbbnek.
A gépet játékra szeretném használni. Elképzelésem szerint egy AMD Phenom II X4-es processzort akartam bele, de sajnos nem fér bele a keretben. Maximum 30k-t tudok rászánni, ebből szeretném a megfelelő processzort megtalálni, amivel sokáig kibírom fejlesztés nélkül.
Konfig (elképzelés):
Alaplap: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
Videókártya: GeForce 9800GT 512MBDDR3 vagy ATI HD4850 512MB DDR3
Memória: Kingston DDR3-RAM 2GB PC3-1333 (KVR1333D3N9/2G), majd később még 2 GB-al bővítem.
Tápegység: Gigabyte 550W SUPERB vagy esetleg ennél van valami jobb körülbelül ennek az árában. -
Szokenesz
senior tag
-
Acheron
őstag
válasz
CHIPman #7278 üzenetére
Köszönöm az infót, Neked is, Overlockernek is. Sorry, ha kissé láma kérdéseim vannak, de szeretnék tájékozódni vásárlás előtt.
Egy 965 alapból 1,35 -ről indul, ha jól tudom. Ez a 0,1; 0,15 V mennyire komoly plusz terhelés egy ilyen procinál?
Általában mennyi az alapfeszen elérhető érték egy C3 965 BE -nél, és mennyivel alacsonyabb ez C2 -nél? -
törölt tag
válasz
CHIPman #7241 üzenetére
Félreírás.. elég valószínű, hogyha már az ember tud cpu-t húzni akkor egy benchmark programmal nem keveri a dolgokat.. Amugy elég a pwm-je meg elégnek is kellene lennie ennek a hűtésnek. A proci a ratyi simán elkéne menni 4-ig ha jót fogtam volna ki. 55 fok felé nem megy húzva terhelés felett, szóval egyszerűen ez van
-
eladohardver
őstag
válasz
CHIPman #7189 üzenetére
semmivel nem köll vacakolni giga 790X UD4P lapnál... tuning annyiból áll hogy biosban beállítod a memória szorzót időzítést, illetve a memória feszét... esetleg a kívánt HT és NB szorzót majd ehez CPU/nb vid-et. Majd AMD Overdrive-al álítassz azt csókolom CendQ így műxik 3900 körülig simán prime stabilt lehet vele csinálni seperc alatt csak kiköll tesztelni a feszeket 965BE procival.
-
HERR Z
veterán
-
Motion_Blur
félisten
válasz
CHIPman #6903 üzenetére
Nincs itt semmi, most pl. 5870-es kártyát se lehet venni sehol. Haverom tegnap egész nap telefonált utána, itt is PH!-n meghirdetik csak azt nem írják oda, hogy 1 hét múlva lesz átvehető... nem értem, hogy ez miért éri meg az AMD-nek. Karácsony előtt nincs egy nagykerben se HD5870.
Procival kapcsolatban meg lassan le is mondok arról, hogy idén még meg tudom venni
-
Grof-Zero
tag
válasz
CHIPman #5471 üzenetére
Hali ! Adtam neki eleget sztem, de olyan 0.2 V emelés felett eldobja magát, úgy veszem észre van egy max. fesz. emelés amit elbír az felett nem számít úgy se megy, léghűtéssel. A X550 nek adtam összesen 1.7V -ot kb ott volt amit mért a lap, de semmi javulás nem volt.Tehát úgy nézett ki hogy, és a 955Be-vel is, egy bizonyos érték felet mind1 mi van, csak rosszabb lesz a helyzet.
Ezért kérdezem hogy valami trükkje van e, de ezek szerint nincs a lapka ennyit bír kb.léghűtéssel, oszt annyi.Thx
Üdv -
jones965
Modder
válasz
CHIPman #5487 üzenetére
Nem tudod rosszul, viszont a tuning lényege pontosan a phII-nél, hogy ne csak az órajelet vigyük feljebb, hanem az NB- órajelét is. Ekkor tudja a proci igazán jól érezni magát, a HT-nek nincs nagy jelentősége diszkrét vga esetén.
Na ezen értékek és feszültségek beállítása ami azért egy kis odafigyelést kíván.
-
válasz
CHIPman #5417 üzenetére
Már elvileg kapható. Én arra vok inkább kíváncsi, mikor lesz 65W-os 965BE
(talán gyártástechnológiai váltás után
)
-
Gabor970
addikt
válasz
CHIPman #5413 üzenetére
Összesen kb egy órát használtam a gépet (na jó, max hármat) négymagosítva és 3400MHz-en, akkor nem bontottam ki a házat, nem néztem a hőmérsékletet. Normál használatban kétmagosan tuning nélkül megnéztem, langyosak a fetek. Néztem hűtést, 3500 Ft körül van. Majd meglátom. Az az igazság, egyenlőre kétmagosan alapon is elég mindenre a szgépünk. (Athlon 64 3000+-ról váltottunk)
-
SimonYana
addikt
válasz
CHIPman #4849 üzenetére
Jó.....
Zárjuk le szerintem!
2 napja már szinte csak AMD-t nézegetem.
Ez most érkezhetett! De tök mindegy , mert nem vásárolok az Iponból!
Márpedig egyenlőre a nagykerek üresek.
Meg amúgy is már döntöttem,hogy letesztelem az AM3-at mert még csak Intelem volt világ életemben!
Procim már meg van , hétfőn meg lesz lapom is a nagykerből. -
SimonYana
addikt
válasz
CHIPman #4846 üzenetére
Majd meg kérdezem őket,de a hét elején nekik sem volt ez tuti!
Mindenhol van ismerős és senki nem tudott semilyen értelmes lapot!
A leg jobb az EP45 DS3P volt.
Ds5 és DQ6 -ot vedd meg te gyári selejtesen!
UD3 sehol nem volt és most sincs,csak legfeljebb az iponál,de az most érkezhetett.
Egyébként meg a Webáruházas girikból nem is kérnék.
Ismerem! -
SimonYana
addikt
válasz
CHIPman #4844 üzenetére
Akkor rendelj mielőtt azt mondo baromság!
Nagyon okos vagy úgy látom! Jó lenneha kicsit máshogy adnád elő!
Kb 6 nagykerbe vagyok járatos,de benézhetsz a Hardverkerhez és az Aquahoz Ipon-hoz is!
Azt ne mond , hogy ezeknél kicsi a készlet!
Próbálj meg venni TE nagyokos!
Imádom mikor valaki túl okosnak képzeli magát , mert talál egy weblapot ahol esetleg rendelésnél még egy hét múlva sem kapja meg,mert nem tud szerezni! -
Bluegene
addikt
válasz
CHIPman #4565 üzenetére
ne strumpfoljátok le a northwood-ot ennyire goromba hozzászólássokkal
gondolkozz! ugyanezt fogod mondani h milyen ócska az E5200 mikor 10 wattos 10 magos 40X olyan gyors lézer processorok lesznek, h milyen ócska és sokat fogyaszt az E5200 meg a Phenom2? Mert megsúgom sokkal jobbak jönnek, ezeknél is
nem, én akkor azt fogom mondani h a saját korában viszonylag jó proci volt, ennyi és fejlődik a technika, és tisztelni kell az elődöket
-
Oliverda
titán
válasz
CHIPman #4543 üzenetére
A dalai láma.
Arról szól a teszt hogy hasonló értékben raktak össze platformokat. Ha ez nem lett volna egyértelmű (a végén írják).
CrossFireX and the Phenom II X4 940 – Competitive or Not?
Esetleg olvasd el ezt.
-
schumi
aktív tag
válasz
CHIPman #4270 üzenetére
igen ezt nem írtam külön ahhoz Gigabyte UD3 lap menne + ddr2 1066 cl5 2*2
akkor már az árak közti különbséget is mondom első konfigot veszem alapul
első verzióhoz képest a 2. + 4k
és elsőhöz képest a 3. + 8 k
szóval vészesen nem nagy különbségek, csak hogy melyik lehet a jobb ddr3/ddr2, 3@4/4 -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
CHIPman #3748 üzenetére
egyik se volt. fixen 62 FPS. full bottal. 15perc játék. beállítások maximumon.1280*1024-ben.én nagyon megvok elégedve az egeremmel. megérte megvennem. amióta megvan, nem kell szenvednem az egér beállításal. egy-két kattintás és minden oké
csak javasolni tudom nekedis
(600-2500dpi-t tud
)
-
old gray
addikt
válasz
CHIPman #3622 üzenetére
Őszintén, tudod egyáltalán mit akarsz venni? Mert itt is meg az X3 topicban is linkelgetsz ilyen-olyan-amolyan lapokat, meg vitatkozol, hogy a Q9300 jobban megéri, mások véleményét meg elengeded a füled mellett. Ez olyan általános iskolás, de max. 9-10. évfolyamos szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest