- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #24444 üzenetére
A 4 GHz-es X6 kapott 7-et a 4.5GHz-es 83xx meg kapott 7.6-ot. Hmmm...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Malibutomi #24292 üzenetére
Csak a 8as széria érdekel, csak egyelőre még 8350-en kívül nem találtam olyat ami érdekelne. Ha már kell akkor cserélek, most csak érdekel
Nem éri meg a felárat, pláne úgy hogy én még 28ért vettem ezt a procit tavaly.
-
lee56
őstag
válasz
Malibutomi #23376 üzenetére
Nemsokára én is upgrádolok FX-re, remélem az antituning pechszéria ezzel véget is ér nálam is
-
csabika0001
senior tag
válasz
Malibutomi #23334 üzenetére
Van már róla információ mire számíthatunk az említett új(steamroller) szériával kapcsolatban?
-
stratova
veterán
válasz
Malibutomi #23203 üzenetére
Nem lehet, hogy Oli a teszt sokszereplős mivolta miatt, nem szórakozott LLC-vel csak megkereste azt az órajelet+feszt, ahol droppal együtt stabil volt a gépezet?
-
válasz
Malibutomi #23200 üzenetére
Pl. az fx-8320 1866-ig viszi alapba a memóriát... mindenféle mókolás nélkül. Míg a mostani x4-955-öm mellett 1333-asok vannak. A +40% a RAM sebességében azért már érezhető lehet egy enkódolásnál.
-
Zeratul
addikt
válasz
Malibutomi #23194 üzenetére
A kiszivágrgott infok szerint APUknál a mobil 35W richland hozza 65W-s asztali tinity teljesítményét ami elég durva.
-
ETOM
addikt
válasz
Malibutomi #23192 üzenetére
Hát ez a teszt elég gagyi én 965 4ghz-ről váltottam és nem ennyivel jobb multiba az FX 8120 (4ghz-n használom jelenleg). Hasra csapok aztán írok én is egy ilyen multis táblázatot. Nem lehet kimérni így.
-
stratova
veterán
válasz
Malibutomi kolléga eredményeihez megjegyzendő, FX-6100-zal az itteni FX-6200 egyívású, még Bulldozer (ezért is nyomja le a Phenom II c2c). Látom nem volt kedvetek a lengyel tesztben lapozgatni is :]
Az már csak a személyes véleményem, hogy FX-6300-ra Phenom II X3 vagy gyengébb ill. Phenom II X4 CPU-ról pedig FX-8320-ra érdemes igazán váltani. Vis major, ha a lapban csak 3 modulos FX tudná "kifutni magát" (pl.Ext3/Ext4, 4+1-es VRM-es lapok).
-
Alister71
nagyúr
válasz
Az FX6300 mint gondoltam egy jó kis proci. Arra szeretnék cserélni. De ahogy elnézem az 1090T is rendesen szakít. A jó kis fizikai 6 magos. -
Alister71
nagyúr
válasz
Malibutomi #23185 üzenetére
Én azt nézném meg, hogy a 955 mennyit ugrana ebben a tesztben 4.0GHz-en. Szerintem verné a 8150-est is.
-
stratova
veterán
válasz
Malibutomi #23185 üzenetére
Igen, mert a 4.0 GHz-ről szóló blokk elejére került.
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Malibutomi #22992 üzenetére
Sajnos nem ! Bementem abba a számtek boldba ahol szoktam vásárolni és mondtam hogy kérek egy nagyon jó hűtőt AMD rendszerhez ! Ezt adták ENNYÍÉRT ! Azóta inkább a neten rendelek !
-
Apollo_21
addikt
válasz
Malibutomi #22989 üzenetére
Nálam semmit nemmegy..lehet a lap vagy a memó..én nemtudom..de megvoltam róla győződve h a 790Fx és a 965Be c3as megse kottyan majd nekik..ezért lettek beszerezve..dehát..halálian anti a cucc
Reménykedtem legalább a 3,9-4ghz-be még tegnapis. -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Malibutomi #22955 üzenetére
Léghütőkön már végigmentem-....14-ért meg szerintem ajándék volt ez az Antec H2O 920.
Lord Vader:A radiban max 40c a víz...attól meg nem hiszem ,hogy baja lenne a tápnak.Hmm?
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Malibutomi #22934 üzenetére
De az az Ati Hd7850 kártya nem is az enyém hanem Casoli linkelte az előző oldalon....
Szóval akkor neki lenne CPU limit?
Bár nem hiszem,hogy anno az FX-8120 cpu limites lett volna egy HD7770-el...
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Malibutomi #22924 üzenetére
Annak idején úgy gondoltam ,hogy csinálok egy kb belépő szintű scorpius platformot.....
Ez végül is összejött....de amikor elkezdett röcögni alatta a Moha Warfighter(pedig nem full-on nyomtam)...nah akkor betelt a pohár.Az Asus HD7770 teszteltem Passmark-on és volt olyan 550Ti ami leverte....pedig zsír uj volt a kari.Meg hát az a cukor hütés...bazz az qwa hangos.Eleve mikor bekapcsolod a pc-t. akkor hirtelen felpörög fullra aztán áll be.
Most épp a FarCry3-mat nyomom egy sz@ros 550Ti-vel és full-on simán elmegy.Tudom nem egy egészséges dolog keverni Az AMD-t egy Nvidia karival...és épp ezért is vettem anno mindig ATi-t de aztán egyszer hozzámkerült egy Nvidia-s kari és nagyon meglepődtem mert sokkal szebbek a szinek és úgy egyáltalán az egész grafika ...szóval azóta nem nagyon veszek Ati-t.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Malibutomi #22921 üzenetére
Igen ....én is megvettem anno az Fx8120 miatt az Asus M5A97-t.......
Én nem akarom mocskolni az Bullokat ...de azt nem szeretném ,hogy más is belecsöppenje abba a qwa nagy szívásba mint amiből én hála már kimásztam.
-
TeeBee73
veterán
válasz
Malibutomi #21150 üzenetére
Igen, azóta "megsasoltam" én is.
MEA CULPA!!!
Kb. 15 gépet raktam össze aznap, volt egy AC13 hűtős is, úgy emlékeztem, az az Athlonos konfigra ment. Ezek szerint, nem.
MOD2: Lacpac:Lehet, még is arra ment, "óccsó'" játékos gépet kértek, arra emlékszem, nVidia chipsetes deszka volt alatta.
-
TeeBee73
veterán
válasz
Malibutomi #21097 üzenetére
Szerintem, meg alapjáraton egy kicsit sok.
MOD: Igaz, a TX3, meg a Mugen2 nem egy súlycsoport, de nálam húzva is van, még is hűvösebb.
fodor0410: A BIOS-ban auto-n van a fesz? Ha igen, állítsd át manual-ra, és adj neki első körben 1.2V-ot. Ja, és prime95-tel, smallFFT-vel tesztelj, min. fél órát. Ha stabil, viheted lentebb is a kakaót.
-
fodor0410
tag
válasz
Malibutomi #21097 üzenetére
az AsRocknak van egy OC Tuner programja, és abban lehet változtatni a ventilátor sebességét level 1 és 10 között, a tesztnél 10-esen volt kb. 2500 RPM
-
fodor0410
tag
válasz
Malibutomi #21095 üzenetére
az én kérdésemre válaszolt már valaki?
lassan már nem tudom, melyik hozzászólás mihez tartozik...
-
seederking
őstag
válasz
Malibutomi #21093 üzenetére
Lasali kolléga tanácsát véltem követni.Miszerint kevés lehet az nb-1.225 igy azt irta emeljek 1.25re.Nehéz kibogozni mivel próbálkozzak.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Malibutomi #21076 üzenetére
Szintén 2 napig bírtam.
-
seederking
őstag
válasz
Malibutomi #20978 üzenetére
Nos akkor a tanácsaitokat vegyitve megpróbálok elsősoron egy általam "egyszerűnek" vélt eljárással kezdeni.Letöltök először is egy aida-t.Visszaveszem a feszt,a szorzót hagyom 18-on.A venti kezelést mármint a cpu hő target-et pedig leveszem 58-ról 53 fok-ra.Fan level-nek 5van beállitva.Ja és a többi chafan1,powerfan neked hány fokra van állítva?Mármint target,level?
-
Yeffy
veterán
válasz
Malibutomi #20046 üzenetére
nekem is dettó ugyanez van AsRock 970 Extr.3 lappal, h kb 10 fok eltérés van a kupakhő és a magok hője között...
ez nem gond akkor? a maghőt kell figyelni ez esetben, jól tudom, ugye?
a másik kérdésem pedig az lenne, hogy nemrég újítottam be a fent említett deszkára 8 G HyperXblu 1600-as rammal, ill egy X4 960T-vel. mikor először akartam UCC-zni, sikeresen elfüstölte többszöri próbálkozás után a tápomat, ami majdnem rántotta magával a deszkát is.
na mármost az lenne a kérdésem, h érdemes UCCvel próbálkozni? vagy hanyagoljam? megmondom őszintém, ezek után, ami történt, nem merem forszírozni. csak így meg bosszant, h van 2 mag, ami lehet, h használható. mondjuk a boltos span elmondása szerint ezek között a cpu-k között gyakori ilyen, ahol nem lehet rendesen unlockolni.
illetve a régi tápomnak csak 4 pines cpu ága volt, nem 2x4, de ez állítólag nem feltétlen gond. bár én erre is tippelek, aztán meg ki tudja...na kérdésem az lenne, hogy kinek mi a tapasztalata ezzel a procival? merjek vele próbálkozni v hanyagoljam?
köszönöm a segítséget
-
lacam71
tag
válasz
Malibutomi #20046 üzenetére
Giga 785GM-US2h
ja és 1.36 V CPUZ (ennyi feszen megy stabilan 3.8Ghz-en)
4GHz-ez már kell 1.44 V -
Teodor52
senior tag
válasz
Malibutomi #20048 üzenetére
Nem állítottam valóban és a feszültség 1,4V!
De több olyan topicot is olvastam a neten, hol a 955 BE alapfeszen is ment 3,8 GHz-et!
Létezik az, hogy 955BE és 955BE között ilyen mértékű eltérések lennének?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Malibutomi #19805 üzenetére
Szóval akkor azt ajánlott bekapcsolni tuning során?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Malibutomi #19803 üzenetére
Az mit csinál?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #19802 üzenetére
Úgy fest megoldottam-->load line calibration biosban.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Malibutomi #19779 üzenetére
Lehetséges.
-
pepusos
senior tag
válasz
Malibutomi #18766 üzenetére
... már azért is járt volna minimum egy ölelés
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Malibutomi #18763 üzenetére
Genji:
Ok. -
kop8
őstag
válasz
Malibutomi #18099 üzenetére
Szerintem elég jó lap, a memória első indításra ment azon az értékekken amit a gyártó megadott!
Ez vagy a lap vagy a memória érdeme, de jól működnek együtt!
A procit is picit jobban tudom benne húzni mint a régi 790x-ud3p-ben.
Sokan mondják hogy nagyon melegek a lap hűtő bordái, nekem max csak langyosnak mondhatók, igaz a proci hűtüm rá fúja a levegőt.
Szerintem jó lap, csak felment az ára kicsit mint mindenek.
juhasz406
Töltsd ki az adatlapodat.....
Akkor okosabbak lenénk -
krystman
őstag
válasz
Malibutomi #18006 üzenetére
Hát nem tudom, hogy alakul, hogy cseréleke memóriát, de ha igen, akkor lehet hogy érdekel majd! Miért akarsz cserélni lapot?
-
apollo12
veterán
válasz
Malibutomi #17985 üzenetére
-
apollo12
veterán
válasz
Malibutomi #17983 üzenetére
am3+ os lapokban megy a C&Q val akár a 22 szorzóval is
mert a bulldik 22szorzóval is fognak menni
-
apollo12
veterán
válasz
Malibutomi #17980 üzenetére
ha bírja akkor hagyad
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #17894 üzenetére
Azért, hogy biztosan tudjam, hogy ennyi fesz elég neki itt.
Cole86: Jövőhéten veszek egy HD6850-et.
BF3-mat én szeretném közel max grafikán játszani. Továbbá a ma pH!n behírezett Dell U2312HM-ra kéne kidobnia a képet.Persze ha kapok olcsón 2311H-t, akkor arra.
Összesen az alábbi játékokkal tervezek a jövőben:
BC2 + Vietnam, Ro2, F1 2011 < már megvannak
BF3: Előrendelve. -
ankaz
tag
válasz
Malibutomi #17834 üzenetére
36fok idle
-
ankaz
tag
válasz
Malibutomi #17827 üzenetére
Lehet, hogy kevesebb, most nem annál a gépnél ülök, de azt is meg fogom nézni konkrétan. Nem szoktam figyelni folyamatosan...
-
apollo12
veterán
válasz
Malibutomi #17723 üzenetére
mondjuk stem ki lehet próbálni 17x223 at
-
apollo12
veterán
válasz
Malibutomi #17721 üzenetére
800mhz hagytam így most 908mhz megy 2.02voltal ezt még birja a ddr2 hütés nélkül
-
apollo12
veterán
válasz
Malibutomi #17716 üzenetére
úgyis a 6870 es nek elég a 3.7 proci sztem fullhd ban
mert öcsémnek egy 6850 es van 1000-1150mhz en a bf3 high beállítás mellet tudott szépen menni és ott is elég volt a 3.7ghz proci is
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Malibutomi #17716 üzenetére
Na igen, csak 1.375V még bőven jó annak a procinak.
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Malibutomi #17713 üzenetére
Próbáld meg 3850-3870 környékét kis fsb emeléssel 1.375-1.4V-al, szerintem vinnie kell.
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Malibutomi #17710 üzenetére
Gondolom nem fsb-vel tuningoltad, hanem szorzónöveléssel...
Mert előbb kolléga is abba a hibába esett fsb növeléssel küldte, és 3.9-nél megállt neki, aztán rászedtem a szorzónövelésre alap 200MHz-es fsb-n, és egyből jól meg tudta küldeni a prociját. -
apollo12
veterán
válasz
Malibutomi #17636 üzenetére
tegnap raktam fel ismerősömnek egy 13pro-t, és 1.4volton 4ghz en simán le hűtötte 55Cfokon ment neki 1600rpm en
paszta ami rajta van gyárilag az elvileg mx2 -
Torry
addikt
válasz
Malibutomi #17485 üzenetére
CPU-NB-re gondoltam igen.
Nekem instabil a magfeloldás, 1.2375 alatt.
Miért van az, hogy nekem a kupakhő a magasabb a maghők az alacsonyabbak?
Másik, hogy a cpu-nb fesz hatással van a cpu órajelre, vagy a cpu órajel csak a cpu fesztől függ? -
Alister71
nagyúr
válasz
Malibutomi #17358 üzenetére
1.375-ön megy nekem 4GHz-n. klikk
-
apollo12
veterán
válasz
Malibutomi #17358 üzenetére
1.425 ig adhatsz neki
vagy próbálj 18.5x216 os fsb vel így még a C&Q is megmarad így sikerült nekem is stabilizálni 1.38volton, de 20x200 csak 1.416volton sikerült
-
Alister71
nagyúr
válasz
Malibutomi #17342 üzenetére
Nekem 1.26 volton tudja a 3.6-ot, 1.1 volton, 2.4-es NB-vel. klikk
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Malibutomi #17344 üzenetére
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Malibutomi #17344 üzenetére
Akkor kezdtem el gyanakodni a melegedésre mikor BFBC2 alatt pl pályaváltásnál fekete képernyő, a program nem válaszol, vagy szimplán játék közben kidob az asztalra és teljesen kilép a játék.
-
apollo12
veterán
válasz
Malibutomi #17337 üzenetére
az igen, a másik itthoni gépben 1.28volton 3.7ghz stabil
-
Cole86
senior tag
válasz
Malibutomi #17337 üzenetére
Hol vetted te a procidat ,h a ló rúgna meg....?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Malibutomi #17185 üzenetére
Én 1.26 volton használom 3.6-on és 1.1 volton a 2.4-es NB.
-
pepusos
senior tag
válasz
Malibutomi #17157 üzenetére
Sztem én ezt ki sem próbálom
-
pepusos
senior tag
válasz
Malibutomi #17147 üzenetére
Az nálam a memória feszét emeli vagy csökkenti. Épp most tettem fel az AMD overdrive-t... ott lehet állítani NB Vid-et, most 1.0500-on van, tudom húzni egész 1.550-ig... csak az a baj, hogy ha nem BIOSból állítom, akkor 11es NB szorzóval már el sem indul a gép.
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Malibutomi #17147 üzenetére
Tedd fel ezt akkor:
Ebben a progiban be tudod állítani tutira, csak azért nem javaslom a szoftveres tuningot, úgy őszintén megmondva.
BIOS-ból a legmegbízhatóbb a tuning. -
pepusos
senior tag
válasz
Malibutomi #17124 üzenetére
Hm... nekem nincs CPU NB VID Control, minden más ugyan ez! Pont az hiányzik ahol +feszt kellene adnom. Eddig az NB voltage controllban próbáltam feszt adni neki, azt hittem ott kell, de már látom hogy nem... ilyenkor mit lehet csinálni?
-
pepusos
senior tag
válasz
Malibutomi #17122 üzenetére
NorthBridge volt control van nálam BIOSban, erre gondolsz? +0.0025V és + 0.375V között lehet állítani, de itt bármire állítom nem megy. Everest egyébként északi híd magfeszültségre 1.1V-ot ír, BIOSban 1.2-ről indul...
Alapfeszen 11es szorzóval nem indul már alapfeszen sem -
pepusos
senior tag
válasz
Malibutomi #17119 üzenetére
Mennyire kicsit? Végigpróbáltam már elég sokat, de egyikkel sem megy. Gép áll, vga-n valami led pirosan világít, monitort el sem indítja :S
-
civ
csendes tag
válasz
Malibutomi #17082 üzenetére
Értem, megnyugtattál!
Köszönöm a roppant gyors választ!!
Kicsit bexartam... -
Alister71
nagyúr
válasz
Malibutomi #16838 üzenetére
Persze, és a VGA-t is sokkal jobban hajtja.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Malibutomi #16834 üzenetére
Simán maradhat, nekem is annyin megy.
-
oz82
senior tag
válasz
Malibutomi #16834 üzenetére
Ha stabil, akkor maradhat! Ennyit dúrva feszelés nélkül szinte mindenkinek megy.
-
nanus
senior tag
válasz
Malibutomi #16274 üzenetére
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Malibutomi #16267 üzenetére
Szerintem jól teszed.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Malibutomi #16263 üzenetére
Nem hinném hogy a frissebb bios segít. Az alaplap tápellátása gyengusz. Így legalább a procit is kíméled. Vagy cserélsz alaplapot.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Malibutomi #16261 üzenetére
Alaplapod reviziója?
Szerk.: A procinak pedig 1.4v-on tudni kellene a 3.8Ghz-et, de még jó eséllyel a 4-et is. C3-ak mennek mint a szél.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Malibutomi #16259 üzenetére
Ez ilyen. Melyik reviziot vetted a prociból?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #16114 üzenetére
Na hogy ezt leírtam azóta megy 1,3-on kereken 18x200-al. Én általában belövöm a Just Cause 2-t, az általában kb 2 perc alatt kidobja ha hibázik a proci, de most egy órája tolom
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #16036 üzenetére
770-esekben működik. de nekem 790X van, abban meg nem! vagyis az enyémben nem! bár másnél sem ebben a lapban.
-
ádika86
aktív tag
válasz
Malibutomi #16033 üzenetére
Igen nekem 1,4 az alap
és nem nyúltam hozzá eddig. a CnQ működik nekem is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #16034 üzenetére
milyen alaplapban?
-
ádika86
aktív tag
válasz
Malibutomi #16012 üzenetére
köszi és akkor a lényeg, hol és mit emeljek a progiban?
pcworld-ös linken azt olvastam, hogy érdemes a hozzáértő módban állítgatni a cuccokat. erre gondolok: kép tehát emelem a feszültséget és ezzel együtt az össze magra vonatkozó szorzót és tesztelem, hogy műxik-e? erről szól a dolog?
-
nanus
senior tag
válasz
Malibutomi #16009 üzenetére
Grat a probléma megoldva ......
(#15992) Malibutomi-"A ház elvileg jól szellőzik." -
-most már a gyakorlatban is.
-
Motaba78
addikt
válasz
Malibutomi #16002 üzenetére
az már teljesen normális állapot, egy kis légmozgás csodákra képes ezekben a melegekben.
egyszer kell egy brutál házba fektetni, az örökös.
-
Motaba78
addikt
válasz
Malibutomi #15992 üzenetére
a két vinyó is elég meleg ott a kuckóban, annak sem tesz jót.
39°C
46°C+ nagyon meleg a szobában is a levegő ?
-
nanus
senior tag
válasz
Malibutomi #15996 üzenetére
CoolerMaster Hyper212+(hátrafale nyomja a levegőt) tiéd nem elforditható?
szerintem sokat segitene ha oldalról kapna egyet ami befelé nyomja -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #15996 üzenetére
No ugy fest nyertem egy 4-5 fokot hogy felülre került a venti, és kihuzza a prociról a meleget.
-
nanus
senior tag
válasz
Malibutomi #15994 üzenetére
Ha elölről van egy befelé-hátulról egy kifelé(procihűtőd is erre nyomja?)az eléglehet estleg egy plusz az oldalára ami befelé tolja.
-
nanus
senior tag
válasz
Malibutomi #15992 üzenetére
-
nanus
senior tag
válasz
Malibutomi #15990 üzenetére
Sok.....[link]
ez max 1.5v-nál lenne elfogadható hőmérséklet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 1 / 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest