Hirdetés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Emlékeztem, h láttam már vhol:
az ULTIMATE gépházHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Az attól függ...
Ha olyan házad van, h elférnek a nagy hűtők és nem zavar a kiló vas, akkor jobbakHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Pug
veterán
Én hitetlen
Valóban jobbak a batár léghűtők, mint az egybevizek. Elnézést azoktól, akiknek nem hittem el.
-
MrM94
addikt
válasz #21078528 #22589 üzenetére
egy giga 990xa ud3 4,4ghz stabilan semmi throttling 1,4v al..amikor az asrockal az ex3 al menni fog akkor emelem kalapom..itt nalunk 990 asrock dragabb mint a giga...4.2ig nkm se volt bajom 970ex4 el.. csak instabil volt a hoszenzor az egekbe mert stb..meg a tt kezdett jelentkezni mar 4ghz en 1,2 v al...
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
Kék-e a hangyász? HOGY KÉK-E?
húzzatok vissza a barlangba!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz Lanash #22555 üzenetére
Csak hogy legyen egy ellenvélemény, 990FX Ext3 8120@3800MHz, nincs throttling, nincs drop, de esetleg megnézheted a Toxico-PC-s srácok tesztjét is, 990FX Ext3 8150@4200MHz szintén teljesen stabil.
Ennél a lapnál nagyon sok múlik a ház hűtésén, ha az jó, akkor nincs gond vele, ha nem akarsz extrém tuningot. Mivel a legolcsóbb 990FX-es lap, azt a pénzt (26-29e) simán megéri, csak nem kell tőle 5GHz-es tuning potenciált várni! -
ViZion
félisten
Egyelőre vagy egyenlőre? Az egyenlőre az az, amikor mindenki ugyan azt issza, nem?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Milka 78
nagyúr
válasz Cingáriusz #22581 üzenetére
Próbáltál alárúgni a memóriának?Milyen G-Skill,mert az adatlapon 1600cl8 van.Ha Sniper vagy Ripjaws akkor jó eséllyel menne magasabb feszen 1866 cl10-be,de lehet menne a cl9 is csak el kell vele kicsit szórakozgatni.(itt biztos segítenek a kollégák).
-
aAron_
őstag
-
őstag
Lenne értelme a jelenlegi 1600-as, cl9-es ramokat 1866-osra cserélni az FX6100-as mellé?
Lenne értékelhető különbség? -
bebe159
aktív tag
"kvázi-tag"lettem fúúúú dejóóó vagyok
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #22540 üzenetére
Írd már legközelebb a különbséget "n"-el, légy szíves, mert kiüti a szemet az "M" Köszönet érte
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Milka 78
nagyúr
válasz BomiBoogie #22576 üzenetére
Aham..tehát ide kell felnyomnom mireszt(ő például sötét ),jómagam(nekem I5-öm van) és az FX-es kemény magot(őket meg pusztán szolidaritásból) hogy sértően viccesek vagyunk !Különben ugye én már ki is tiltottam magam vezeklés képen
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz and1ao #22574 üzenetére
Ez nem egy 24/7 szolgálat. Ha valami probléma adódik, kérjük, jelezzétek a "modkerben".
-
MiklosSaS
nagyúr
Ilyen helyzetbe hol a csiga ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #22561 üzenetére
azért sztem ebben az esetben nem egy két apró, formai hibát "mertünk vélelmezni"... ebben egyetérthetünkMilka78: őszintén? sz_rok bele a lelkivilágába, ez egy fórum, egy közösség. ahol, mint tudjuk, vannak alapvető szabályok, "illendőségek" ahogy gondolom az életben sem így beszél egy normális ember a másikkal, mert képentörlés lenne a jutalma (tőlem előbb utóbb legalábbis tuti). ha a tagok mittudomain 95%-a tud normálisan kommunikálni, akkor talán nem ők a hülyék...
na, kapok mindjárt fogadjunk olyan figyelmeztetést...
RV400: széééép
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
stratova
veterán
Urak, inkább azt kéne kideríteni mikor lesz FX-8300, azt még mértékkel be lehetne pattintani Ext3-ba (aminél azért van rosszabb is, mert ebben legalább van LLC a csuri VRM mellé).
2012 végén cikkeztek arról, hogy forgalomba kerül, azóta sem láttam.
Egyébként alapon szvsz el kellene vinnie; Pro3-ban TT-olt az FX-8120 az egyik fórumtársnál, ami alaplap és CPU tekintetében is szerencsétlenebb párosítás volt.
Megkockáztatom, hogy alacsonyabb feszekkel is bírna, azonos órajelet, mint a 8320 (a la A10-5800K vs. A10-5700 órajelek/feszültségek).[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Milka 78 #22559 üzenetére
Régi szép idők,mikor még nem volt kék a szemed.... Most nézem,még az avatarodon is megváltoztattad? (telefonomat már a zintel szponzorálta. ) Azért én tudom rólad,hogy otthon dugiban van egy AMD-s géped még.
ViZion: Kész,végem! Ez volt a hab a tortán mára.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ezennel az FX topik hivatalosan a "Hángérijen Grammar Nazi HQ"Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
válasz pisti19831 #22553 üzenetére
esetleg 2 tapsikolás közben megtanulhatnál fogalmazni is, illetve használni olyan speciális eszközöket, mint vessző, és hasonló írásjelek. nem csak behányni ide a szavakat értelmetlenül, aztán meg a többiek sakkozzák ki, h mi a f_szt akarsz, már elnézést...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Milka 78
nagyúr
válasz miresz #22558 üzenetére
Látod milyen vagy!!!Rossz gonosz...(ráadásul még le is sötéteztek) Neked ezért menyit fizetett az Intel?Lassan összeáll a kép nálam is...boldog AMD-s voltam,majd jöttél te és pufff...lett egy I5-öm! Ez is a te bűnöd!
Komolyra fordítva a szót azért nem kell ilyen mimóza lelkűnek lenni,mert volt egy kis viccolkodás.Basszus ha én minden ilyenen megsértődnék már 3970x-em lenne,de ha ezért vesz valaki i5-öt az meg is érdemli(nem mintha baj lenen a procival én is nagy megelégedéssel használom...jöhet a kőzápor ).Ezen felül meg valószínű nagy veszteség számunkra a kialakult helyzet
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Sajnos nagyon gyenge a VRM része a lapnak,sokszor még alap óra jelen is throttlingol a proci benn.
(#22556) and1ao: Nem csak a 4+1 miatt,a mostani csutka lapom is 4+1-es mégsem throttlingol még 4,2Ghz-n sem. Ott valamit az Extr3 lapoknál elcsesztek eléggé. Volt szerencsém mindegyikhez 970Extr3,és 990FX Extr3-hoz is.
Milka vitt bele a rosszba. Persze nem kellett 2x mondani nekem sem. Amúgy kapott választ.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Máshoz sem ajánlott, sokaknak volt gondja vele...
and1ao megelőzött, szépen körülírta a problémát
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz pisti19831 #22553 üzenetére
OK, pedig kaptál választ...
-
pisti19831
csendes tag
Köszönöm a segítséget.Maradok az i5-nél ott legalább segítettek.
A megértő társadalomnak -
Milka 78
nagyúr
válasz ViZion #22550 üzenetére
Na akkor most Norvégul is az érthetőség kedvéért! Ha tippelnem kéne felhívtad telón és onna vagy ilyen informált!
miresz : Nagyjából tudom,hogy hol van a rezidenciája(még a Google Earth-on is fenn van HD-ban).Ha gondolod összefutunk és ketten elmegyünk meglocsolni(a sarokkádba ),hátha megbocsájt
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ejj, látom sokan nem értik, segítek:
Helló!
Egy AMD FX-8320-at vagy FX-8350-et szeretnék. Van egy Cooler Master TX Evo-m, az elég neki?
Tuning nem lesz. Tuning lesz. (a megfelelő rész aláhúzandó)
És egy GTX 670-et kihajt-e?
Jelenleg Phenom II ×4 955 van, alaplapot cserélném egy ASROCK 990FX Extreme3-re gondolom az jó?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Milka 78
nagyúr
válasz miresz #22547 üzenetére
Mi van??? Nem tudsz olvasni?? Azt jelenti ami le van írva,mégpedig mise,tise nem lesz itten semmise!
Anyám menyi aranyköpés gyanús HSZ. van ma! Bezzeg ilyenkor gyiku lubickol abba a rohadt nagy sarokkádba az ikeás bútorok között ahelyett,hogy csatlakozna!
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz pisti19831 #22546 üzenetére
A 8320,és 8350-hez azt a lapot,és hűtőt is felejtsd el.
"az elég neki vagy nem tuning nem lesz?" Ez mi akart lenni?
"Es egy gtx 670-et ki hajt e?" Hát ha sűrűn locsolod biztosan kihajt.
[ Szerkesztve ]
-
pisti19831
csendes tag
Hello egy amd fx 8320vagy8350-et szeretnék van egy cooler master tx3 evo-m az elég neki vagy nem tuning nem lesz?
Es egy gtx 670-et ki hajt e?
Jelenleg phenom 2 x4 955 van alaplapot cserélném egy ASROCK 990FX Extreme3-re gondolom az jó?
-
Milka 78
nagyúr
Csak hogy ne az legyen,hogy az FX az egyetlen off topic->KATT. Sikítunk a röhögéstől olyan szép sztori lett belőle aminek az indítója egy 8350-es
-
Yeffy
veterán
-
miresz
veterán
Végre valaki megírta. Intel Core i3 vs. i5: játékos szemmel
Milka: Teljesen jól megfogalmazta a srác.
Itt van egy pár Cryengine3 motoral érkező játék: A jövő játékai és a CryEngine 3
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz MiklosSaS #22540 üzenetére
Természetesen a 6300 a jobb vétel,de nekem volt szerencsém a hétvégén kipróbálni egy 4300-ast,és egy Athlon 750K-t is. Egy Phenom II 955-el hasonlítottam össze őket,és meg kell hogy mondjam alapórajelen is rá vert a 4300 a 955-ösre, Crysis3,Sniper GW2,Dirt3,-ban. MOHA MW multiban is több FPS-t hozott,mint a Phenom.Még PerformanceTest 8.0-ban teszteltem,és ott is előnyre tett szert.Jó kis proci a 4300,az a megállapításom.A 750K kb a 955 szintjét hozta.
-
MiklosSaS
nagyúr
Marad a 6300 meet nincs nagy kulombseg 4300 kozott, asus m5a97 lesz az alaplap. 550 W-os OCZ-tappal.
-
ViZion
félisten
válasz RVR400 #22537 üzenetére
"tesztek alapján a 6300 simán felhúzható 4.5 GHz-re"
Azért símának nem nevezném, és kis szerencse is kell hozzá. Ahogy írtam már párszor, enyém is megy feljebb, de 4,3 felett (igaz sok extrát nem hegesztettem rajta) a flashtól bukott a dolog...
A 4,1-4,3 GHz azért nagyon esélyesen működni fog stabilan 24/7-ben.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
sg22
senior tag
válasz BomiBoogie #22530 üzenetére
mi a baj a 4300? 4.8-5ghzre siman fellehet huzni a tesztek alapjan. olyna mint egy 4 magos phenom 5ghzen. azert az eleg jo
what should I do about this?!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #22533 üzenetére
Azé'a zí 3-at nem vetném el , esetleg egy celeron is elég, csak vegyél normális, 1024×768 felbontású monitort hozzá... megjegyzem van egy s478 Northwood-om eladó
Ha lesz dVGA, akkor az APU felejtős szvsz, ráadásul az elég korrekt kártya, kell neki vmi jó proci.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #22530 üzenetére
Nem nekem kell.
RVR400: Jo otlet, a 6300-ra nem is gondoltam.
P.O.W. Listen hozott. Miert FX, nem felsz a hatalmas villanyszamlatol?
[ Szerkesztve ]
-
P.O.W.
tag
Beléptem a klubba egy FX-6300 -al!
MSI MAG B550 TOMAHAWK, AMD RYZEN 5 5600X ,XFX RX 6700 XT 12GB, 4x8GB Kingston Renegade 3600Mhz DDR4, Corsair RM750 ,Noctua NH-U12S, Aerocool Aero One Eclipse RGB, AOC C32G2ZE 240Hz, Razer Deathadder Essential, Genesis Thor 300 TKL
-
MiklosSaS
nagyúr
Egy szereny jatek gepet kellene osszerakjak, nem tudom hogy a 4300as vagy az A10-5800K legyen. Videokartyanak egy hasznalt 6850-es 8 giga tarsasagaban. 60. GB ssd + 500 GB HDD.
Itt teszem fel a kerdest mert a masik topicba lehet celeront ajanlanak.
-
sg22
senior tag
válasz Cingáriusz #22516 üzenetére
cpu csere utan sokkal jobban mentek a jatekok vga ugyanaz volt
-
MrM94
addikt
válasz BomiBoogie #22523 üzenetére
Te max csak csuszhatsz!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #22523 üzenetére
Már engem is zavart a sok on hozzászólás, nagyon felhígult a topik!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #22520 üzenetére
Kosz a tanacsot, kedves puhatestu nyalkas baratom !
-
RVR400
veterán
Neked a Linx progi Watch Edition verziója van csak meg ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
bebe159
aktív tag
válasz BomiBoogie #22513 üzenetére
És Prime-ban melyik teszt a "legjobb"?
szerk: ETOM, köszi
[ Szerkesztve ]
-
bebe159
aktív tag
válasz BomiBoogie #22510 üzenetére
Semmit nem csinál... Nem terhel.
szerk: Akkor lehet, hogy offos. Marad a prime meg az ibt
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz BomiBoogie #22510 üzenetére
Vannak olyan konfigok amin nem csinál semmit. Pl én is ha elindítom számolja időt, de közbe meg bevan állva program proci meg malmozik
[ Szerkesztve ]
-
bebe159
aktív tag
Ezaaa LinX csinál valamit? Mert megy kb 10 perce, de eddig csak az időt mutatja...
-
sg22
senior tag
válasz Cingáriusz #22462 üzenetére
nekem 955omvan es eleg gyenguszka mar szvsz. full hdn valo jatekra nekem mar kevesnek tunik. volt 1100t-m, egy jobb fele, 4.2 ghzen ment, sokkal jobb volt mint a 955.
-
xatos3
senior tag
válasz Gainka #22504 üzenetére
egyértelmű hogy hosszútávon a 8mag, és saját felelőssége egy JÓ ALAPLAPPAL röhögve megy 4400on 24/7be
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
ViZion
félisten
válasz Gainka #22504 üzenetére
Játékoknak jelenleg a 6 mag is sok, szal. én a 6300-at javaslom. Kevesebbet fogyaszt (ez manapság mindenkinek annnnnyira fontos), sokunknál ez muzsikál, ha nem 4k felbontáson játszol, akkor elég lesz pár évig
-
Gainka
őstag
válasz BomiBoogie #22503 üzenetére
Játék , ugyan az lenne mint amikor a 5600+ vettem jó pár éve, egy ideig ne legyen vele gondom nem tul drágán de birja , na jo akkor meg is válaszoltam magamnak hogy 6os vagy 8as vhiserát kéne vennem. végül is az a 15 ezer különbség nem vág földhöz. Akkor még ennyit kérdeznék mivel kb 3000 Ft különbség van köztük hogy 6300 vagy 8120?
[ Szerkesztve ]
-
Gainka
őstag
Nézegettem a ph-s teszteket elég "béna" hogy helyenként a 750k gyorsabb a majdnem 2x annyiba kerülö fx-nél (játék tesztekben). Kérdezném hogy megéri 6 os vhiserára ki adni a pénzt miközbe egy 20 ezer forintos proci is a közelében van a teszteken? Vagy van annyi "tartalék a jövöbe nézve " hogy jobban megéri az fx-et? Fm 2 es lapom van de el tudom adni ha arról van szó. Sok helyen olvastam "ekkora meg akkora" vga mellé jó nagy proci kell , de a tesztekben nem ügy tünik hogy ez igy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest