-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Rypejakten #47657 üzenetére
Tudom,de azért köszönöm az infot
Most jelenleg nem az 5 Ghz lesz a célom, hanem megnézni mennyit tud , illetve hogy elég korrekt órajelen halk legyen a gép mert ez így brutál -
t1
veterán
válasz
Rypejakten #34183 üzenetére
Köszi!
A lapok akár jók lesznek ha fejlesztenék a 83x0 szériára?
-
vakond5
őstag
válasz
Rypejakten #34145 üzenetére
"nem árt, ha írsz magadnak egy drivert is, ami kezd valamihez a 4gpu-val."
Comment of the dayViccen kívül.
-
energy4ever
addikt
válasz
Rypejakten #34141 üzenetére
Erdemes lecserelni az ASUS Croshair V Formula alaplapomat 4way-es AM3+-osra, vagy adjam el a procit is, es vegyek intelt? 4770K-ra gondoltam volna + hozza egy 4way-es lap.
-
do3om
addikt
válasz
Rypejakten #34134 üzenetére
Egyenlőre a 7870 lenne, persze ez is húzva van (1200/1400-on)
Lehet egyenlőre nem kéne semmihez nyúlni mert a konzolok határozzák majd meg hogy merre mennek a gépigények. (úgy is csak szar átiratok lesznek) Meg kéne várni ezt a pár hónapok hogy mi lesz a jobb vas alá.Az alaplaposra van valakinek tapasztalat? Mármint hogy az olcsóbb tuninglapok is elegendőek e az asus-ból (pro, evo). Szeretem maxra járatni a dolgokat ha elérhető
-
energy4ever
addikt
válasz
Rypejakten #34133 üzenetére
"ha levizezed őket, akkor szépen elférnek"
Nem fernek el nem lehet megmokolni vizhutesel sem, mert akkor lekellene vagni 1 slotnyi reszt a hatuljabol, es akkor 1DVI csatlakozoval kevesebb lenne. A 4Way SLI AM3+-os lapoknal igy ertetendo pl: 7990-7970-7970. Olyan lap ami am3+-os NEM teheto bele 4db 2 slotos kartya, hiaba tamogat 4Way SLI/CF-et. De linkelhetsz olyan lapot amibe 4db kari teheto, kivancsi leszek mire jutsz.
"mi értelme a 4way CF-nek egy gyengébb kártyából"
Nem tudom mi szamit neked gyengebb kartanak!? De a 6970bol 2db mar pontosan egy szinten van a GTX-Titan-al. Arban viszont annyiba kerul 4db 6970 mint egy db komolyabb 7970. Szerintem ezzel leirtam mi ertelme van.
Hozzateszem nem FPS-t akarok kergetni, hanem ha osszelesz rakva normalisan a gepem, szeretnek 3monitoros eyefinitit amihez nem artana erosebb konfig. -
MrM94
addikt
válasz
Rypejakten #34134 üzenetére
+1 a k-s i5 re ha intelt valasztanal
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten #33994 üzenetére
Másik alternatíva, hogy áthelyezzük a topicot Fáradt gőzbe és akkor arról beszélhettek, amiről akartok.
Sajnos szükség van erre, mivel hetek óta ugyan azon kattog a topic arról nem beszélve, hogy ezzel csak egymást hergelitek. -
pipo112
őstag
válasz
Rypejakten #33413 üzenetére
de az , csak nem égetem szénné a lapot meg procit de egy komolyab hűtővel meg fogom tudni húzni 4.3 ami nekem tökéletesen elég lesz
-
kalap12
tag
válasz
Rypejakten #33403 üzenetére
Hát azért nem mindegy hogy 4.8 vagy 5.2 az adatátvitel, lassabb az asusé hiába jó lap, a gigabyte-é meg gyorsabb, számolásnál rendelelésnél töltésnél és mindennél észre lehet venni, hogy 1-2 másodperccel lassabban dolgozik szerintem a 4.8 mint az 5.2-es lapok
-
kalap12
tag
válasz
Rypejakten #32985 üzenetére
Azért, mert egy átlag ember keres szaros 80-110 ezer forintot, és a rezsire alig elég ez, hát még ha van gyerek is, ha nincs gyerek, akkor is haza kell adni az 40 ezer minimum egy normális lakásba+telefonszámla kaja stb. marad nevetséges 30-40 ezer forint költőpénze az embernek, azt újjítson már gépet belőle
-
vakond5
őstag
válasz
Rypejakten #32985 üzenetére
Épp ez az. Nagyon korrekt gép, de a milliomos kategória nem itt kezdődik
..és még bőven nem is az enyémnél. Gépigény.hu-s profilom.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Rypejakten #30936 üzenetére
Igen, itt jobban látszik, hogy egy i5 2400 is simán hozza ugyanazt.
Nagyot kellene dobbantaniuk végre. -
Ribi
nagyúr
válasz
Rypejakten #30929 üzenetére
Ja és a VGA limit miatt még ha 10 darab i7-est raksz mellé akkor is hozza a teljesítményt játékok alatt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Rypejakten #30931 üzenetére
Szerintem a teszt amit linkeltel eleg kerdeses. Volt 8350-em ami 5.1 GHz-en ment es nem hozta a 4.2 GHz-es 3770K szintjet jatekokban.
(#30932) Buci21: +1
-
Buci21
addikt
válasz
Rypejakten #30931 üzenetére
nade ha felénél kevesebb áron veszek egy 8350-t, és meghúzom úgy h ennek a 90%-a teljesítményt tudja, nem jártam jól? de! és nem ér meg ennyit sem, ez egy szarrá tuningolt 8350 ha jól látom.
-
Buci21
addikt
válasz
Rypejakten #30929 üzenetére
komoly ennyire megy? és egy FX 8350 idáig rángatva nem tudhat ennyit?
-
Buci21
addikt
válasz
Rypejakten #30352 üzenetére
okés
ideiglenesen mekkora baromság lenne egy 8320-ast ilyen 880g-s lapban hajtani? csak mert akkor öcsém gépéből kilopom a Phenomot, beteszem az FX-et, mind2 gép megy, amíg nincs rendes lapom, aztán csere vissza.
-
lee56
őstag
válasz
Rypejakten #29701 üzenetére
Jah igen ezt el is felejtettem, jó hogy mondod, ezek elvileg kisker forgalomba nem is igen fognak kerülni, így méginkább érthetetlen mi baja a sassmadárnak ezzel.
-
Dinter
addikt
válasz
Rypejakten #28834 üzenetére
Pont itt lakok Kecskemét mellett
-
amd7870
tag
válasz
Rypejakten #28834 üzenetére
otthon elkezdem csinállni amiket itt leírtak a kollégák, és nagyon szépen köszönöm nekik a sok és részletes segítséget és hogy nem küldtek el mert ehhez nem értek....péntek este jelentkezek mik a fejlemények...
-
Xirtam
veterán
válasz
Rypejakten #28710 üzenetére
-
Tomko78
őstag
válasz
Rypejakten #27135 üzenetére
Mert ismerem
Anno állandoan azt mondta így az intel meg úgy , én akkor is mondtam lesz neked még AMD cpud , és lön világosság
-
Gstyler
senior tag
válasz
Rypejakten #26809 üzenetére
Alapon használnám egyébként a procit, mert nincs komoly hűtésem és bevallom őszintén, hogy nem is értek a tunninghoz.
Egyébként nem újonnan tervezem a vásárlást, hanem itt az aprón akarok elcsípni vmi alkalmi vételt, aztán természetesen a régit meg eladnám, tehát "minimális" befektetéssel probálom fejlesztgetni a gépet.
Nézelődök akkor 8320 téren is... és persze elkezdem tanulmányozni a fórumot is, további hasznos tapasztalatok gyűjtése érdekében
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Rypejakten #26809 üzenetére
Igy van, ha nem kell egetrengeto tuning akkor nem erdemes a 8350. A 8320 siman hozza a 8350 szintjet, es meg sporoltal is.
-
válasz
Rypejakten #26427 üzenetére
Elhiszem neked. Ettõl függetlenül még valóban nem találkoztam a gyártó nevével eddig.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten #25245 üzenetére
4-5 VGA-t? Quad+1 SLI?
(#25260) laca000
Azért csak kihúzod valahogy a lagymatag 4.8-as FX-szel.(#25252) pcguru23
Ez így van, a kék drága, de minek, amikor az FX is korrekt.miklosss, ViZion, vakond5, Zk - kihagytam valakit?
Köszönöm túláradó szereteteteteteteteteket (trollolo by vakond5), örülök, ha körülvesznek az állatbarátok.
(Zk ufó, őt kihagyom.) -
markionni
tag
válasz
Rypejakten #25245 üzenetére
Oks, köszönöm a válaszokat, igy még le lehet faragni pár ezret
-
markionni
tag
válasz
Rypejakten #25241 üzenetére
Ez a hardverker megbízható?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten #24956 üzenetére
Igaz lehet, anno a 960-GS3-FX alaplapomat is papíron 0 garival adták, aztán mikor rákérdeztem, javították 3 évre.
-
sg22
senior tag
válasz
Rypejakten #24953 üzenetére
alacsonyabb feszen tudja, de ipc jobb a phenom2nek. vagy i5 is ebben a kategoriaban van kb
-
ebegab92
senior tag
válasz
Rypejakten #24948 üzenetére
Hát ennek az FX-4350-nek valami hihetetlen brutális ára van
Ha nem megy le az ára jócskán,akkor életképtelen marad
Így is az FX-4300 sem az ajánlott kategória,hogy plusz pár ezer Ft-ért kap az ember sokkal jobb FX-6300-at
Az FX-6350 szitán életképtelen,hiszen semmi extrát ne tud azon kívül,hogy magasabb az alapórajele,de ezt a tempót egy FX-6300-as is hozza simán
-
RVR400
veterán
válasz
Rypejakten #24834 üzenetére
A válasz nagyon egyszerű:
Amíg el nem kezd fagyni!!!
-
ludsimon
veterán
válasz
Rypejakten #24264 üzenetére
Okés, akkor munkára fogom hamarosan, és beszámolok!
1,5 óra render várja a kicsikét, úgyhogy meglesz az éles bevetés !Miklós:
Ááááh, nem engedem el 60 C fokig a kicsikét.
Ha munka alatt 59-60C fok már rendben is van, mert halk most nagyon és régen a gyári hűtő üvöltött 3000 rpm-el visított és 65-66C fokig is felment.4200 MHz
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Rypejakten #23890 üzenetére
Ja, igen. Kozben en is rajottem hogy a 7950 CF a nyero. Kosz mindenkinek a tanacsot, most el kellene passzoljam a 7870 CF-et.
-
xatos3
senior tag
válasz
Rypejakten #22301 üzenetére
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Rypejakten #22289 üzenetére
(#22291) and1ao na még egy
csuda muris dolgok folynak itt
-
and1ao
őstag
válasz
Rypejakten #22289 üzenetére
törődj bele ez van elkell ismerni ők tudják jobban
-
RVR400
veterán
válasz
Rypejakten #22236 üzenetére
Vettélvónateisinteltinkább.
Amúgy igen, nagyon fontos szempont, hogy 10W-tal kevesebbet fogyasszon. Pláne, amikor 490 W és 500W, amin megy a vita. Egy fagyi árát talán ki tudod vele spórolni havonta.
Ja igen, meg amikorCF-ben megy két db 7950-es, de az a lényeg, hogy az egyik 125W, a másik meg csak 100, és szmepont, hogy egy 2 évvel ezelőtti 1 magra optimalizált játék 10 FPS-sel többet megy az Intelen, tehát nem 110-et, hanem 120-at tud, de persze simán megéri a 15-20e Ft-os felárat, ami 30%, viszont többszálú játéknál már alulmarad. De akkor jön megint a joker lap, hogy de bazzeg: KEVESEBBET FOGYASZT 10 W-tal... -
MrM94
addikt
válasz
Rypejakten #22243 üzenetére
De ha legalabb az i5 osoket ajanlgatna..O igen mert bele lehet halni ha a villanyszamla 100forinttal tobb lesz.
-
ViZion
félisten
válasz
Rypejakten #22240 üzenetére
Mindjárt folyónak megyek, a 6300 olyan sokat eszik...
Könyörgöm, amikor CRT és IGAZI!!! másfélkilós merevlemezek voltak, akkor mennyit fogyasztottak? Ugyan már. Amúgy jó ötlet egy energiatakarékos proci (ajánlaniuk kellene a laptop i3 CPU-kat, azok kevesebbet is esznek) mellé meg egy brutál VGA (a maga szerény fogyasztásával...) amit ki sem fog hajtani.
Miresz:
ha gari van és biztonsági mentés, akkor csak ideggel jár jó esetben... azért ez durva történet. Mérnök barátom nekem is javasolta, h a pumpa+ventik legyenek külön tápon (régi nyomtató táp elbírja), lehet megfontolandó.
-
MrM94
addikt
válasz
Rypejakten #22240 üzenetére
En inkabb be sem akarok nezni abba a topicba...Mekkora f@$zsag az a lenyeg h mennyit fogyaszt nem hogy milyen teljesitmenyt produkal vagy netalan az ara...
-
MrM94
addikt
válasz
Rypejakten #22236 üzenetére
Egy jatekos gepnel miert lenne a fogyastas a legfobb szempont?Szerintem a legfobb szempont az hogy korrekt FPS-t kapj es jatszhato legyen a jatek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i5-13500 OEM
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest