Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

- 

Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mrskatejoe
aktív tag
válasz

viperabácsi

üzenetére
						(#3580) viperabácsi
nekem november 14 óta van meg. Nekem is ez az első okos telefon, és amit tudok az androidról azt azoknak az embereknek ( főleg kelzsocának ) KÖSZÖNHETEM
 akik itt ebben a fórumban vannak 
Örülök, hogy itt lehetek és tanulhatok
 így legalább okosabban nézek az okos telefonomra, mert kezdem kapizsgálni a rendszerét.Tehát nem rábeszélni akarlak
Öszintén szólva nagyon húztam a se...gemet, mert a fiam sonyX8 sát eredményesen letéglásítottuk és nem volt segítség olyan mint
 de megcsináltuk.Azért tettem fel kelzsoca ROM-ját mert elsőre szimpatikus volt. Nem rossz és nem is volt rossz a gyári Rom...de most klasszisokkal jobb a telló, és szerencsémre kelzsoca Rom-ja pont olyan amilyet szerettem volna, illetve, hogy ilyen legyen a telló. Többek között a 3D-s
menü.Szóval nekem megérte váltani.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
 - Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
 - BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akik itt ebben a fórumban vannak 
 így legalább okosabban nézek az okos telefonomra, mert kezdem kapizsgálni a rendszerét.