- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyufaaa
veterán
-
Alister71
nagyúr
válasz
Wukiwo #16506 üzenetére
Statistics
Average FPS: 62.83
Duration: 37.77 sec
CPU Usage: 62%
System memory usage: 69%
Video memory usage: 77%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: Off
View Distance: 25
Detail Distance: 31Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Service Pack 1
Video Adapter: AMD Radeon HD 6800 Series
Video Driver version: 8.17.10.1091
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) II X4 955 ProcessorNekem autón így állítja be. A vicc a 62%-oc cpu használat. Itt a gond, akármilyen cpu-t teszel alá, a játék nem használja.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Wukiwo #16499 üzenetére
Én 100%-osan utána néztem, mielőtt megvettem a 955-öst, hogy mire képes. 26-ért tökéletes vétel és slussz. A 6850-esemhez elég, még ha hagy is benne 3-4 fps-t, mert hagy, az sem zavar.
955 feletti C3-as rev-es Phenomot csak akkor szabad venni, ha a 955-el 1 árban van, mivel nincs szorzózár, így alapórajel sincs.csabika0001: nem tudom milyen halból van, egy ideje már le volt fagyasztva, még az asszony vette. De finom nagyon.
-
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Wukiwo #15714 üzenetére
Akkor már nem bíbelődöm vele, így hagyok mindent, végülis így is tökéletesen muzsikál, GTA4-et meg ki nem szarja le...
Viszont amit nem értek apollo gépén, aminek CPU-ja hajszálnyival gyengébb, mint az enyém sokkal jobban megy maxon, mint nálam, holott GTX470-es kártyámat is csontra húztam már... ez tényleg paranormális jelenség már... -
Crossfit007
senior tag
-
Jimmy8
senior tag
válasz
Wukiwo #15501 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jobb, hanem azt feszegettem, hogy minek jobb?
Örülök neki, hogy jó tapasztalatod van, ha hobbiként fogod fel, azzal nincs semmi baj, de a topikokat olvasva a tizenpár éves fórumtársak azt szűrik le, hogy pl Sandy i5 2500k alatt nincs élet. Szegény szülők...
Ha játék, nézzünk egy példát:
AMD 955BE ~24e Ft
Intel 2500K ~47e FtAz intel jelenleg kb 55%-kal drágább mint az AMD
A te videokártyáddal (ami szintén nem alsó kategóriás
) játék közben valósan 50%-kal többet tud az Intel?
Mindenhol azt olvasom, hogy játékra inkább erős videokártya kell, mint brutál CPU. Jó pár teszt erről szólt...
Félreértés ne essék, tényleg nem kötözködni akarok, aki teheti vegyen erős és drága CPU-t (azaz Intel i5-től felfelé), ha úgy gondolja, hogy neki szüksége van rá, de jelenleg ár/teljesítményben a 955BE szerintem a befutó.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Wukiwo #15222 üzenetére
Minimális ráfordításba volt a csere, és ez a proci nagyon megéri az árát. 26 ezerből milyen Intelt lehet venni újonnan? Max 2100-et, ami 2 magos, köszönöm nem kérek belőle.
A Crysis2 játszhatatlan volt, azt hittem a 6850-es nem bírja. Ultra grafon csak mekegett 8-10 fps, az is laggolt. Most 25-35 fps van a 6850-essel, teljesen folyamatos, játszható 1680-ban, Ultrán. Többi játék is sokat gyorsult. -
válasz
Wukiwo #15120 üzenetére
oszinten? 24 bol elmentem viszgazni utana folyt a csap kb 3 orat azt szereltem kozben a lapot ramot procit hutot meghoztak.. beszerltem mentem tovabb szerelni majd vegre leultem a gephez nem taltam win cd-t kb 1 oraig probaltam hatha a reegi win eltudom inditani a vinyorol.. hat nem akkor nagyon nehez n veigg pobalva a par eve meglevo dvd kozott kirpobaltam parszor oket hogy ilyen nincs hogy egyik sem az akkro feladtam utan megtaltam a polcon nagyon fent 1 doboz alatt... na akkor felraktam nem volt telepito cd-m masik geprol neten megkerestem... mint kiderult rosszak, nem erttem miert nincs meg mindig net a gepen hat rossz driverek vegre masik gepen ujra rakretem hogy akkor melyik verzio jo... felraktam es a rendszer osszeomlott 1 max masfel percet birt a gep talpon allni... szoval kb 21 korulig birtam utana befekdutem az agyba a zombi hozzam kepest elo ember... aztan most ujra 24 ben vagyok.. de kitaltak meg menjek bea kozpontba reggel aaztan vasarnap 24 megint... de nembaj holnap vegre megcsinalom a kibaszott gepet es elvezni fogom v nagyon merges leszek kilepek es ehen halok a segelybol... de a gepem ott lesz velem amihez vegre eltolthetek mar 1 kis idot.... de bno megnyugtatott hogy holnapra lehet megis elcsereli a muszakot hogy velem lehessen... en meg mondtam neki k de a a gep kozenk fog allni... 2 hete nincs gepem mert eladtam a lapomat... utana mikor az volt veszek lapot hozza vegre jo aron elvittek a procit is... aztan taltam jo aron alaplpaot masnak akrtam venni procit aztan meg jobb aron ajnalottak procit csak azt is meg kesve es most ott tartok hogy megint nincs jatek mert dolgozom... de legalabb a viszgaidoszaknak vege... lehet le is mondom a kibaszott nyaralst... legabb annyit hagy lehessek mar otthon.. amugy a gep koszoni jol van... nincs fogaysztas alatt nincs kinozva szoval a leheto legjobban erzi most magat
de majd holnap teszek rola...
-
Templomegere
senior tag
Mit gondolok róla?
semmi egyebet mint egy 4 magos , végre jól tuningolható AMD proci . Volt Phenom procim régebben minden féle csúcs lappal , de csak szívtam vele ( tudom tudom az én hibám volt az (is)) utána vissza tértem X2-re . Majd volt egy jó cserém intelre (kizárólag pénzügyi megfontolások motiváltak ) , jelenleg ez van , de kivágom a gépházból , amint sikerül szereznem egy 940-est . AMD-t .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest