- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Bitfenix Formula 550W Gold? A ventilátor is jó és halk is.
Az a baj az olcsóbb FSP-vel nem maga a belseje hanem a benne levő ventilátor Yate Loon amit egy idő után olyan kerregő hangot kiadni.
Az én tápegységemből is letojtam az 5 év garit és kivágtam belőle és helyette lett Be Quiet! Pure Wings 2,mert a Yate Loon elkezdett kerregni és a zsírzsás sem segített rajta. -
lee56
őstag
1.24V az elég sok CPU-NB-nek, főleg ha nem nyúzol semmit ami memóriavezérlőt igénybe venné. FSB-s húzásnál lehet még hasznos, mert úgy a CPU-NB frekvencia is nő, igy lehet vele stabilizálni a tuningot, vagy ha sok RAM modulod van, és/vagy RAM-ot is tuningolsz. Nálam pl 2400-nál egy kicsit több is mert FSB-zek, de így is elég 1.2V körüli érték, és mióta külön a RAM-okra is adtam 1-2 század voltot, egy fagyásom se volt mostanában. Valahol azt olvastam, hogy hosszútávon 1.25-1.3V-nál magasabb nem is tesz jót neki.
rovtiv3 : Arrafelé lehet az alapfesz, nekem azt hiszem 1.15-16V, de lehet ez is eltérő CPU-nként mint annak az alapfeszültsége.
-
rovtiv3
aktív tag
Ez érdekes, azt sem tudom, hogy másoknál általában mekkora értékre állítja a lap az NB-feszt. Nálam ~1.12V az alapfesz. Én is a Phenomos beidegződések miatt toltam fel 1.17V körülire, aztán idővel mindig visszavettem belőle kicsit, mert stabil volt. Most 1.14 körül tartok, és lehet, hogy menne lejjebb is, de ezen a pár századon már nem rugózok.
-
Omli85
őstag
A tápnak elégnek kéne lennie valami melegedés lesz ha be áll az fps akkor droppolja az órajelt ezért áll meg.
APM ki van kapcsolva biosban ?
Az is lehet, hogy a vrm borda alatt nincs végig gap pad így egy két fet nem kap rendes hűtést, nálam pl a killeren így volt kellet rá raknom másik padot :/simo9555: Na pont ezért cseréltem le a killert, olyan nonszensz értékeket kellet adni neki feszben, hogy stabil legyen, hogy amikor meg valami oknál fogva mégse droppolt akkorát vízzel nem bírtam hűteni... :/
Persze az is lehet, hogy egy éhesebb fajta kockád van de pl én killerben nemigen tudtam 4.5 fölé menni úgy hogy vízzel hűteni tudjam. Most meg a saberben 4.8 on 1.5V-val köszöni szépen IBT alatt is max 63-65 fok... -
Lui76
őstag
A 4,7 Ghz-nél tartok (itt a markok lefutottak meg a cinebench)1,37V-al - 4,8Ghz-nél 1,39-el úgy beállt , hogy cmos reset pedig az Asus vissza szokott alapra állni ha gond van.
Az E-s proci is mint mindegyik FX simán mehet 1,45V-ig ha jók a hőmérsékletek?
- 4300-on fog futni normálba úgy érzem már az is bőven elég. -
-
Taifa Díaz
őstag
A Codemasters játékok már csak ilyenek. Mindent kiteszteltél, nyugodtan elvagy, aztán felrakod a DiRT2/3-mat, vagy F1 201x-et, és jönnek is az anomáliák. Az első Codemasters game, ami nem vitte el a stabilnak hitt tuningomat, az épp a mostani Rally. Legutóbb a DiRT3 olyannal szopatott, hogy memória Command Rate. Állíthattam bármit, amíg az 1T-n volt, nem akarta az igazat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest