Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bareszotron
aktív tag
Nagyiverda. nekem bejön. kár hogy nem vagyok nagyi
-
moleculez
veterán
Meg lenne a helye ezeknek az infrastruktúrában az biztos. Pesten én a GreenGo-t szoktam használni, tényleg arra és ahogyan mi használjuk tökéletes. De azok minimum VW eUP-ok Skoda CitiGo avagy rendes autók. (ok tudom, tudom de a teacup yorkie is kutya meg a kangal is de ez van
) Magánszemélynek tulajdonolni ilyet, nem túl életszerű bár el tudom képzelni csak rétegigény, de sokkal inkább ilyen kölcsönözhető konstrukcióban. -
-
moleculez
veterán
Az a baj hogy ilyen sebességel elektromos bingák is mennek hegynek felfele szembeszéllel, ennek így shemmi értelme. Gyorsforgalmira fel se mehet gondolom.
-
Fancy-boy
addikt
-
-Uatu-
csendes újonc
Ha kicsit hosszabb lenne, akkor mehetne Indiába. A tuktuknak kiváló alternatívája lehetne.
-
hdavid1
aktív tag
Vedios

-
Lajmund
őstag
1400 méterre van a munkahelyem. Ez az autó pont arra lenne jó, hogy elmenjek vele, amikor szakad az eső, és kb. ennyi. De csak akkor, ha fizetné a cég, mert saját pénzből vennék ennyiért inkább valami kis japán csodát használtan, jó állapotban. Országútra tuti nem mennék vele, mert halálfélelmem lenne. A beszélő gésa golyó meg szerintem egy kicsit nagy a legtöbb csajnak, meg valahogy meg kéne oldani, mint a telefonoknál a zseb móddal, hogy ne érzékelje az érintést, amikor nem kell.
-
moleculez
veterán

-
PowerBuldog
veterán
Guruló ToiToi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Magánszemélynek tulajdonolni ilyet, nem túl életszerű bár el tudom képzelni csak rétegigény, de sokkal inkább ilyen kölcsönözhető konstrukcióban.