Hirdetés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nyilván ez csak egy vélemény volt, ebből nem lehet sokat leszűrni, többnyire azt, hogy a nem gyári romok, még annyira nem stabilak, mint kellene lenniük, továbbá kifoghat akár egy gyengébb modellt is.
De ettől függetlenül azért van pár olyan dolog, ami most már szerintem általánosan negatív dologként elmondható:
- csillogó gagyi hátlap (miért nem maradtak az eredeti terveknél....)
- az érintőpanel van, hogy többszöri érintésre reagál (ezen szerintem egy firmware frissítés segíthet, de hogy lesz -e azt senki nem tudja)
- gyári rommal döcögések vannak, és ez a felhasználói élmény rovására megy (már ha lehet ilyenről beszélni egy 4.3"-os kijelzővel szerelt készüléknél, amiben elavult hardver dobog)
- ára (szerintem ez csak bevezető ár, elképzelhető, hogy emelkedni fog, gondoljunk vissza, így volt a Blade-nél is)
- Alapból kevés hely az alkalmazásoknak, a partíciók átrendezése nagyon kellene (ha lenne firmware csomag, ez megoldódhat)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi