- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
stanci
aktív tag
válasz
Forest_roby #2267 üzenetére
Szerintem egy kicsit vegyél vissza ugyanis elég sértő a stílusod.
''Legyél laza!'' azt is mondhatnám.
Opredszert rosszul feltelepíteni nem igen lehet, maximum nem működik minden amit akartál. -
stanci
aktív tag
válasz
ngabor2 #2260 üzenetére
A winyó egy Indigo r4k-ba való, szóval semmi komoly. A mentést így csináltam:
dd if=/dev/sda | gzip > irixhdd.gz
470 mega volt a winyón azt lerakta 200 megába.
partíciók: Bővebben: link
Érdekesség még, hogy az sda3-at sda8-ként tudom csak mountolni, vagyis a Pt# szerint. -
stanci
aktív tag
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek.
A dolog úgy nézett ki, hogy adott az Irix-es winyó. Ezen van kb. 6 partíció ebből kb. 3 mountolható xfs fájlrendszerrrel. Ránézésre átfedések vannak a 4 partíció között. Az egész elég bonyolultnak néz ki (hozzáteszem nem vagyok profi linuxos). dd-nek az egész winyót adtam meg ahogy WN31RD írta. Tömörítés hatásfokát nem néztem mert siettem épen.
Ha érdekel felrakom az fdisk reportját a wincsiről. Csak érdekességnek, tanulni valamit belőle. -
stanci
aktív tag
üdv a kedves fórumtársaknak. csatlakoznék a topichoz, valszeg sok kérdésem lesz.
Az első:
Adott egy winyó amin SGI Irix van. Mindenféle partíciókkal amit nem teljesen értek. xfs fájlrendszerrel sikerült mountolnom és lementeni pár dolgot róla. A kérdés az lenne, hogy létezik-e olyan progi amivel a teljes winyó tartalmát tudnám menteni mindenestől (partíció információkat is), és később visszaállítani ha valamit elcsesznék.
Valami olyasmi kéne mint win alatt a norton ghost. köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest