- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
RootRulez #23221 üzenetére
Elvben menni kellene, az enyém Gigabyte, de szintén 760G chipsetes. A videóvágások alatt 3,8-at megy, gyári alapfesszel. (valszeg többet is tudna, de nekem elég). Tehát azonkívül, hogy megy... a szorzózármentesség minden előnyét ki tudom használni. Mondjuk a Giga ráírta a támogatott listára, míg valószínű, hogy az MSI lehagyta véletlenül... de Gyurmának abban igaza van, hogy addig ne adj ki pénzt, amíg ki nem próbáltad... vagy keress olyat amin a NET-en is írják a 955-öt.
szerk: Egyébként én olyan lapot vennék ami biztosabban viszi az új FX-eket... a Visherákat... Tehát 970, 990-es chipset... abba az irányba később lap csere nélkül is bővíthetsz és min. 1600-as RAM-ot rakjál bele már most. A 760G csak papíron jó az új FX-ekhez, Ha csak 4+1 tápellátása van, az nem az ideális hozzájuk.
-
Sabre
őstag
válasz
RootRulez #14606 üzenetére
csak a maxot írja ki.
nekem abban segített volna, hogy a procim 2 maggal elvileg 80w, 4-el meg 125w.
de most 3200on hagytam 4 maggal és visszavettem az alapfesz 1.4V-ról 1.325V-ra és egyelőre stabil és hűvös a történet, ha lesz időm képet szétkapni akkor lesz a lap és hűtő csere, addig kihúzom ezzel így ha stabil. remélem azért egy phenom x4 3200mhz-en elég lesz még a játékokhoz valamennyire, nem kell sok kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amazon Kindle
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest