- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czuzia
csendes tag
Bocsi hogy nem reagáltam, valahogy átsiklottam felette
A tx2őt nemismerem, nemtudom milyen lehet. Az általad linkelt TX3-al az a baj, hogy a postaköltséggel együtt már tuti lenne legalább 5k. Itt helyben meg újonnan 5,5k. De köszi a segítséget, utána nézek a tx2nek.
Lord Vader: Nekem kicsit máshogy vannak a dolgok:S Ha rámegyek a cpu voltage controllra csak 0 és +0,600 között állíthatom. És én nemtudom állítani az északi, déli híd feszét, nincs is ilyen menüpont, és az a cpu nb vid pont sincs. Melyik bios van fent neked?
-
smiti
veterán
Látom elég rendesen alul vagy feszelve. Ez idle vagy load hőmérséklet neked ? Mert ha load akkor nem olyan rossz szerintem, csak az a kérdés, hogy mivel hűtöd ?
Nekem most egy ideje fut a Prime95 és 40 fok, biosban 1.3V van beállítva.
mod.: jut eszembe, a Core Temp-ben mennyire kell állítani a Tj. Max-ot, vagy jó így a 70 fokon ?
-
-
-
Szia!
A lapom egy Gigabyte GA-MA770-UD3 ebben a 955BE és azon egy Freezer 13.
Azt most meg nem mondom, hogy túlfeszeli-e. A CPU-Z kiirja? Vagy csak BIOS-ban látom?
Igen, olyan mint a képen, csak:- elöl van egy venti ami nyomja rá a levegőt a HDDkre (3 db)
- alul van a táp
- hátul van most egy nagy venti (12 cm-es)
- és felül van mégegy
- e mellett van mégegy hely, az most üres
- a ház oldalára még két ventit tudok rakniMagyarul a hátsó és a felső venti 90 fokot zár be.
Tudsz erre valami jó és hatékony hutest ajanlani.
Vizezesre most nincs keret sajnos.Esetleg egy másik procihűtő megoldást jelentene?
- Alpenföhn GrosClockner RevB
- Alpenföhn Brocken Purple Edition
- Alpenföhn Sella- NOCTUA NH-U9B SE2
Udv. core2
-
kfron
aktív tag
-
Winne
nagyúr
Abszolut nem ért hozzá, kb leírásból sem tudja megcsinálni, ezért mondtam neki, hogy megkérdezem itt a szakikat és segítek neki majd. Gyári hűtővel azt mondta, hogy egyszer megnézték, de kékhalálozott egyből a legkisebb változtatásra is, aztán inkább nem piszkálták. Gondolkodom abban most, hogy eladom neki a Zalman 9700-amat és megnézzük azzal, hogy mit megy tuningban. Elvileg BE van neki.
@(#13925): phenom vs. athlonra gondoltam.
-
-
reset
senior tag
Igen...több év alatt megkeményedik, de nálam még ebből soha nem volt gond. Itt viszont nem áll fönn az a veszély, hogy az anyag fölhordásakor esetleg a CPU-környékét is beszennyezed
- embere, szituációja válogatja. A Tied is egy vélemény a sok közül és másoké is. A kérdező válogathat tetszése szerint a megoldások közül -
agemate
addikt
A gyári hűtő olyannyira sz@r, hogy alapfeszültségen, alapórajelen egyszerűen kevés! Ha így hagyom, a lyukacsos-agyonhűtött HAF 912+ házamban is 62-64°C-ig melegednek a magok, pedig a pasztázást is körültekintően csináltam. Én 1.2V-on járatom 3.2GHz-en és így 55°C-ig melegednek a magok és a cooler hangja is elviselhető. De efölött már zaj- és hőszennyezésről beszélünk.
-
darál0w
Jómunkásember
van, aki nem tuningol, és elég neki a 3200 vagy 3400mhzes alaporajel bőven, amit csak a BE procik tudnak ugye...és nekik ne adjon procihűtőt?
és ráadásul joval többen is vannak azok, akik nem tuningolnak, mint akik igen.
a másik dolog...aki tuningol, annak abszolut nem jo az alaphűtő. egyik procira sem. ilyen erővel mindegyik procit adhatnák hűtő nélkül.
-
Tomko78
őstag
Ugyan miért ezek gyári helyek hamár lehetőség van akkor ugye te nem tennél be ?
Csak azt írták el a gyártoi oldalon hogy ide pedig nem 12cm venti kell hanem 14 es és azért nem lehet normálisan lefogatni . De majd rendelem a új cpu hűtőt akkor lecserélem a 6db 12 cm est 14 re
-
Zohan
senior tag
-
Beri
addikt
Attól függ, milyen AM2-es lapról milyen AM3-asra. Meg hogy vannak-e gondjaid a jelenlegivel (pl. lángolnak a fetek a proci mellett terheléskor). A memória írási/olvasási sebessége nem fog drasztikusan nőni, ahogy láthatod.
Stukker1987: Könnyen kideríthető. Mérj egyet alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest