- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sommi
aktív tag
Hát ha valahol lenne egy részletes útmutató akkor megcsinálnám , ha javítana a telefon teljesítményén.
De az igaz lehet h nem vagyok egy pro felhasználó, valszeg az alap ROM is meg fog felelni.
És azért gondolhatod h én sem hittem h bedobom a 90 fokos vízbe a tészta mellé.
A szellemképes duma valóban sülelenség volt, de a feltöltött képek tényleg életlenek voltak, nem gondoltam h torzult.
Köszi a tanácsokat, szerintem bőven jó lesz akkor ez nekem.Egy dolog érdekelne még. Ugye ott tátong az a naaaagy usb csatlakozó a jobb oldalon, nem megy azon át tele porral az egész telefon ? Ugyan ez a jackre is érvényes kérdés.
A mostani nokiám kijelzője alá a jackből meg az usbcsatlakozóból mindig lemegy a por, ez ennél is megtörténhet ?
Ugye nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest