- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Én egy Asus Dual 6gb-os 1060-as hajtok, egy 4,5Ghz-es 6300-al. Igazából a tapasztalatom az, hogy bőven ellehet vele játszogatni, még multi játékokban is, pl BF1-ben van 70+ FPS-em, vagy pl Divisionban néztem, ott is megvolt 60+ FPS-em, vagy akár Destiny 2-ben is. de azért lassan csak kevés lesz hozzá a proci. Jelenleg párom tolja vele a legújabb AC-t, és meg a Tomb-ot, ahol azért már néhol inkább a 45-50 + FPS-nek kell örülni, de még azért nem szaggat. Szvsz, ha kocagamer vagy, mint pl én akkor el tudsz vele lenni bőven.
-
-
leviske
veterán
Igazából a 4/8-as megoldások valahova az i7 4770 környékére várhatók. Az már egy érezhető szintlépés FX6300-ról. Bár mivel nem annyival olcsóbbak, így megérheti tényleg egy 6/12-es Ryzen-t is venni, de azért azt nem állítanám, hogy a palettáról csak azok lehetnének méltó utódai egy 6 szálas FX-nek.
-
LLKobe
veterán
-
pipo112
őstag
Érdekes win7-et vagy win 8-8.1-et használsz ?
Mert itt szinte tök ugyan azok a pontok, ok nekem a phisycs azért pár százassal jobb ami mutatja is a 2 cpu közti órajel különbséget rendesen szvsz itt meg is mutatkozik hogy 6300 vs 6350 között inkább tdp eltérés van s minimális teljesítmény töblet a 350-es javára -
Habugi
addikt
Micsoda egy este.., csoda hogy nem tettem senkiben kárt / bennem nem tett senki kárt, kinek hogy tetszik..
Na állok neki, veletek mivan? Arra számítottam tele lesz a topic bencsmárkokkal, pipo112 mentette a topic becsületét!
Yllgrim? Kinyomtad a csodapasztádat ami öntudatára ébredt és visszavitt a jövőbe?
Szerk.:
Ops, t1 ezt nem neked szántam.
-
marquuard
veterán
-
troll81
addikt
-
-
MrM94
addikt
Ez eddig rendben van,Alpenfohn Brockent sokan ajanljak allitolag halk es jo huto.Meg ugye Alpenfohn,ok nem gurigaznak szarral.Persze ez attol fugg hogy milyen tuningot tervezel es aszerint tudok en neked ajanlani procchutot de ez itt mar nagyon off.Ha gondolod irj egy privatot azt tudasom szerint segitek
-
atomanti19
aktív tag
Ha marad alapórajelen és/vagy turbó órajelen akkor egy kisebb Arctic hűtő is elég lesz rá.
Freezer 7 Pro Rev.2
Freezer 13
Esetleg a Cooler Mastertől :
Hyper TX3 EVO
Cooler Master Hyper 212 EVO (ez necces lehet, mivel csak 19cm széles a házad és a hűtő pedig 16cm nem kizárt hogy ennél nagyobbat nem tudsz választani)
De ha nem tuningolsz keményen ezek egyike jó vétel lehet! -
Jester01
veterán
Egyébkén igen, léteznek hosszabbítók is.
Ja, ATX12V hosszabbító is kellhet. -
otto14
őstag
Innen egyik se, max az m5a97 le r2.0 de az is butított, asrokkék nál nincs hutve a proci tápellátása, ezért még alapon is alig bírja a procit. Szerezz egy giga 970a ud3 vagy asus m5a97 evo r2.0 lapot, ezek az ajánlott minimum lapok és lehet feluk tuningolni is, de oda kell huto a procira, mert a gyári prochuto olyan mint egy helikopter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest