- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
"Hi guys and sorry for the inconvenience. It seems that the NDA for the new stepping has been moved to 4th of November, so AMD kindly asked us to remove the information regarding the new C3 stepping. All the info will be right back up on the 4th of November. Untill then, you can see what this CPU can do here, where SF3D and Macci benched it under LN2 a while ago."
lol
-
Cadal
őstag
.. és ha a videó felkeltette az érdeklődésed, itt vannak a részletek is!
-
marcias
őstag
Amikor az alaplapon volt rajta, először azt hittem abból a nedvszívó tasiból szedte ki a gyöngyöket.
Jah akkor ez olyan, mint a mobilarénán az öngyújtó, nem? Hogy lehessen tudni mekkora.Meg egyfajta védjegy. Ötletes.
Én meg itt indítványozom, hogy keleten szokjanak át a latin betűkre, legalább a neten, mert marha idegesítő.
-
Konfigos
őstag
Nekem phenom 9850Be procinál jóval kevesebb érték jött ki mindre főleg az írásra.Tehát személyes tapasztalatom szerint javult itt is a Phenom II elődjéhez képest.Tudnék még sokkal jobb eredményeket kicsikarna a memóriából de nem látom értelmét.
Bárki bármilyen tesztet akar az jelezze és csinálom#1712: Az e6700 soha az életben nem fogja be egyikben sem szerintem.De ha gondolod keress valakit akinek e6700-ese van és küldd mit nyomott neki szerintem a közelében sincs ezeknek az eredményeknek.
-
Bluegene
addikt
te is kérsz egy kedves püh-t?
egyébként csak leírtam ami történni fog logikusan, nem tudom mit kell ezen fölháborodni, az is lehet nem lesz igazam, de jókora valószínűséggel igen, nem értem egy véleményen mit kell fölháborodni, még ha nem is tetszik, no pont ez az ami unintelligens
és egyáltalán nem támadó szándékkal írtam
-
Bluegene
addikt
nem, nem, nézd meg a toplistát, a 3Dmark06 fukarkodik a pontokkal
Leviske: nem mondtam hogy kézpénznek vegyed, persze hogy jobb lenne egy átfogó teszt, ha lenne akkor szívesebben linkelném be, mint ezt
de ettől függetlenül valósnak tűnnek nekem az eredmények, szvsz ettől se kell csodát várni, nem egy gyökeresen új chip, nagymértékben hasonlít a phenom I-re -
Oliverda
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest