Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peterzon99 csendes tag válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreSzia! Nagyon rendes vagy!!! Én ez alapján tettem fel a recovery-t: 
 [link]
 Azzal szórakoztam egy darabig, hogy rendesen felismerje a telefont. Ehhez végül ez a driver vált be (re kellett erőltetni eszközkezelőben az ismeretlen eszközre, ahogy ux1 írta a blade topicban):
 [link]
 (Forrás: zteportal.eu/letoltesek/ -ben a ZTE Kernel 2.2 usb driver ADB)
 Ha van megfelelőbb driver, akkor mondják mások, nekem csak ezzel ment.
 Akkor jó, ha már nem áll meg a waiting for device feliratnál. Ha zöld robotnál megáll, akkor sincs semmi, csak nem ok a driver, és maradt a gyári FTM. Végig kell menni a dolognak, és ha visszabootolt a romba, akkor kész.Ha megvan, ahogy blade-nél is tetted, csak bebootolsz a recoverybe és készítesz egy backupot, utána pedig ezt a romot javaslom: 
 [link]És tényleg nagyon rendes vagy, hogy felajánlottad! Én voltam akkora barom, hogy ezt az egy lépést elfelejtettem. Amúgy a telefon iszonyatosan jó, ahogy Zsoca is írta Wifi-ben köröket ver a blade-re. Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy a vásárlástól 8 napon belül történő indok nélküli elállás csak a webshop vásárlásra vonatkozik-e, vagy személyes vásárlás esetén is fennáll-e? Sajnos én szoptam be ezt a mindenevőség dolgot, amiről szó volt (bár ettől függetlenül szerintem megtartom, és várom a csodát, mert nagyon tetszik.  
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- Ingatlanos topic!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő