-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Sokadszorra olvasom itt, hogy a Camera360 mennyire jó, szemben a gyári fényképező alkalmazással, amire bár rákérdeztem, senki nem tudta indokolni.
Volt egy olyan gyanúm, hogy ezek erősen szubjektív, netán egymást erősítő vélemények, holott valójában ez sokkal inkább fizikai kérdés, mert az optika és az érzékelő ugyanúgy a készülék fix adottsága, ahogy a kép feldolgozása is, az egyes programok legfeljebb a jpeg kezelésében térhetnek el.
Fogtam hát egy jól megvilágított, kontrasztos és jó rajzos témát, összelőttem három programot azonos kivágásban. A képek a 100%-os nagyítást mutatják, én nem bírok felfedezni szignifikáns különbséget, viszont kezelhetőségre az alap kameraszoftvert tartom a legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Linux kezdőknek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Adobe Lightroom topic
- PlayStation 5
- HP notebook topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest