- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Ezzel arra utaltam amit Kelzsoca már szerényen említett, hogy Neked nem kell főznöd semmit. Pl. ő már főzött is egy romot a Skatehez. Ha a gyári nem lenne jó, akkor fel lehet tenni azt, bár úgy a garancia ugrik és nem is biztos , hogy fel tudod tenni. Természetesen nem arra gondoltam, hogy feldobod a lángra, inkább arra céloztam, hogy felejtsd el a főzést.
Porosodás: nem tudom mekkora porban fogod használni, de az említett pontokon normál használat mellett szerintem nem fog porosodni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Powerbank topik
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest